|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 21 Temmuz 2011 (17:25), Konuya Son Cevap : 17 Temmuz 2012 (20:07). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Temmuz 2011, 17:25 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ...annem... ...annem... Annem seni çok özledim biliyormusun annem sana olan hasretimi bir bilsen annem kanayan yaramı sana olan özlememi yavrum demeni öyle özledim ki annem hıçkırıklarımı duysan yine kıyamazdın bana aglama yavrum derdin uzakda olsamda gönlündeyim senin derdin annem hiç çıkmıyorsun ki zaten ne aklımdan ne hayalimden seni çokkk özledim biliyormusun annem.. seni görmeyeli tm 1 yıl oldu koca yıl geçti görki dün gibi dün gibi yaşadıklarım ,sana çare olamadık annem emir büyük yerden annem sen rahat uyu MEKANIN CENNET OLSUN dularım hep seninle annem elimden gelen bu ama seni çok özlüyorum hasretim koca dağlar gibi bilsem ki beni duyacağını bilsem ki haykırışlarımı seni çokkkkkkk özledim derdim annemm.. Rüyalarıma gel annem sana doya doya sarılayım gerçek olmasada avunayım annem oyyyyyyy gül kokulu annem özledim özledim hasretim sana ANNEM..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 294 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 3038 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 183 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 225 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 219 | 16 Mart 2024 15:39 |
21 Temmuz 2011, 20:20 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: ...annem...
Ahh annem sevgine muhtacım kokuna muhtacım yavrum diyen o güzel sesine muhtacım seni çok özledim annem çok ama çoook :( |
22 Temmuz 2011, 09:29 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: ...annem...
yazılacak çok şey var anne üzerine ama hiç bir kelime tam ifade edemez ..teşekkür ederim ...
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
22 Temmuz 2011, 16:13 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: ...annem...
hayat bu sınavlarla dolu her an yeni bi sınavla karşılaşıyoruz..kimi anne babasının yokluğuyla sınanıyo kimi evladının yokluğuyla..aslında hiçbişeye BENİM dememeli bu yönlü bakılırsa acısı daha az olur..İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN Allah sevdiklerinin vefatıyla sanınanlara sabırlar versin |
22 Temmuz 2011, 21:08 | Mesaj No:5 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: ...annem... Alıntı:
ALLAH (cc) razı olsun...Amin inşALLAH..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
23 Temmuz 2011, 18:31 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: ...annem... Bir hikâyede okumuştum, sol yanım acıyor anne diyordu!, İşte öyle acıyor benim sol yanım! Çıkmaza girmiş bir hayat hikâyesi benimkisi, kaçtıkça içine düşen, hayalleri yıkılan bir çocuk misali, işte öyle acıyor benim sol yanım, anlamsız bakıyor gözlerim boşluğa, sanki birini beklermiş Gelirmi ki diye Beni Anlarmiki diye Caresizligimi bir boşlukda oldumu Görürmü Diye, ama ne gelen var ne giden, uzattım ellerimi semaya belki bir gören olur diye, içim buruk, kalbim kırık, gözlerim yaşlı, işte böyle acıyorr benim sol yanım, çareyi bilip ama çaresiz olmak, karanlık bir kuyunun en dibinde kalmak, imkânsız olan Sevgiler gibi, işte öyle acıyor benim sol yanım. Coşkuyu yitirmiş, sevgiden yoksun kalmış, şefkate muhtaç, tek başına bir Caresiz, işte öyle acıyor benim sol yanım. Mutlu olurum sevenleri görünce, dalar giderim boşluğa, hüzün çöker tüm benliğime, başım yana eğilir bakarım öylece, gözlerimden inen yaşı durduramam, işte öyle yanıyor benim sol yanım. Çıkmazlar da kaldım !!! ne sevgime cevap verebildim !!! ne de sevgime alabildim Caresız....SoL Yanım cok acıyor.. ANNEM... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SOL YANIM ÇOK ACIYOR ANNE ÇOOOK ,BENİ BÖLE AGLATMAYACAKTIN AGLATMAYACAKTIN ANNEM KÜSKÜNÜM SANA DARGINIM SANA BIRAKIP GİTTİGİN İÇİN |
13 Mayıs 2012, 11:06 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: ...annem... ANNECİĞİM Canım anneciğim ; sen benim filizlendiğim bahçemsin.. ...bahçıvanımsın benim.. Yüreğimi sıcacık ellerinle seversin.. Senn.. güllerin kıskandığı, güneşin utancından saklandığı: ..CEMREMSİN.. Beni en iyi, sadece sen anlarsın.. sana olan sevgimi , kimler anlasın!.. Sen... için için kanayan yaramdasın!.. Mum misali eridiğim sensin annem .. Ve sendeki kıştır beni tir tir titreten!. Yüreğimin inci tanesisin sen.. Sen annem... Tüm güzelliğin içinde barındığı; iyilik perim..hem de sığınağımsın.. Hiç batmayan güneşimmsin , benim en güzel ANI'M.. en güzel şarkılarda ,her daim yaşayanım.. Sen özellerden ÖZELSİN .. Annemm!.. Gittiğin diyarlara benide götür.. Beni bırakıpta gidersen annem; o zamann ; en büyük acımsın.. çünküü.. ANNEMM ... Sen benim meyvesinden beslendiğim; HAYAT AĞACIMSIN... _sUHTEM_ Tüm Annelerin Anneler gününü kutluyorum.. anesinin ÖZLEMİ saranlara gelsin şiirim!!..
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
17 Temmuz 2012, 20:07 | Mesaj No:9 | |
Cevap: ...annem... Alıntı:
| ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |