|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Nesli_Nur,Açılış Tarihi: 12 Mart 2013 (19:01), Konuya Son Cevap : 13 Mart 2013 (11:41). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Mart 2013, 19:01 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | annem haklıymış.... annem haklıymış.... ANNEM HAKLIYMIŞŞ... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] m derdi ki: “Terli terli su içme ” İçten içe kızardım ona Oyunun en tatlı yerinde Bu müdahale de niye? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]lanınca anlardım ki! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “Sakın geç kalma” Meraklanırmış sonra İçten içe hayıflanırdım ona. Gidenin dönmesini beklerken anladım ki ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “Odanı dağıtma” İçten içe karşı gelirdim ona Toparlamayı erteleyip dururken Hayatımı dağıttığım anlarımda anladım ki ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “öfkende fakir ol, sevginde zengin” İçten içe önemsemezdim bakışlarımla Kırdığım kalpleri telafi edemediğimde anladım ki ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “Tek kişilik yaşama” Diğer türlüsü bencillik olur Sevilmezmişim sonra İçten içe güler geçerdim bu kelama Yalnızlık ağır gelmeye başlayınca anladım ki ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “Doğal ol, yapmacık olma” İçten içe burun kıvırırdım ona Ezberlediğim yaşam biçiminin tatsızlığını fark edip Rollerimi karıştırmaya başlayınca anladım ki ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “Gençliğinin kıymetini bil, geri gelmez bir daha” İçten içe sitemkar davranırdım ona Yüzümdeki çizgiler Saçımdaki beyazlar zafer kazandıkça anladım ki ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “Bir dilek tut, gerçek olana kadar çabala” İçten içe söylemesi kolay, yapması zor derdim ona Hayatımı sorgulamaya başlayıp Sürekli yapamadıklarım aklıma geldiğinde anladım ki ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m haklıymış... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]m derdi ki: “Bu sözlerimi kullan, yabana atma” Şimdi… İçten içe teşekkür ediyorum ona çünkü, Ben de bir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]yim Bana miras kalan bu cümleleri sarf ederken bileceğim ki ! Ben haklıyım.. (alntdr)
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
Konu Sahibi Nesli_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
inşikak süresini tanıyalım.. | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 7 | 2885 | 26Haziran 2015 15:55 |
muttaffifin suresini tanıyalım.. | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 10 | 6005 | 24Haziran 2015 15:17 |
Kıyamet Suresini Sorularla Tanıyalım | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 11 | 7108 | 28 Nisan 2015 17:18 |
Tahrim Süresini Tanıyalım | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 11 | 6322 | 03 Mart 2015 07:46 |
Casiye Süresini Tanıyalım | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 9 | 3284 | 28 Ekim 2014 07:36 |
12 Mart 2013, 22:16 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 24663 Üyelik T.:
07 Ocak 2013 | Cevap: annem haklıymış....
çok güzel anlatmış yazı... gerçektende annem haklıymış... paylaşım için teşekkürler...
__________________ Başkalarının başarılarını küçümseyenler,hayatta hiçbirşey başaramayanlardır. |
13 Mart 2013, 02:33 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 26427 Üyelik T.:
06 Mart 2013 | Cevap: annem haklıymış....
__________________ İnancımız batıl değil ki, ümidimiz kırılgan olsun. . . |
13 Mart 2013, 11:41 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | Cevap: annem haklıymış.... Alıntı:
kaybetmeden kıymet bilenlerden olmak duasıyla
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |