|
Konu Kimliği: Konu Sahibi muallime,Açılış Tarihi: 21 Aralık 2012 (03:29), Konuya Son Cevap : 21 Aralık 2012 (03:41). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21 Aralık 2012, 03:29 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Hep istanbul Hep istanbul Hep İstanbul Nereye bakarsam karşımda hep o Dağlarda İstanbul,yolda İstanbul; İlmek,ilmek nakış,nakış işlenmiş Kovanda istanbul,balda istanbul Ellerimi açsam dualarımda Gözümü kapasam rüyalarımda, Her sabah her akşam hülyalarımda, Tavırda İstanbul,halda İstanbul Bir kıta’dan diğerine geçilir Çamlıca’dan çam kokusu saçılır Her baharda çiçek çiçek açılır Lale de İstanbul,gülde İstanbul Yağmurunda sevdalılar ıslanır Rüzgarında fırtınalar beslenir Anlattıkça kelimeler hislenir Ağızda İstanbul dilde İstanbul Yedi tepeleri güneş aralar Boğaz sularında yunuslar oynar Ay ışığı vurur yakamoz parlar Denizde İstanbul salda İstanbul Dualar yükselir ta arşa kadar Gökyüzünü ezan sesleri yarar Bu toprak uğruna sel olur akar Damarda İstanbul kanda İstanbul İyide güzelde doğruda hoşta Yağmurda çamurda toprakta taşta Yürekte gönülde gövdede başta Bedende İstanbul canda İstanbul Ümraniye 2005 Salih Çelik
__________________ |
Konu Sahibi muallime 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başkasının engelli raporuyla araba almak caiz mi ? | Soru Cevap Arşivi | dvrzener | 2 | 1335 | 06 Ocak 2020 00:11 |
Kur’an ezberleme ve hafızada tutma yolları-1 | Kur'ân-ı Kerim Genel | muallime | 1 | 2038 | 01 Ocak 2016 17:34 |
Kur'an Kursu Öğreticileri ile Öğretmenlerin Farkı | Din Görevlileri | muallime | 0 | 2132 | 19 Kasım 2015 17:19 |
Kurmê Darê ji Dêre | Muhtelif Konular | İslaminesil | 1 | 1914 | 27 Ekim 2015 20:38 |
İmamın Dönüşü | Din Görevlileri | 1 | 1881 | 10 Eylül 2015 11:29 |
21 Aralık 2012, 03:38 | Mesaj No:2 |
01 Aralık 2011 | Cevap: Hep istanbul
Özlüyorum İstanbulu O otobüs kalabalığını Dağlarını taşlarını Bazen bunaltan sıcaklığını Özlüyorum İSTANBULU O şehir merkezlerini Taksimi ve Sarıyeri Birde o insan selini Özlüyorum İSTANBULU Mehtap ve karanlığını Güneşini ve sıcaklığın İnsana olan yakınlığını Özlüyorum İSTANBULU Bazen çok sert olur havalar Şimşekler çakmaya başlar Ağlamaya hazırlanır gökyüzü Özlüyorum İSTANBULU Mazide kaldı o güzel günlerimiz Şimdiyse bırakıyorum seni Parklarını bahçelerini Bir elveda diyemeden ÖZLÜYORUM İSTANBULU
__________________ |
21 Aralık 2012, 03:41 | Mesaj No:3 |
01 Aralık 2011 | Cevap: Hep istanbul
İSTANBUL Tarih , kıymetine cevher kattı her devir Kültür,sanat aleminin başşehri İstanbul Rabbimin tasarım şaheseri bir büyük şehir. Kültür,sanat aleminin başşehri İstanbul Mazlum gönüllerin sığındığı halk türküsü, Fatihlik isteyen kalbin yegane ülküsü Kainatın muntazam yedi tepeli süsü. Kültür,sanat aleminin başşehri İstanbul İlahi sevdayı kucaklar minareleri Gül kokusunu karıştırır pervaneleri Hayat köprüsünü geçmiştir divaneleri Kültür,sanat aleminin başşehri İstanbul Hisarlar,Mehmet ruhları fatihleştirir. Adil sevgi dili,insanlığı birleştirir. Güzelliği ruhlara hidayet yerleştirir Kültür,sanat aleminin başşehri İstanbul Bağımsızlık şarkıları söyletir boğazı Güzellikte yarışır gün, gün ;baharı ,yazı Her kirliliğe üstün gelir kültür beyazı Kültür,sanat aleminin başşehri İstanbul Büyük sanatkarı gösteren açık mabedi Bu şehre hizmet eden ; ölmez,yaşar ebedi. Ona söylenenden sanatlısı söylenmedi Kültür,sanat aleminin başşehri İstanbul Renkler mana yüklenir eşsiz sanatlarında, Martılar hasret taşır aşka, kanatlarında Sevdanın nurunu görürsün şafaklarında Kültür,sanat aleminin başşehri İstanbul. Şehir görmüş sayılamaz İstanbul u görmeyen Ben seyyahım demesin bu sultana gelmeyen. Gerçek ilmim var sanmasın İstanbul u bilmeyen Kültür,sanat aleminin başşehri İstanbul İnsanlığı sarmaya kurulmuş köprüleri Barışa ,muhabbete çağrıdır türküleri Naiflik, letafet yayar bütün öyküleri Kültür,sanat aleminin başşehri İstanbul Deryasında süzülür insanlığa adalet, Sanatkar ruhlar bu alemde bulur selamet. Her köşesi liyakat her sokağı keramet, Kültür,sanat aleminin başşehri İstanbul Gönderen: HASAN TOPCU
__________________ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |