|
Konu Kimliği: Konu Sahibi gün ışığı,Açılış Tarihi: 15 Nisan 2014 (21:59), Konuya Son Cevap : 15 Nisan 2014 (21:59). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Nisan 2014, 21:59 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 20319 Üyelik T.:
18 Eylül 2012 | Dost, Sırdaş, Gece Dost, Sırdaş, Gece Geceler bana arkadaş. Hem arkadaş hem de gardaş. Dertlerimi paylaşırım, Gece bana ortak, sırdaş. Tam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]nin ortasında, Bilgisayar masasında, Derin, derin düşünürüm, Başım eller arasında Gece tuhaf, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir hoş. Bazen karanlık, bazen loş. Çok kez baş başa olurum. Gece de ben gibi bomboş. Vefasız yardan ve[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı. Lakin zır boş ka[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı. Huzurlu dertsiz bilirim, Gece benden de ce[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı. İyi ki [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerim var. Benim gibilere [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...], yar. Uyku tutmaz otururum Gece bile bana çok dar. Gece hapishane, zindan. Geçmek bilmiyor ki [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Yazmayı fırsat bulurum, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] çıkar o andan. Gecede duydum acıyı Bitmedi çektim sancıyı Bu kafayla tez ölürüm, Görmeden kardeş, bacıyı. Atalay ÜRKER
__________________ 💛💙 |
Konu Sahibi gün ışığı 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yalnızım! | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | gün ışığı | 10 | 3317 | 04 Nisan 2020 20:24 |
İrmik helvası | Tatlılar | gün ışığı | 2 | 901 | 09 Ocak 2020 23:13 |
Medineweb hangi sporları yapar ya da hangilerini... | Forum Oyunları | Mihrinaz | 5 | 988 | 09 Ocak 2020 20:17 |
Haftanın üyeliği hakkında... | Hafta'nın Misafiri | gün ışığı | 10 | 3834 | 14 Aralık 2019 19:42 |
Ben geldim | Taziye-İlan-Selamlaşma | gün ışığı | 2 | 989 | 20 Ağustos 2019 14:42 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |