|
Konu Kimliği: Konu Sahibi medinelii,Açılış Tarihi: 27 Mayıs 2008 (02:18), Konuya Son Cevap : 03 Temmuz 2024 (20:05). Konuya 48 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Ağustos 2008, 23:25 | Mesaj No:31 | |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: SeRiN VeDa.... Alıntı:
Tamam hacı paniğe gerek yok)) | |
12 Ağustos 2008, 23:29 | Mesaj No:32 |
Cvp: SeRiN VeDa....
Bu sözler seni anlatır ey sevgili hernefesimiz senin için her hecemiz senin ismini hecelemek içinhüzünlü geceler acılı vedalar hepsi senin için canlar sana kurban olsun ya resulallah
| |
13 Ağustos 2008, 12:55 | Mesaj No:33 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: SeRiN VeDa.... kızz deliiiiiiiiiiiiiiii çok hoş olmuş,nasıl sectın nasıl yaptın anlamıyom kıııııııııı ellerine saglıkkk efferim hacımaaa kocaman öpuyorum senı boyle busbuyuk) |
13 Ağustos 2008, 23:15 | Mesaj No:34 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: SeRiN VeDa.... siyahlara büründüm... ben hiç böyle olmamıstım. ufacık tefecık hayaller varlıgı cok umut verır olmus bana şimdi onlarda seninle gidince umutsuz kaldım. anne! şimdi dinle benı sen bana bı soz vermıstın umudunun tedavısınıde ben yapacagım sen aglama dıye biraz buruk içim nerdesin anne su sol tarafımda bi yanma var onun için gozlerımden yas gelıyor sence nedendır anne kimse anlamzmıs kaybetmeden degerı aslında iş olan kaybetmeden degerlendırmek seni .... |
18 Ağustos 2008, 02:55 | Mesaj No:35 |
11 Mayıs 2008 | Sus Çal dudaklarına... Sus Çal dudaklarına... kazayla suskunluguma sen suruyorum... susuyorum.. dilim lâl oluyor o gün... sende kanıyorum... oysa sokaklarda baslayan o kanamalı ask mekansızlıktan ve zamansızlıktan hedıye edılmemısmıydı bize yazık! çok yazık! sen yaşadıgım kışlardanda haberdar değilsin? hissetmeliydin halbukı nefes alıslarımda bıle senı solugudumu seninle senden habersiz dertleştigimi tıpkı; gölgen gibi.... kazara çıktı bu mekansızlık karsıma şimdi ne okyanusumda inciler kaldı ne de annemın o çok sevdıgı saçlarımın sarısı.... sen kaldın yanımda suskunlukta ve haykırıssızlıkta... zaman seni gösteriyor ben sende susuyorum... medinelii |
24 Eylül 2008, 04:21 | Mesaj No:36 | |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Sus Çal dudaklarına... Alıntı:
susmaktan sıkıldıkça seçip seçip çıkarıyorum yerlerinden. Laf kalabalığı yapmayasın a gönlüm! Sıkıldıkça söyle/sen; ben yazarım! şimdilik susuyorum... en güzelidir sükut biliyorum.. Ruhumda fırtınalar kopsada; sükut-u lisan ediyorum selamet-i insan olmak için şimdilik susuyorum... dilimi pasifize etmişim duygularımı aktif... en büyük cevabımdır sana şimdilik susuyorum.. Huzurİslam (karalama defteri) | |
26 Eylül 2008, 21:12 | Mesaj No:37 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: SeRiN VeDa.... Sevgi bagı nedir ilk bakısta neoldugu belırsız bir cisme merhamet etmenızdır. gorursunuz, elinize alır bakarsınız, derunı bır hisle oksar yere atar kırarsınız. halbukı inciler sacılır dort bır yana ucu kırık inciler her bır yana savrulur bu eylemınızde sizden bıraz daha anlayıs beklemıstır halbukı boylesıne dıkkatsızlıgı kaldıramazdı kalbe bir nur gibi inen sevginiz, vefayı besler vefa dedıysek, git gelden ibaret değildir. vefa, nice yalnızlıklar perdesini yırtar, nice kırgınlık mecmualarını yok eder... yada kırgınlıga meyletmeyı engeller işte bu noktada sorulması dogru olan en guzel sorudur o incitmemek mi zor, incinmemek mi.... kaybedilmek mi zor kaybetmek mi.... affedilmek mi zor affedebilmek mi.... varın gelin geriye bakalım en guzel cevabı biz yine bizde bulalım en guzel vedayı, en derin yerlere saklayalım, bulan anlasın, anlayan anlayanın derdine deva saklasın... vedalar... vedalar.... vedalarr... medinelii |
27 Eylül 2008, 16:13 | Mesaj No:38 |
14Haziran 2007 | Cvp: SeRiN VeDa.... Gözyaşı terkederken gözlerimi, Ayrığın acısını nerden bilsinki. Nasıl yaşanırki,nasıl anlatılır Vakt-i vedayı hüzn-i edayı, Anlayan varmı ki, Vakit ayrılık vakti... Her ayrılık bir kavuşmanın başlangıcımı, Yoksa tırnağın etten kopmasımı, Ayrılığı yakalayabilirsek ona sormalı, Anlayan varmı ki, Vakit ayrılık vakti... Vakit veda vakti... elde var veda 'elveda' huzurislam |
27 Eylül 2008, 16:29 | Mesaj No:39 | |
Durumu: Medine No : 2893 Üyelik T.:
03 Ağustos 2008 | Cvp: SeRiN VeDa.... Alıntı:
ayrılığı çok güzel ifade etmiş güzel bir şiir. ellerinize sağlık ... | |
22 Ekim 2008, 20:29 | Mesaj No:40 |
14Haziran 2007 | Cvp: SeRiN VeDa.... Kaybolmak istersin derin sayfalarda, yokluğa kürek çekip,yüreğini sürüklersin Ama her şeyi silemezsinki her yıkılışta, Yazarsın ama silemezsin kardeşliği Ne varsa gölgelere kaçışmakta Alıp getir kendini hadi hiç durma *** Şimdi vaktimiydi vedanın, hüzün akıyor dört yanımda Solgun solgun bakıyor yokluğun Satır aralarında. Özlermi özleyen özletini Engeller bahane bilirim. Haydi bırak şu yasak bölgeyi, Durma gel kardeşciğim *** huzurislam |
Konuyu Toplam 38 Kişi okuyor. (0 Üye ve 38 Misafir) | |