|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 28 Şubat 2022 (12:00), Konuya Son Cevap : 28 Şubat 2022 (12:00). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Şubat 2022, 12:00 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Ben bir savaş çocuğuyum Dünyanın Herhangi bir yerinde Ben bir savaş çocuğuyum Dünyanın Herhangi bir yerinde Ben bir savaş çocuğuyum dünyanın herhangi bir yerinde Acının gönülsüz hamalıyım İlk kurşun beni vurur her zaman Ve ilk kopan ayak benim olur Bir serseri mayınla ölüm oyun arkadaşımdır benim Açlık kol koladır benimle ben bir savaş çocuğuyum Dünyanın herhangi bir yerinde Kabilde annemin ninnilerini beklerken Gökten ölüm yağdırılır üstüme Ve kopan ayaklarımı görürsünüz daha yürümeyi öğrenemeden ölümü Öğretirler bana ızdırabı öğretirler bana vietnamda yanık bedenimle görürüsünüz beni koşarım dünyanın ayıbını yüzüne vurarak Koşarım zulme lanet okuyarak ben bir savaş çocuğuyum dünyanın herhangi bir yerinde Bağdat'ta çocuk olmak zordur Ölümün adı ambargodur burada Sudan ucuzdur bosnada daha ilk rüyamı görmeden Rüyalarım çalınır anamın kucağında Lime lime edilir etlerim çeçenistan'da Masum bedenim vahşeti kusan silahlara Deneme tahtası olur negazikide hiroşimada ben bir savaş çocuğuyum dünyanın herhangi bir yerinde halepçede can çekişe çekişe ölüyorken yada Filistin'de dünyanın gözleri önünde bedenime kurşunlar saplanıyorken büyüklerim dünyayı paylaşma kavgası verirler benim payıma ölüm açlık düşme pahasına ben bir savaş çocuğuyum dünyanın herhangi bir yerinde Tahir Öner |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
The Tover/Kule | Film Kutusu | Kara Kartal | 1 | 19 | 21 Aralık 2024 12:50 |
Bakanların işini Esra Erollar yapıyor | Hafta'nın Konusu | Kara Kartal | 0 | 23 | 21 Aralık 2024 12:38 |
Beğendiremiyoruz | Kara Kartal/Kişisel | Kara Kartal | 10 | 126 | 16 Aralık 2024 15:47 |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 66 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Film Kutusu | Kara Kartal | 0 | 46 | 14 Aralık 2024 13:04 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |