|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YaŞuHa,Açılış Tarihi: 30 Ağustos 2011 (23:07), Konuya Son Cevap : 05 Eylül 2011 (20:07). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Ağustos 2011, 23:07 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | İçimde Ağlayan Küçük Kız Çocuğuyum:( İçimde Ağlayan Küçük Kız Çocuğuyum:( İçimde Ağlayan Küçük Kız Çocuğuyum Dışımda rengim beyazdı ... beyaz tüm renkleri taşırdı koynunda... ve dış dünyam hep rengarenkti ... !! Içimde ise rengim hep siyahtı ... Gündüz terk edince beni kendimi şehrin karanlık kollarında bulurdum ... Hep sığındığım adresti siyah!! Dışımda kahkahaların yükseldiği bir suret... Içimde siyahlara gömülmüş uçmayı bir türlü beceremiyen ürkek yüreğini siyahlara gömmüş hıçkıra hıçkıra ağlayan küçük bir kız ... Dışımdaki dünyamda ne çok renk vardı oysa... yüreğimin rengi hep siyahtı... acının rengi siyahtı ... Dışımda adım Melda ile başlarken, içimde adım hüzündü sanki ... hüzün bir bana yakışır .. bir anlaya bilsem kendimi... aynı bedende iki yabancı suret.. Bir bilsem en dipe gömülmüş hıçkıra hıçkıra ağlayan o küçük kızın ne istediğini ...neden bu kadar yüreginin kırgın oldugunu Bir bilsem soruyorum bazen kendime neden be küçük kız neden? hep ıslak bu gözlerin susss konuşma der bana,sen bilmezsin o gözlerin ne acılara şahit oldugunu bir gülücüge dünyaları verirdi gözlerim ama hiç aglamasaydı mavi gözlerim Bir bilseniz beni her şeyde varım ... ama hiç bi seyde de yokum... Sığmıyor yüreğim bu ağırlıkla hiç bir yere... Dokunmayın... bırakın beni ... kalbim kanıyor ... yüreğimde derin bir yara... En dipteyim başım avuçlarımda... dizlerimi sıkıyorum sıkı sıkı ... En karanlıklardan bir ses duysam keşke bekle beni küçüğüm bekle beni küçüğüm diye haykırsa ... haykırsa..ve yine haykırsa Gönlümde cok uzadı bu sonbahar... neden hep kışa döndü ilkbahar Dokunmayın kalbime!!! Dokunmayın bana!!! Işte böyle !! Bırakın böyle kalsın gözlerimdeki buruk acı.. hep mavi mavi hüzün baksın gözlerim Dokunmayın kalbim kan içinde nolur dokunmayın !!!!!!!!!!!! |
Konu Sahibi YaŞuHa 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Aile Edep demekti | Şiirler ve Şairler | YaŞuHa | 2 | 2275 | 04 Mayıs 2014 21:47 |
Kardeşimize dua lütfen | Dua Bölümü | MusabBinumeyr | 4 | 2527 | 04 Aralık 2013 19:38 |
Kilonuz mu var? sorun degil artık/Medineweb | Diyet/Spor | gün ışığı | 4 | 2957 | 27 Kasım 2013 21:45 |
Üzüm çekirdeği mucizesi | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | YaŞuHa | 2 | 2454 | 27 Kasım 2013 21:34 |
Peki Anne senin yüregini kim sogutacak? | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 7 | 3340 | 26 Kasım 2013 20:23 |
02 Eylül 2011, 22:29 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: İçimde Ağlayan Küçük Kız Çocuğuyum:( Dokunmayın kalbime!!! Dokunmayın bana!!! Işte böyle !! Bırakın böyle kalsın gözlerimdeki buruk acı.. hep mavi mavi hüzün baksın gözlerim Dokunmayın kalbim kan içinde nolur dokunmayın !!!!!!!!!!!! Sanki satırlar beni yazmış,dizeler beni anlatmış çok güzel paylaşım can emeğine sağlık.... ALLAH (cc)Razı olsun...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
03 Eylül 2011, 10:01 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: İçimde Ağlayan Küçük Kız Çocuğuyum:(
Hüzün denilince Peygamber efendimiz s.a.v. geliyor aklıma.. Hüzün güzeldir ama ritmini tutturmak lazım yoksa bir kaptırınca kendini insan gözünü hastanede açıyor biraz hüzünlü daha sonrasındada pozitif bir enerji nasip etsin mevla [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana ve bizlere ) teşekkürler...
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
04 Eylül 2011, 02:43 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 11916 Üyelik T.:
02 Mart 2010 | Cevap: İçimde Ağlayan Küçük Kız Çocuğuyum:( Gönlümde cok uzadı bu sonbahar... neden hep kışa döndü ilkbahar Dokunmayın kalbime!!! Dokunmayın bana!!! Işte böyle !! Bırakın böyle kalsın gözlerimdeki buruk acı.. hep mavi mavi hüzün baksın gözlerim Dokunmayın kalbim kan içinde nolur dokunmayın !!!!!!!!!!!!
__________________ |
05 Eylül 2011, 20:07 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: İçimde Ağlayan Küçük Kız Çocuğuyum:( ben teşekkür ederim kaliteli ve güsel insanlar
|
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |