|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YaŞuHa,Açılış Tarihi: 25 Ağustos 2011 (22:35), Konuya Son Cevap : 25 Ağustos 2011 (22:35). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Ağustos 2011, 22:35 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Temizle beni ey yağmur Temizle beni ey yağmur Temizle beni ey yağmur Al üzerimden günahlarımı Giydir tenime haya gömleğini Alıkoy zinaya bakacak gözlerimi Harama uzanan dilimi lal eyle[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Temizle beni ey yağmur ! Gider ruhumdaki ipe sapa gelmez şüpheleri Nefsimin hilelerine galebe çal Bir çelme tak üzerime gelen korkularıma Kalmasın içimde yanan nankörlerin sevda ateşleri Kırıklarımı kırgınlıklarımı topla savur uzaklara. Temizle beni ey yağmur ! Seni görünce ruhuma işleyen coşkuyu huzura kavuştur Gözyaşlarımı damlalarınla beraber karıştır toprağa Bir de o zaman görelim nasıl gelirmiş pişmanlığın kokusu topraktan[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Temizle beni ey yağmur ! Arındır üzerime yapışan şehvet kirini Zehir söyleyen dilime sabır balını ihya eyle Zinaya bakan gözlerime iffet perdesini indir Bir La Havle çeken gönlümde Allah lafzını daim eyle. Temizle beni ey yağmur ! Sırtıma alıp da bırakamadığım yalanları at Sevdiklerim için hiçe saydığım gururumu ayaklar altından topla. İkiyüzlü benliklerin arasından çekip çıkar beni. Temizle beni ey yağmur ! Yağmur sonrası çıkan gökkuşağı renklerinden bir demet yap ruhuma Çiçekler açsın talan olmuş gönlümde Her renk bir farkındalık versin çoraklaşmış aklıma Ve her gittiğin yere verdiğin huzurdan banada nasip eyle[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ruhumun kalbimin bedenimin yegane ilacı sensin yağmurum Temizle beni; Arındır tüm günahlarımdan… Alıntı |
Konu Sahibi YaŞuHa 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Aile Edep demekti | Şiirler ve Şairler | YaŞuHa | 2 | 2275 | 04 Mayıs 2014 21:47 |
Kardeşimize dua lütfen | Dua Bölümü | MusabBinumeyr | 4 | 2527 | 04 Aralık 2013 19:38 |
Kilonuz mu var? sorun degil artık/Medineweb | Diyet/Spor | gün ışığı | 4 | 2957 | 27 Kasım 2013 21:45 |
Üzüm çekirdeği mucizesi | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | YaŞuHa | 2 | 2454 | 27 Kasım 2013 21:34 |
Peki Anne senin yüregini kim sogutacak? | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 7 | 3340 | 26 Kasım 2013 20:23 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |