|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Huzurİslam,Açılış Tarihi: 06 Aralık 2008 (16:18), Konuya Son Cevap : 11 Ekim 2023 (20:48). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Aralık 2008, 16:18 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Yağmur Tanesi.../medineweb Yağmur Tanesi.../medineweb YAĞMUR TANESİ Rengini gösterir hayatın toprak Var-yok arası kadar zaman Ben ve ölüm bu şehrin efsanesi Gece ruhuma atılmış toprak Önümde sessizliğin sahnesi İzleyen bir ben birde yağmur tanesi... Sıkıştırılmış sokaklar Arasından nefes dahi geçmez Kalıp kalıp hayatlar Hangisine giyinirsen giyin,yetmez Özgürlüğümü kucaklayan kaldırımlarda olmasa Yaşadığım bilinmez Bilirim eskiyen günler geri gelmez Eskimeyen bir sen kal Ve sende kalsın gökyüzü mavisi Bırakda oradan süzülsün yüreğine yağmur tanesi... Güneşin durduğu mesafadeyim Karanlığa karşı Düşünüyorumda kendimde miyim? Ben miyim bu ruhun kumaşı? Adım attığım yerde bir bitim Ya kalım savaşı? Perde arkasında bunca hayat hikayesi Boş ver,boş geç sen sesime kulak ver yağmur tanesi... Soğuk üşütmezmiş bedeni Yalnızlığın üşüttüğü kadar Arar dost menfaat madeni Kalbi olmuş aklı ve aklı radar Göz aramaz mı artık gideni Yol almış alacağını,adam satar Hani beyaz,hangi saflığın simgesi? Sitemim sanadır düşme boşluğa yağmur tanesi... El uzatmadıkça el açar olmuşuz Söz verdikçe naçar kalmışız Gece kadar bir hayat Serabın seyrine dalmışız Göz görmez olmuş,kulak sağır İnsanlık bu kadar mı ağır? Yanan ruhumu sen ıslat ıslat ki seslensin dua nağmesi Hafifliğinle kaldır yüreğimi kaldır ki acımasın tenim Bu ahde vefa,derde devadır yağmur tanesi... ... Koştur...Koştur...Koştur... Biri daha ölmüş bak! Hadi ölümü konuştur Söylesin kim kirli kim pak Sustum şimdi...Kulağımda sela sesi Son defa...Son defa değ tenime ey Rahmet,ey Yağmur tanesi... ------------------------- bir dost yürekten |
Konu Sahibi Huzurİslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yüreğimden Nağme-i Ç/alıntılar | Şiirler ve Şairler | HakikaT | 3 | 2392 | 13 Ocak 2010 22:19 |
Sabr-ı Sükut/ medineweb.net | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 4 | 2621 | 13 Ocak 2010 22:12 |
Sen Bilme Beni, Ey Ebed Güzeli! | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 3 | 2352 | 13 Ocak 2010 21:56 |
54.Haftanın Misafiri ''kocaklar'' | Hafta'nın Misafiri | Emekdar Üye | 26 | 11518 | 10 Ocak 2010 20:32 |
Yâr Kucağı | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 1 | 2040 | 09 Ocak 2010 00:08 |
19Haziran 2017, 22:23 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Aşk fesleğen kokar Tadanın bulutlara karışır aklı...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
22 Mayıs 2018, 22:04 | Mesaj No:4 |
18 Aralık 2010 |
Hece hece, usul usul yağan yağmur, kederime devâ, yâreme şifâ...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
26 Temmuz 2023, 22:18 | Mesaj No:5 |
18 Aralık 2010 | Ve sende kalsın gökyüzü mavisi Bırakda oradan süzülsün yüreğine yağmur tanesi...
11 Ekim 2023, 20:48 | Mesaj No:6 |
18 Aralık 2010 | Soğuk üşütmezmiş bedeni Yalnızlığın üşüttüğü kadar Arar dost menfaat madeni Kalbi olmuş aklı ve aklı radar Göz aramaz mı artık gideni Yol almış alacağını,adam satar Hani beyaz,hangi saflığın simgesi? Sitemim sanadır düşme boşluğa yağmur tanesi...
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |