|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Huzurİslam,Açılış Tarihi: 12 Temmuz 2008 (04:21), Konuya Son Cevap : 02 Ağustos 2008 (10:35). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Temmuz 2008, 04:21 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Emrindeyim yâ Rabbî! Emrindeyim yâ Rabbî! Emrindeyim yâ Rabbî! Emrindeyim yâ Rabbî! Huzurunda el pençe divan durmaya geldim. Mübarek mekânında, evindeyim yâ Rabbî! Kara sevdam Kâbe’mi şimdi görmeye geldim. Hamt ki Sana mahsustur, şerikin yoktur yâ Rab! Mülkün sahibi Sensin, nimetin çoktur yâ Rab! Senin gösterdiğin yol şaşırmaz oktur yâ Rab! Kalbimle nişan alıp hedef vurmaya geldim. İhtişamını görüp Tavaf’taki vefanın Ruhuna ermek için Merve ile Safâ’nın Âlemlerin rahmeti Muhammet Mustafa’nın(s.a.v.) Bastığı topraklara yüzüm sürmeye geldim. Gördüm Arafat’taki o bembeyaz deseni Anlatıyor mahşeri, andırıyor kefeni Gözü yaşlı milyonlar Seni sayıklar Seni! Girip îman seline damla vermeye geldim. Namaz, tavaf, sa’y, vakfe, kurbanda birlikteyiz Tekbir, tehlil, telbiye, ihramda birlikteyiz Tövbede birlikteyiz, şükranda birlikteyiz Kardeşlik sergisine gönül sermeye geldim. Medine’min koynunda sevdiğim beni bekler Ravza-i Mutahhara… Nöbetçisi melekler! Yapılan her ibadet bir sevaba bin ekler O cennet bahçesinde zırhım örmeye geldim. Şimdi yanı başımda o Habib-i Kibriya! Ya Rabbi! Hiç durmasın, hiç bitmesin bu rüya “Ümmetime kucağım açıktır” demişti ya İki göz iki çeşme ona girmeye geldim. Şefaatçim, şefkatlim, lütufkârım diyerek Işığım, kılavuzum, mihmandarım diyerek Nurlu yoluna kurban ben de varım diyerek Âgûşuna atılıp Onu sarmaya geldim. Nuru cemâlin ile pür nur olmak emelim Huzuru ikliminde huzur bulmak emelim Rahmetin deryasına koşup dalmak emelim Muhabbet yufkasına sevgi dürmeye geldim. Şemsiyenin altında bağrım soğutmak için Topladığım hasattan azık öğütmek için Sevgiye aç kalpleri bulup dağıtmak için Has bahçenin içinde güller dermeye geldim Hayatımdan sıyrılıp, gerçek hayatı bulup Af ve mağfiretinin umudu ile dolup Sarıldığım ipinle duygu yumağı olup Kulluğun idrakini hazla karmaya geldim. Anladım hiçliğimi, gördüm yoksulluğumu Aciz, garip, zavallı, çaresiz olduğumu Suç ile hata ile günahla dolduğumu “Gaflet”ten “kurtuluş”a köprü kurmaya geldim. Sırtımdaki yükümü indiriver yâ Rahmân! Akan göz yaşlarımı dindiriver yâ Rahîm! İçimde yanan koru söndürüver yâ Kerîm! Baş düşmanım nefsimden hesap sormaya geldim. Şu iman meşalesi hiç sönmesin Allah’ım! Milyonluk duacılar boş dönmesin Allah’ım! Kulların birbirini hor görmesin Allah’ım! Birliğin rahmetine akıl yormaya geldim. Cemal GÖREN |
Konu Sahibi Huzurİslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yüreğimden Nağme-i Ç/alıntılar | Şiirler ve Şairler | HakikaT | 3 | 2399 | 13 Ocak 2010 22:19 |
Sabr-ı Sükut/ medineweb.net | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 4 | 2631 | 13 Ocak 2010 22:12 |
Sen Bilme Beni, Ey Ebed Güzeli! | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 3 | 2358 | 13 Ocak 2010 21:56 |
54.Haftanın Misafiri ''kocaklar'' | Hafta'nın Misafiri | Emekdar Üye | 26 | 11570 | 10 Ocak 2010 20:32 |
Yâr Kucağı | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 1 | 2046 | 09 Ocak 2010 00:08 |
28 Temmuz 2008, 14:10 | Mesaj No:2 |
Cvp: Emrindeyim yâ Rabbî! Allah razı olsun.. Orada olmak çok güzeldi, hele beytullahı seyrederek namaz kılmanın zevki anlatılamaz. Allahım tekrar nasip et! | |
02 Ağustos 2008, 10:35 | Mesaj No:4 |
Cvp: Emrindeyim yâ Rabbî!
Ah aşıkı zehra kardeşim ne güzel gitmek layık olmak dua edin inşallah şu gönüldeki hasretimiz ravzanın serinliği ile sönsün... Medine’min koynunda sevdiğim beni bekler Ravza-i Mutahhara… Nöbetçisi melekler! Yapılan her ibadet bir sevaba bin ekler O cennet bahçesinde zırhım örmeye geldim. Gelceğim Ya Rasulallah... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |