|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 01 Ağustos 2008 (21:36), Konuya Son Cevap : 02 Ağustos 2008 (11:08). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Ağustos 2008, 21:36 | Mesaj No:1 |
Gidenlere gelsin... Gidenlere gelsin... Ravzanın içinde yeşil direkler Semadan iniyor bütün melekler Orada kabul olur bütün dilekler Açıver Ravza'nı Habibim de var Benim dertlerimin tabibide var Çıktım arafat'a Habibim dedim O güsel Mevla'ya arzuhal verdim Çok şükür Mevla'ya murada erdim Açıver Ravzanı habibim de var Benim dertlerimin tabibi de var İçerim yanıyor gözlerim ağlar Gözden ırak oldu oyüce dağlar Habibin aşkından yüreğim yanar Açıver ravzanı Habibim de var Benim dertlerimin tabibi de var Figan etme kıyamam sana ey gül Olur mu gülünden ötmeyen bülbül Nefes aldiyen sevdasıdır gül Gül ölürse nereye konar bülbül Gülümsün sevdamsın bense bülbülüm Yoluna kurban olayım gülüm Ne önemi var sensiz geçen günün Candan bile geçerim ey gülüm Aşkın ateş gibi yakar kalbimi Kokuna feda ederim kendimi Can bende değil aşmışım bendimi Gülden yoksun kanatsız bülbül gibi Sana sevdalandım ey gülüm benim Sana feda olsun canla bedenim Sensiz yaşamak acı geliyor Sana yüreğimi aldım da geldim... | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2743 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2364 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3118 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2353 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2066 | 12 Kasım 2009 21:43 |
01 Ağustos 2008, 21:50 | Mesaj No:2 |
Cvp: Gidenlere gelsin...
Yine gönül hasretlere yandı da tutuştu ah kervanda bir yolcu da biz olaydık biz de mübarek sultana varaydık ama dursun ali diyor ya şiirin de Ben sana yaklaşmak istesem beni engelleseler sen kim yakınlık kim deseler ben ağlamaktan konuşamasam ve tebesüüm etsem benim cennetim bana bakan gözlerindir Hasreti bile güzel ya hu tek bu hasrete yanalım inşallah vuslata da ereriz selam ve dualarımla | |
02 Ağustos 2008, 11:08 | Mesaj No:3 |
Cvp: Gidenlere gelsin... Çıktık Kabe yoluna yalvarırız Allahım Nasip eyle her kuluna Yalvarırız Allahım Gittik ağlaya ağlaya Vardık güzel konyaya Hem fatiha okuduk Hazreti Mevlana'ya Gece gündüz yol aldık Güzel Medineye vardık Resullah'ın ravzasında Boyun büküp yalvardık Geldi Mekkke'nin kokusu Kaçtı hacıların uykusu Ey uluların ulusu Nasip et cümle kuluna Beytullah'ın kapısı safa merveye bakar Gör hacerül esvedi Mis gibi anber kokar Beytullh'ın etrafında Bütün hacılar döner lebbeyk sedası ile Güzel Kabe ses eder Beytullah'ın etrafında Ak mermer döşetmişler Siyah örtüsünü nur Kuşak kuşatmışlar Beytullah'ın etrafında Halkalar dizi dizi Ağla kardeşim ağla Beytullah yaktı bizi Belki de ömrüm yetmez Hayali gözmden gitmez Beytullah'la ravza aşkı İçerimden hiç gitmez.... Allah Allah Kerim Allah Küllü şeyin kadir Allah Her kulunu sever Allah Hu Allah İllallah [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |