|
Konu Kimliği: Konu Sahibi yeşil,Açılış Tarihi: 23 Ağustos 2008 (20:47), Konuya Son Cevap : 23 Ağustos 2008 (22:25). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Ağustos 2008, 20:47 | Mesaj No:1 |
ibda erleri ibda erleri selam aleyküm selam merhaba gündüz ile geceye leyla’nın ve mecnun’un yürüdüğü çölleri aşk ile muhabbeti var edene bin şükür doğruyu ve yanlışı güzelle çirkini siyahla beyazı doğuyu ve batıyı cennet ve cehennemi var edene bin şükür.... selamların ekmeli edepli hürmet ve salavat ve salavat var edenin habibi;varlığın yek gülüne... aydınlatıyordu geceyi,çöl denizinde kum tanelerinin yalnızlığı kristal sahanlığını kutbun zemheri ayazında kandilde titreyen mum... duada ay yüzlü dervişler mumu aydınlatırlar zikirle kainatı... yek gülü takipte iz,iz-adım,adım bastığı yerlerin ayak izinde türkistan gözlü, ay yüzleriyle İBDA erleri ... B.Halid KOŞAN Not: yazılışı epey olsa da eskimeyecek türden şiirlerimden olanı ekledim . beğenilmesini temenni ederim.. | |
Konu Sahibi yeşil 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
öznesi kim | Şiirler ve Şairler | MescidiAksa | 1 | 1686 | 25 Ağustos 2008 22:47 |
hakikati ferdiyye | Şiirler ve Şairler | Emekdar Üye | 2 | 1760 | 24 Ağustos 2008 15:35 |
ibda erleri | Şiirler ve Şairler | melis | 2 | 1784 | 23 Ağustos 2008 20:47 |
mendilime kan düştü | Şiirler ve Şairler | melis | 4 | 1966 | 22 Ağustos 2008 23:13 |
23 Ağustos 2008, 21:09 | Mesaj No:2 |
Cvp: İBDA ERLERİ
böyle yalın şiirler her zaman dikaktimi çekmiştir. yüreğinize sağlık, çok güzel olmuş.. yalnız başlığı küçük harfe çevirirseniz daha da seviniriz, forum kuralımız
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |