|
Konu Kimliği: Konu Sahibi yeşil,Açılış Tarihi: 25 Ağustos 2008 (22:47), Konuya Son Cevap : 26 Ağustos 2008 (19:59). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Ağustos 2008, 22:47 | Mesaj No:1 |
öznesi kim öznesi kim ÖZNESİ KİM ?? Öznesi sensin bu aşkın Biliyorsun değil mi ? Gurbet akşamlarının karanlığında Düşlerimi süsler şerli kabuslar delik,deşik uykular –kesik, kesik rüyalar Uyanıyorum, ürpertilerle Ağlıyorken,Türkistan’da balalar Yanarım kavrulurum bende ağlarım Bir Türkistan veledinin sessiz çığlığı Zemheride Kavuruyor beynimi Ve sen aşkımın öznesi Üçüncü gözüm yürek yangınım Kalbime kor düşüren sevgilim Kelamın kandildir gözlerin ay ışığı Ellerin- ellerindir pusulam gözlerin -gözlerindir Kalbime yol gösteren Öznesi sensin bu aşkın Biliyorsun değil mi?? Devrik cümleler kurup yedi Mübinli sureyi okuyorum.. teneşirle kefenledim elemlerimi musallada terk ettim kederlerimi elveda yalnızlığım elveda maria İhtiyacım yok deniz fenerlerine Yüreğimde pusulası var aşkın meyveye durunca beşinci mevsim düşüverdi ,cemresi gönül haneme.. durunca, hasada; filiz veren aşk sincaplar oynaşır ceviz dalında kelebek çok sırnaşık, pek cilveli pelikan ve sen aşkımın öznesi erguvan kokulu sümbül edalım yüreğime köz düşüren sevdiğim palandöken soğuğu şubat ayazı Kar –boran- fırtına, tipi içinde sökün etti erguvan kardelenler içinden… B.HALİD KOŞAN not:uzunca bir şiirmizden kısa bir kesit .. | |
Konu Sahibi yeşil 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
öznesi kim | Şiirler ve Şairler | MescidiAksa | 1 | 1685 | 25 Ağustos 2008 22:47 |
hakikati ferdiyye | Şiirler ve Şairler | Emekdar Üye | 2 | 1760 | 24 Ağustos 2008 15:35 |
ibda erleri | Şiirler ve Şairler | melis | 2 | 1784 | 23 Ağustos 2008 20:47 |
mendilime kan düştü | Şiirler ve Şairler | melis | 4 | 1966 | 22 Ağustos 2008 23:13 |
26 Ağustos 2008, 19:59 | Mesaj No:2 |
Cvp: öznesi kim
eline saglık hocam şiirde müzikte güzel olmuş allah razı olsun emeginize saglık
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |