|
Konu Kimliği: Konu Sahibi CaferTayar,Açılış Tarihi: 24 Ağustos 2008 (09:45), Konuya Son Cevap : 24 Ağustos 2008 (10:51). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ağustos 2008, 09:45 | Mesaj No:1 |
hiçliğn biçimlenişinden niyaz hiçliğn biçimlenişinden niyaz Bir şeyken Yolumu Hissedilenle Buldum Yani bana Hissettirenle Allahım sen sözümü sözümden öncesini bilirsin, ben diyemem nekadar habersizim kendimden, beni senin gördüğün gibi kul olmaya yakıştırdığın gibi güzel kıl, şayet günahlarımın bile bi tadı vardır senin kapında, ağlayışlarım hıçrılıklarım ne güzeldir senin yanında, çirkinliğim sırf sen istediysen bana hayır gelir, güzel gelir sen istediysen bu nasırlı ellerimin kanamasını, ne çok hata ne çok günah affet Allahım affet allahım,sen beni çok seversin allahım ne çok seversin, bu güzeller güzeli inancı bana yar eylersin, bu canların cananların ötesi aşkı bana yol eylersin, sevgilerin en görünmeyenini kalbime göz bana dünyayı görünmez eylersin, ben yinede kanarım allahım acizim, sen benim kalbimide oraya yazılanlarıda bilirsin, her nefesimde seni anarsam orayıda temizlersin, ben anlatamamki yüreğimi, şu çırpınan yüreğim ne kadar meraklı ölüme faniyi sevip ölümün ötesi sevgiyi ezip geçmeye, tut Allahım tut yüreğimden bırakma ne olur bırakma Allahım ellerimi, sana ayan sendendir halim senin istediğin hal üzerinde doğru kıl beni, sabrım yok ne kadar şükürsüzüm cefayı bana sana daha çok varayım diye hak görürsün bilirim imtahanın en kolayındayım, ne diyeyim senin kahrında hoş lütfunda, sen hiç dert verirmisin sevdiğin kuluna, sev bizi,sevdir bizi, derdin tadına varmayı dermanı o tatda aramayı nasip et bize, amin Allahım amin Allahım sözlerimin, söylediklerimin ve haykırdıklarımın ardında durabilecek kadar cesaret ver bana... amin. | |
Konu Sahibi CaferTayar 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hacet kapısın tıklarken | Şiirler ve Şairler | CaferTayar | 0 | 2019 | 13 Eylül 2008 11:34 |
geçmiş zaman aynası | Şiirler ve Şairler | CaferTayar | 0 | 2133 | 13 Eylül 2008 11:29 |
Cuma Günü Selevat Getirmenin Önemi: | Dua Bölümü | Seyyid | 1 | 2483 | 12 Eylül 2008 12:39 |
rahmet katrelerinde bir cuma soluğunda dua | Dua Bölümü | CaferTayar | 0 | 2357 | 12 Eylül 2008 12:31 |
Hayat ve kulluğumuz açısından Ramazan | Cuma-Bayram-Kandiller | CaferTayar | 0 | 2035 | 06 Eylül 2008 13:07 |
24 Ağustos 2008, 10:51 | Mesaj No:2 | |
Cvp: hiçliğn biçimlenişinden niyaz Alıntı:
Söyeleyecek birşey yok düşünmek ve anlamak lazım | ||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |