|
Konu Kimliği: Konu Sahibi !!FATİH!!,Açılış Tarihi: 26 Eylül 2008 (03:02), Konuya Son Cevap : 23 Kasım 2023 (17:54). Konuya 22 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Eylül 2008, 19:38 | Mesaj No:21 | |
Cvp: İLK ŞİİRİM : NERDEYİM ? Alıntı:
bu da gerçek eleştirmenlerin yapmayacağı şeydir... saygılar.. | ||
23 Kasım 2023, 16:27 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
AYLARIN SENELERİN BİTTİĞİ YERDEYİM nefiss Anlamadığım büyük harfle yazmak niye yasakti hala varmı o yasak Eski forumcular yazılan şiirin türünede meraklılarmş baya didiklemişler şiirikonusu, ölçüsü, nazım türü adamı şiirden soğutmadılar umarım Ben olsam bidaha yazmadım yazık ya
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
23 Kasım 2023, 17:54 | Mesaj No:23 | ||
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Böyle bir yasak yok tabiki. Şöyle yorum yapabilirim; büyük harf küçük harf, özellikle internet ortamında uyulması gereken yazılı ifade edilmese de herkesin bileceği kurallardandır. Uzun metinlerde büyük harflerden oluşan anlatım göremezsiniz. Gözü yorar. Okunmaz. Bir ikincisi; tıpkı emojilerle duygu ifadesi gibi büyük harflerle anlatım da bağırarak konuşma ifadesidir. Küçük harf sakin ifade şeklidir. Anlatımı vurgulu kılmak için renklerle,, farklı puntolarla yazdığımız gibi elbette büyük harflerle doğru yerlerde doğru cümle kurabiliriz lakin aşağıdaki şiirden örnekle tekrar okuduğunda göz yoran bir metin olduğunu göreceksin. 👇 Alıntı:
Bunu söyleyebilirim.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | ||