|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 28 Eylül 2008 (23:09), Konuya Son Cevap : 29 Eylül 2008 (12:50). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Eylül 2008, 23:09 | Mesaj No:1 |
Bir genç ve dava.. Bir genç ve dava.. BİR GENÇ VE DAVA Bir genç gördüm Siması diğerlerinden farklıydı Mahzun bakışı, titrek sesi Yalnız olmadığının işaretçisiydi O yürüdükçe Yer ve gök ona selam duruyor sanki Komutanı yerlerin ve göklerin Selamımı neden sonra aldı, çünkü dalgındı Yanına sokuldum Sen nereden gelirsin, nereye gidersin Rehberim, bu kainatin efendisi onu izlerim.? Dedi Farkına vardım, o an Duruş, bakış, heybet, haşyet Birleşmişti bir bedende ve karşımda duruyordu Ses tellerindeki türküye meftun oldum Evlat sen bu alemdesin ama başın başka alemde Söyler misin sen ne yaptın da farklı oldun Bana sırrını öğret Her şey bana olduğu kadar sana da yakın Önemli olan fark etmek dedi ve devam etti Dokuz ay seni taşıyan Ana Şimdi ağır mı geliyor sana... Emanet olarak verilen Hanım Evladının anası ve cennet ayakları altında unutma. Açların halini anlamak için verilen Oruç Sekiz çeşitle açılmaz... Miraçtan getirilmiş kutlu hediye Namaz Ama ülfetle kılınmaz.... Kainata efendi olarak gonderilen Peygamber (Sallallahu aleyhi ve sellem) Salavatına cevap veriyor. Duyana ! Mülk sahibi olan Allah İstediği gibi tasarruf ediyor. Görene ! Kurtarmak istiyorsan atanı, vatanı, bütün alemi Dava Deyip geç anadan, yardan, candan, hatta bunları vermekden dolayı beklentiye bel bağlamadan. Olur mu dava adamı Gece seccadede ağlamadan.. Cavit Karabağ
__________________ İmanı olanın, imkanı tükenmez. | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2876 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3621 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3266 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7699 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7200 | 02 Ekim 2012 21:16 |
28 Eylül 2008, 23:48 | Mesaj No:2 |
Cvp: Bir genç ve dava.. Zahmetsiz rahmet olmadığı gibi çile çekilmeden de dava insanı olunmuyor.Dünya müslümanın cehennemi,kafirin ise cennetidir.Eğer dünyamızda cefa varsa doğru gidiyoruz denilebilir... | |
28 Eylül 2008, 23:50 | Mesaj No:3 |
Cvp: Bir genç ve dava..
muallim hocam inşAllah o cefaya sabredenlerden isek doğru gidiyouz demektir değil mi??? Dünya müslümanın cehennemi,kafirin ise cennetidir | |
29 Eylül 2008, 12:50 | Mesaj No:4 |
Cvp: Bir genç ve dava..
dava kişisi olmak zordur her insan dava kişisi olamz beceremez her güzel sonucun çektigi bir azap vardır emeginize saglık hocam allah razı olsun
__________________ her şeyin bir zamanı vardır sadece sabret.... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |