|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seyyid,Açılış Tarihi: 07 Ekim 2008 (00:42), Konuya Son Cevap : 07 Ekim 2008 (21:16). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Ekim 2008, 00:42 | Mesaj No:1 |
bu bayramda gelemedim anne bu bayramda gelemedim anne Yine yagmurlu bir bayram sabahi Bulutlar sanami agliyor Anne Neden gündüzlerim böyle karanlik Icime hüzünler yagiyor Anne Kac bayram gecti öpemedim elini Sevdigin cicekleri getiremedim Kurudu menekselerin, büyütemedim Anne Büyütemedim hasretinden gayri hic bir sanciyi Aciyi dindiremedim Anne, atesi söndüremedim Bu bayramda gelemedim... Bu bayram da gelemedim, öpemedim elini Oysa ellerin her seyimdi, ekmegimdi ellerin Bilsen nasil özledim hüzün rengi gözlerini Seni özledim Anne, sesinin nefesini Sabahlari recel sürmeni ekmegime, cayimi demlemeni “Üsüdünmü, hastamisin” demeni özledim Anne Pencerede beklemeni Cosku dolu bir bayram sabahi gülerek kapiyi acmani Sarip sarmalamani özledim Anne Kizmalarin ardindan bagislayan yanlarini Affetmeni özledim Anne Affet beni, bu bayramda gelemedim… Yine yagmurlu bir bayram sabahi Simdi senden cok uzaktayim Gözyaslarim söndürmüyor hasreti Yanmaktayim Anne kanamaktayim Dört yanim karanlik, dört yanim duvar Sonradan kormus ayrilik, yeni anlamaktayim Bu bayramda gelemedim Anne, cok uzaktayim… Bu bayramda gelemedim, öpemedim elini Yüzüne yüz süremedim Cigerler dolusu kokunu cekemedim icime Sensizlik türküsü dolandi dilime Söyleyemedim Anne söyleyemedim Anam, Anam, Anam diyemedim Ah Anne ah, öyle özledimki Sizlar burnumun diregi bilemezsin Bilemezsin Anne göremezsin Anasizlik en büyük yalnizlikmis Soguk duvarlar ardinda aglamalarimsin Dert ortagimsin yanimda olamasan da Bitmeyen bir hasret, dinmeyen bir sizisin icimde Bilsen nasil özledim… Hasta yatagimda sicak corbani özledim Anne Basucumda ilac olmani Atesime bakmani özledim Battaniyelere sarmani Hersey bir tarafa dualarini özledim dualarini Sen Anasin Anne aglarsin, beni anlarsin Hakkini helal et Bu bayramda gelemedim… SEBNEM KISAPARMAK _________________ affet anam bu bayramda gelemedim | |
Konu Sahibi Seyyid 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
bir çiçek ve bir inci | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 2212 | 23 Ocak 2009 16:56 |
Kine doymayan dünya | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 1962 | 22 Ocak 2009 19:36 |
Ağlıyorum ama filistine değil kendime kendimize | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 2 | 1956 | 21 Ocak 2009 16:05 |
görmek için göz şart değil | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 4 | 2316 | 19 Aralık 2008 16:01 |
Allahın huzurunda bir kul.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | ribat | 1 | 2025 | 18 Aralık 2008 01:11 |
07 Ekim 2008, 21:16 | Mesaj No:2 |
Cvp: bu bayramda gelemedim anne
Hasret kalmış anne gönüllerine özleyen evlat gönüllerine selam olsun hasretlerin bitmesi dileğimle sağolun güzel ve etkileyici idi anneye hasret kalanlara selam olsun Allah sabır ve kolaylık versin
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |