|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Huzurİslam,Açılış Tarihi: 04 Aralık 2008 (19:29), Konuya Son Cevap : 17 Ocak 2018 (16:59). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Aralık 2008, 19:29 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Sen Yoktun Can.... Sen Yoktun Can.... Günler güz yaprakları gibi birer birer dökülürken ayaklarımın dibine,ben her an ben her gece karanlığa dikip gözlerimi senin aydınlığını bekledim. Sen yoktun can... ***** Binlerce adım attım bu kentin sokaklarında. Her köşeyi, her parkı, her ağacı ezberledim.Sevdaya bulanmış her kaldırım taşında senin adını aradım. Sen yoktun can... ***** Evlerin duvarları birer birer üzerime yıkıldı. Her bir hücremin acısını ta yüreğimde hissederken beni enkazın altından çekip alacak elini aradım. Sen yoktun can... ***** Özlem şarkılarını ezberledim. Kimini bağıra bağıra, kimini fısıltıyla söyledim. Karanlığa haykırdım hasretimi. Sesimi duyacaksın diye bekledim. Sen yoktun can... ***** Senden gelecek bir tek haberi bekledim. Saatler asırlar gibi geldi, geçmedi. Çalan her telefonu yüreğimin deli bir çağlayana dönen atışlarıyla açtım. Senden başka duyduğum her seste hep aynı hayâl kırıklığını yaşadım. Onlar beni duymak istiyordu, bense seni. Sen yoktun can... ***** Seni aramaktan yorgun düşmüş bedenimi karanlığın kucağına uzattım her gece. Bir an önce sabah olsun diye uykunun beni çekip almasını istedim. Olmadı. Kaç gece sabahı ettim gözlerimi kapamadan, kaç gece merdivendeki ayak seslerini dinledim gelen sensindir diye. Sen yoktun can... ***** Her yağmurla birlikte hüzün de yağdı bu kentin üzerine. Bulutlar yalnızlığın işaretiydi benim için. Beni ıslatan yağmur olmadı. Ben senin özleminle sırılsıklamdım her mevsim. Hayat; merhaba dedi bahara çiçek çiçek. Uzun kıştan sonra gelmez dediğim göçmen kuşların dönüşünü gördüm. Sen yoktun can... ***** Her istasyon her otogar adresim oldu. Bir trenden inersin sandım. Otobüslerdeki her yolcuya sensin diye baktım. Ya da yolculuklara vurdum kendimi. Kimsenin uğramadığı köylere, adı duyulmamış kasabalara gittim. Senden bir iz aradım her an. Sen yoktun can... ***** Denizin sonsuz maviliğine umut bağladım. Kıyılarda tükettim bekleyişlerimi. Hep sensiz gemiler geçti limanlardan. Ben gemicilerin hasret türkülerine eşlik ettim. Sen yoktun can... ***** Gözümden bir tek damla yaş akmadı. Onlar sana aitti, sana kalmalıydı. Kimselere söyleyemedim acılarımı, bekleyişimin öyküsünü kimselere anlatamadım. Nice fırtınalar koptu yüreğimde. Dalgalar dövdü hayallerimi. Sığınacak bir liman, yaslanacak bir omuz aradım. İçimi dökecek bir insan aradım. Sen yoktun can... ***** Her gece ay paramparça oldu. Her gece yıldızlar birer birer düştü sokaklara. Yıldızları saçına takıp gelmeni bekledim. Ayı avucunda bana getirmeni bekledim. Ve bir güneş gibi doğup aydınlatmanı bekledim bu kapkara dünyamı. Ama. Sen yoktun can... **** Nerdesin can,nerdesin..!!!! **** |
Konu Sahibi Huzurİslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yüreğimden Nağme-i Ç/alıntılar | Şiirler ve Şairler | HakikaT | 3 | 2394 | 13 Ocak 2010 22:19 |
Sabr-ı Sükut/ medineweb.net | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 4 | 2621 | 13 Ocak 2010 22:12 |
Sen Bilme Beni, Ey Ebed Güzeli! | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 3 | 2352 | 13 Ocak 2010 21:56 |
54.Haftanın Misafiri ''kocaklar'' | Hafta'nın Misafiri | Emekdar Üye | 26 | 11520 | 10 Ocak 2010 20:32 |
Yâr Kucağı | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 1 | 2041 | 09 Ocak 2010 00:08 |
04 Aralık 2008, 22:22 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 2893 Üyelik T.:
03 Ağustos 2008 | Cvp: Sen Yoktun Can.... Alıntı:
| |
19 Aralık 2008, 02:48 | Mesaj No:3 |
14Haziran 2007 | Cvp: Sen Yoktun Can.... Beğendiğinize sevindim ***** Yine yandı yürek, Yine dağlar üstüme geldi, Yine taştı deniz, can! Sular üstüme geldi. *** Sönmüş volkan gibiyim, İçim kaynar benim, Can! Donmuş buzlar gibiyim; İçim ağlar benim, Can! *** Güneş yandı can! Ay tutuldu can! Sen doğdun içime… Ben yandım, Can!.. *** Yıkıldı dağlar üstüme, Çöktü toprak, Altında ben kaldım, Can! “Kimse yok mu!” Sen yok musun ? Can!. Boğuluyorum. … Nefesin yok mu can.. *** Yollar sana gelir, Diller seni söyler, Gönül seni özler, Seni söyler ; can! Dertler üstüme geldi. *** Bahar gelmiş, can! Gül açılmış, Bülbül ötmüş Sen yokken; Cana od düşmüş Yanmış… can! *** Gece karanlık ,can! Gönül viranlık , Bir de seyranlık; Seninle bir anlık Vuslat olsaydı can! Vuslat olsaydı. Bayram olurdu, Seyran olurdu, Cümle alem Hayran olurdu,can! Hayran olurdu. *** Gül kokulu Gül efendim, Gül sultanım, Sen de bir gün gel efendim, Bahtımıza gül efendim. Canım içre can! *** Efendim, Yine yandı yürek, Yine dağlar üstüme geldi. Yine taştı deniz , can! Sular üstüme geldi. |
28 Aralık 2009, 16:05 | Mesaj No:4 |
14Haziran 2007 | RE: Sen Yoktun Can.... Denizin sonsuz maviliğine umut bağladım. Kıyılarda tükettim bekleyişlerimi. Hep sensiz gemiler geçti limanlardan. Ben gemicilerin hasret türkülerine eşlik ettim. Sen yoktun can... |
17 Ocak 2018, 16:59 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Denizin sonsuz maviliğine umut bağladım. Kıyılarda tükettim bekleyişlerimi. Hep sensiz gemiler geçti limanlardan. Ben gemicilerin hasret türkülerine eşlik ettim. Sen yoktun can... Emeğinize sağlık
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |