|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Aysima,Açılış Tarihi: 25 Ocak 2009 (23:33), Konuya Son Cevap : 20 Ocak 2018 (18:56). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Ocak 2009, 23:33 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 | Aşkınla Yak /medineweb Aşkınla Yak /medineweb Leyla'dan Mevla'ya! Ve sana kavuştuğumda seni bulduğumda bu, bu sen değildin Leyla, aradığım sen değildin sen "Leyla" değildin Leyla "sen" değildi bu, kavuşmak değildi... mutlu değildim, olamadım sende "yok" olamadım sende ben-beni unutamadım sonsuzlaşamadım sende aşkım kanmadı aşkı arıyordu hâlâ gönlüm yok olacağı, eriyeceği, "tefani" sırrına ereceği kendini unutabileceği ben'in "sen", sen'in "ben" olacağı sen-ben'in "O" olacağı İKİ'nin BİR olacağı Herşeyin O'nunla tekilleşeceği ve o TEK'le ebedîleşeceği tüm duyguların tarifi mümkünsüzcesine tekleşeceği tekliğin ilahi kozmik ve mistik bir koroya dönüşeceği aradığım, beni sonsuz derinden yakan aşkın aşkımın karasevdamın, bu koroda dilleneceği dehşetli, muhteşem aynı zamanda ürkütücü ve aynı zamanda herşeyi sıfırlayıcı ve o sıfırı sonsuz "BİR"e dönüştürücü ve geri dönüşü olmayan pişmanlığı olmayan bir vuslatı aramakta hâlâ gönlüm... LEYLA! Leyla aradığım sen değildin, belki de sen hiç yoktun... Bu gidiş-bu arayış beni ya götürecek BELÂ'ya Ya da MEVLÂ'ya... YÂ MEVLÂ!... Yok artık Leyla, Leyla yok artık... SEN VARSIN-BEN VARIM!... BİZ VARIZ... Yok-yok, ben de yokum... YALNIZCA SEN VARSIN!... TEMİZLE BENİ-TEMİZLE GÖNLÜMÜ!... Sadece seni sevmesi için yarattığın GÖNLÜMÜ!... Aslında benim olmayan-senin yarıttığın SENİN OLAN GÖNLÜNÜ... YANINA AL-AŞKINLA YAK! YOK ET zerrelerimi hatta tüm benliğimi... GÖZÜMÜ AL!... görmesin sensiz hiçbir şeyi GÖNLÜMÜ AL!... sevmesin sensizliği.... YA MEVLA!...
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' |
Konu Sahibi Aysima 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Risale-i Nurda Namaz | Risale_i Nur (Said Nursi) | Aysima | 0 | 2293 | 21 Mart 2009 23:15 |
Son Cüzde Kaçırılmaması Gereken SünnetLer | Kur'ân-ı Kerim Genel | Yitiksevda | 5 | 3061 | 21 Mart 2009 23:06 |
Emir Sultan | Alimler(Rh) | Aysima | 2 | 2458 | 21 Mart 2009 21:22 |
Tevazu | Adap-Edep-Ahlak | Mihrinaz | 2 | 2306 | 26 Şubat 2009 20:27 |
Risale-i Nurlar"'da Yahûdi | Risale_i Nur (Said Nursi) | Emekdar Üye | 3 | 2131 | 25 Şubat 2009 22:35 |
20 Ocak 2018, 18:56 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Aslında "İlk Aşk, İlk Göz Ağrısı"nda Ölür İnsanın Yaşama Sevinci..! O'ndan Sonra Ki Gelenler Taziye Ziyareti...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |