|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seyyid,Açılış Tarihi: 29 Kasım 2008 (15:07), Konuya Son Cevap : 29 Kasım 2008 (15:07). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
29 Kasım 2008, 15:07 | Mesaj No:1 |
anama mektup anama mektup Bakma ana yaşıyoruz işte Sayılı günler bir iki Derken kaybettik duada bereketi Aşkta sadakati Kimi insan gibi sevdirmedin bize Parayı ihtirası şöhreti Farklı şeyleri sevmeyi öğrettin sen Feragati, paylaşmayı, inayeti Dağda hoyrat çiçeği Toprakta kokuyu Bayramda sevinci Sokakta yoksul,savaşta masum çocuğu Bazen içimizi burkan evimizi dolduran matemi. Ben bu toprakta kurtuluş uğruna elleri nasır tutmuş Alnından buram buram terler akan Analar gördüm Saçını belki de gönlünce gelinken taramış Fildişi taraklarla Ama hep saçlarını ve ağıtlarını Ölüme saklamış. Ana ,zaman zaman seni ararken Burada sensizlik yüreğime iniyor Her sözcüğümün boynuna bir yafta asılıp Değil rüyalarım hayallerim kuşatılıyor… Kimilerine göre haklı Kimilerine göre doğuştan suçluyum Sokakta eli böğründe insanların yürüyüşü İçimde buruk bir sancı var Ana senin de nefes alıp vermekten öte neyin Vizon kürkün yumuşak ellerin Siyah gözlüğün Pırlantaların mı var ? Haberini aldım Misk kokulu saçlarından Besmeleyle başlamışsın söze Hani beni okula gönderirken askere uğurlarken Hep unutma diye öğütlediğin ,kutsadığın sözle Birkaç sevimli kelâm Bir top menekşe resmi Ve yine bir hayır dua. Ana sen ne iyisin Bana güç veriyor Yollar kısalıyor ana Uzakta da olsa sıcak nefesin Ana ben yaşadım gurbette Acının demlenip içime nasıl aktığını Tarla sınırlarında Dağların yumuşak eteklerinde İğde kokularıyla yemlik toplarken Mayıs ayında belki bir kiraz şenliğinde Bazen içli söylerken yanık gurbet türkülerini Bilirim acı haber Nasıl da yakar ananın yüreğini Alınca Bizce erken sayılan ölüm haberini Her ananın bir öyküsü vardır Bizimki biraz masum Biraz kırık Ama hep yanık Bakma ana Yaşıyoruz işte Artıyor hasretim bir iki derken Bilirim bahar gibi karşılarsın Bir bayram sabahı gelirim erkenGözlerin dolmasın Taze kavuşmak hüznüyle Öperim ana öperim SIMSICAK ŞEFKATLİ ELLERİNDEN alıntı | |
Konu Sahibi Seyyid 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
bir çiçek ve bir inci | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 2215 | 23 Ocak 2009 16:56 |
Kine doymayan dünya | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 1965 | 22 Ocak 2009 19:36 |
Ağlıyorum ama filistine değil kendime kendimize | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 2 | 1971 | 21 Ocak 2009 16:05 |
görmek için göz şart değil | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 4 | 2327 | 19 Aralık 2008 16:01 |
Allahın huzurunda bir kul.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | ribat | 1 | 2030 | 18 Aralık 2008 01:11 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |