|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seyyid,Açılış Tarihi: 03 Eylül 2008 (16:53), Konuya Son Cevap : 24 Kasım 2013 (17:19). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Eylül 2008, 16:53 | Mesaj No:1 |
lütfen okuyun yardım edin lütfen okuyun yardım edin selamun aleyüm arkadaşlar ben gece yatarken çok korkuyorum uyur uyumaz sürekli şeytan ve 3harfliler geliyo rüyama.yatmadan önce ne kadar dua biliyorsam okuyorum nas felak ayetelkürsi.fatiha ihlas........vs ama yinede bi türlü peşimi bırakmıyolar.bu yüzden aylardır doğru düzgün uyuyamıyorum. çevremdekiler bi hocaya git diyolar ama ben öyle hocalara inanmıyorum bana bi yol gösterirseniz çok sevinirim şimdiden allah cümlenizden razı olsun | |
Konu Sahibi Seyyid 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
bir çiçek ve bir inci | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 2227 | 23 Ocak 2009 16:56 |
Kine doymayan dünya | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 1975 | 22 Ocak 2009 19:36 |
Ağlıyorum ama filistine değil kendime kendimize | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 2 | 1985 | 21 Ocak 2009 16:05 |
görmek için göz şart değil | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 4 | 2364 | 19 Aralık 2008 16:01 |
Allahın huzurunda bir kul.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | ribat | 1 | 2053 | 18 Aralık 2008 01:11 |
03 Eylül 2008, 19:29 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 176 Üyelik T.:
15 Eylül 2007 | Cvp: lütfen okuyun yardım edin
Rabbim yardımcın olsun kardeşim aklına getirmemeye calış ama bir hocaya da görünmende fayda var... |
03 Eylül 2008, 23:04 | Mesaj No:3 |
Cvp: lütfen okuyun yardım edin aslında yapılacakları yapmışsınız, en etkili yöntem muavvizeteynleri, ayetel kürsiyi bol bol okumak,Allah a tevekkül etmek.. “En güzel isimler Allah’ındır. O isimlerle Ona dua edin.” “De ki: Ona ister Allah diye dua edin, ister Rahman diye dua edin. Hangisiyle dua ederseniz edin, en güzel isimler Onun ;dur.” bu ayetlere binaen size Allahın güzel esmalarından( koruyan, kollayan , gözeten manasında) mümin , müheymin, hafız isimlerini bol bol tesbih olarak zikretmenizi öneririm. Rabbim şifa versin inş.
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
04 Eylül 2008, 01:35 | Mesaj No:4 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: lütfen okuyun yardım edin
günümüz modası üfürükçülere değil de,takva ehli bir alime uğrayıp manevi destek ve şifa ayetleri eşliğinde çözüm bulunacaktır inşAllahu teala.. + Nur kardeşimizin tavsiyeleri.. |
04 Eylül 2008, 10:47 | Mesaj No:5 |
Cvp: lütfen okuyun yardım edin
sadece allaha ve onun ayetlerıne teslım olun.üfürükcülere pirim vermeyin.okuduklarınızın sizi gercekten koruyacagına inanın.gerisi kolay.ayrıca vesvese geldıgı zaman ezan okuyunuz.cevsen takmanız da yararlı olur.ama temelde allaha guvenın.son bısey sol tarafınıza yatmayın.
| |
01 Kasım 2008, 17:59 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cvp: lütfen okuyun yardım edin
slm arkadaşların dedklerinden sona bana pek bişey demek kalmıyo ama yazmadan da yapamadım kesinliklehocalara gidipde prim verme( ben üfürükçülerden bahsediyorum) onlar bişeyler yapabilse kendilerine yaparlardı bence halkdan aldıkları 3. 5 kuruşa tamah etmezlerdi sen yalnızca allaha sığın ve kendine seni oyalıcak bişeyler bul insan boş kaldıkça hiç olmadık hayaler kurar allah yar ve yardımcın olsun dua okumaya devam...
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
02 Kasım 2008, 18:12 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cvp: lütfen okuyun yardım edin
slm sevgili verda naz kardeşim ben kesinlikle sen hoca derken üfürükçüden bahsediyosun anlamında yazmadım mesajı aslında o an içimden geleni yazdım baslıkda okuyun ve yardım edinyazdığı için direk fikrimi yazdım kim ne yzmış bakmadım bile eğer seni kırdı isem hakkını helal et kesinlikle kasıt yoktur bilesin ayrıcada senin adın da çok hoşuma gitti bu arada , aklıma gelimişken hepimiz aynı şeyi yazmışız aslında hepimiz hem fikiriz bu konuda aşağı yukarı .....
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
02 Kasım 2008, 19:30 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 176 Üyelik T.:
15 Eylül 2007 | Cvp: lütfen okuyun yardım edin
estagfurullah kardeşim ben mesajımın yanlış anlanmasını istemediğimden yazdım Hakkım varsa helal olsun sizin fikrinizi katılıyorum kesinlikle....... |
03 Kasım 2008, 23:44 | Mesaj No:10 |
Cvp: lütfen okuyun yardım edin
selamün aleyküm kardeşim..Allah yardımcın olsun benim tavsiyem yatarken abdest al.Yatağında otur avucunu aç ve 3 ihlası,1 fatiha,1 kafirun süresini oku avucuna üfle üzerine sıvazla..ALLAHIN İZNİYLE RAHAT UYURSUN..ama ihlasla inanarak.yani okuduklarımın yüzü suyu hürmetine rahat uyuyacağım de..içten gelerek..Rabbim acil şifalar versin...
| |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |