|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 14 Nisan 2016 (21:57), Konuya Son Cevap : 16 Ocak 2017 (17:35). Konuya 21 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Medineweb Editörü Durumu: ![]() Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | ![]()
selam olsun ablası sonsuz selam olsun inşallah,,,senin de yüreğine sağlık ablası:-)
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 54446 Üyelik T.:
12 Mayıs 2016 | ![]()
Estağfurullah Ablam O senden bi yansima ![]()
__________________ ~_ALLAH YoLuNda öLeNLeRe 'ÖLÜLER' demeyin. ZiRa oNLaR RABLERi KaTıNda DiRiDiRLeR. FaKaT SiZ idRaK eDeMezSiNiZ._~ _________BaKaRa SüReSi,154.AyeT_________ Birbirine Yakışan En Güzel Çift ŞEHİD ve ŞEHİDE'dir... ..◆VuSLaT_üL ŞeHaDeT◆.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Durumu: ![]() Medine No : 54446 Üyelik T.:
12 Mayıs 2016 | ![]()
En güzel teselli bu değil mi Zaten... ALLAH için...
__________________ ~_ALLAH YoLuNda öLeNLeRe 'ÖLÜLER' demeyin. ZiRa oNLaR RABLERi KaTıNda DiRiDiRLeR. FaKaT SiZ idRaK eDeMezSiNiZ._~ _________BaKaRa SüReSi,154.AyeT_________ Birbirine Yakışan En Güzel Çift ŞEHİD ve ŞEHİDE'dir... ..◆VuSLaT_üL ŞeHaDeT◆.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
08 Nisan 2014 | ![]()
adımlarımız Allah için olunca yoldaki dikenlere takılıp kalmaz insan,,sınavlara sabır ,Rabbe teslim oldukça ,,,,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 |
08 Nisan 2014 | ![]()
Allah için yolumuzdan giderken ,,önüne her türlü şerler,engeller,sınavlar çıkabilir, yolun sonuna aynı imanın varsa mutmain ol ey kalb Rabbine kul oluyorsundur,,,,
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
Durumu: ![]() Medine No : 55009 Üyelik T.:
29Haziran 2016 | ![]() Öyle bir kul ol ki; Yaptığın her şey Allah için olsun... Yediğin yemek, içtiğin su, tattığın hava... Karıştırma araya hiçbir dünyalığı, Sadece Allah'ın rızasını kazanmak için yaşa... ( snnclk ) |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 |
29Haziran 2016 | ![]() Bu kadar günah ile kapına geldik Sen Gaffarsın, Sen Rahman... Çevirme bizleri kapından Ey Allah'u Azimüşşan... Gönderdin bizlere kutlu nebini Öğrendik onunla bu güzel dini Kalplerimizdeki coşku selini Sen artır Ya Melikul Mubin Meleklerin vardır senin arşında Her biri secde eder daim kapında Usanmak bilmez, yılmazlar hiç Zikrederler seni hep aşk tadında Kelâmın yol gösterici bir rehber O öğretti bize onu, o kutlu server Fatiha'n Ya'sin'in hepsi ayrı ilaç Son kitaptır o Kur'an, gönüllere Taç Ölüm bir yok oluş değil, biliriz Her gün habersiz Ahiret ipini çekeriz Meğer dünya bir hülyadan ibaret Günahlarımıza koca bir ahh ederiz. Ne yaşarsak hepsi mukadderat Nefsin zincirlerini durma şimdi kır at Bilmez misin zaman geçer heyhat Haydi gir cennete, et ebediyen rahat! ( snnclk34 ) |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 | |
29Haziran 2016 | ![]() Alıntı:
Aslında bu şiirimde sıradan bir düzen olmayıp fark edebilen var mıdır bilmiyorum ama ilk kıt'adan son kıt'aya kadar İmanın Şartlarına değinmeye çalıştım : )) | |
![]() |
![]() | Mesaj No:19 |
08 Nisan 2014 | ![]()
okumuştum siz deyince yeniden okudum evet var dikkat ister kaleminize kuvvet inşaAllah,,,,
![]() |
![]() | Mesaj No:20 |
08 Nisan 2014 | ![]() kimse için suizan besleme hep hüsnü zan besle haklıysan sen,,,haksızsan karşı taraf kazanır,,,
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Aşk Allah için sevmektir... | FERHAT37 | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 3 | 09 Ekim 2023 19:48 |
Allah için allah deseydim! | hakaşığı | Fıkralar-Hikayeler | 0 | 07 Aralık 2014 00:47 |
Allah için sevenleri biz Allah için çok sevdik | GÖKCEN_AZRA | Şiirler ve Şairler | 2 | 10 Eylül 2014 13:13 |
Allah için Sevmek(Hutbe) | Minam | Tebliğ-İrşad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | 1 | 06 Şubat 2009 15:23 |
kim yaptığını Allâh için yapıyor. | KalbinNûru | Soru Cevap Arşivi | 3 | 15 Ekim 2008 16:55 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|