Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GÜNCEL.::. > Üyelerimizin Tanışma Bölümü > Taziye-Vefat- Geçmiş Olsun
Üyemiz Ol

Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi:  29Haziran 2026 (18:51), Konuya Son Cevap : Bugün (14:06). Konuya 2 Mesaj yazıldı

Beğeni Aldı2Kez Beğenildi
Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt 29Haziran 2026, 18:51   Mesaj No:1
Medineweb Baş Editörü
Hâdimul İslam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu: Hâdimul İslam isimli Üye şuanda  online konumundadır
Medine No : 14593
Üyelik T.: 15 Kasım 2011
Arkadaşları:15
Konular: 1529
Beğenildi:13805
Beğendi:9919
Takdirleri:33029
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Alper Yusuf Polat İçin Adalet

Alper Yusuf Polat İçin Adalet

22 Haziran 2026’da oğlum Alper Yusuf Polat aşırı hızlı araç kullanan Kızılcahamam Meclis Üyesi Fatih Oral tarafından öldürüldü.

Allah için gündem yapalım lütfen yardım edin #AlperYusufPolataAdalet (baba Abdulkadir Polat)

Ne kadar acı bir gerçek... Gündem edilmezse görmezden gelinecek canlardan bahsediyoruz.

Herkesin bu çağrıya kulak vermesi, sürecin bir an önce aydınlatılması için seslerin yükseltmesi gerekiyor.

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kardeşimiz çok zor bir imtihan ile karşı karşıya. Rabbim sebât versin.Cümleleri boğazına düğümleniyor dinlerken de benim kalbime iğne batıyor her kelimesinde.
Ülkemizde hukuka güvenmek isteriz kampanya yapmak zorunda kalmayacağımız yarınlar için
#AlperYusufPolataAdalet

Lütfen adaletin yerini bulması için paylaşın, destek verin. Minicik bir yavrumuz ihmale kurban gitmiş. Rabbim anne ve babasına sabır versin.

Evladını kaybeden acılı bir baba, çocuğu için adalet arıyor.

Hukuk önünde hiç kimse imtiyazlı değildir, olmamalıdır.

Rabbim güzel bir sabırla yüreğinize sekinet versin @abdlkdrpltresmi

#AlperYusufPolataAdalet
su damlası ve Kara Kartal beğendiler.

İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir.

RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK...

Konu Sahibi Hâdimul İslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Bir Bilgeden Kaygı ve Endişeye Karşı Yedi Öğüt Psikoloji Hâdimul İslam 0 10 05 Temmuz 2026 13:35
Âsûde Köşesi Mihrinaz/Kişisel Hâdimul İslam 0 63 04 Temmuz 2026 10:56
Meyve Seçimin Tesadüf mü? Duyman Gerekenler Var... Forum Etkinlileri Kara Kartal 8 133 03 Temmuz 2026 11:09
Alper Yusuf Polat İçin Adalet Taziye-Vefat- Geçmiş Olsun Hâdimul İslam 2 90 29Haziran 2026 18:51
Sad Suresi 21-26: Davud (a.s.) Kıssası Kur'an... Kur'an Kıssaları Hâdimul İslam 0 53 27Haziran 2026 21:34

Alt 03 Temmuz 2026, 23:27   Mesaj No:2
Medineweb Baş Editörü
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Oğlu Yusuf Polat'ı Kızılcahamam Belediye Meclis Üyesi Fatih Oral'ın aşırı hızla çarpması sonucu kaybeden baba Abdulkadir Polat'ın adalet çağrısı yaptığı X hesabı, mahkeme kararıyla Türkiye'de erişime engellendi.

Evladını aşırı hız yüzünden kaybeden bir baba, şimdi de adalet arayışında susturuluyor.

Alper Yusuf Polat için adalet isteyen Babası Abdulkadir Polat'ın sosyal medya hesaplarına erişim engeli getirildi
Bir evlat gitti, şimdi de geride kalan babanın sesi mi engellenecek?
Adalet herkes için işlemiyorsa, ortada adalet yoktur.
@kadirpolat1993

[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt Bugün, 14:06   Mesaj No:3
Medineweb Baş Editörü
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!

Abdulkadir Polat'ın yeni hesabı da jet hızıyla kapatılmış. Israrlı paylaşımlar üzerine yeni hesabı açıldı.

Rabbim hepinize merhamet etsin. Sayenizde oluşan baskı neticesinde hesabımız geri geldi. Darısı erişime engellenen ilk hesabımıza inşallah... Hepinize çok teşekkür ederim..

Bu arada, erişime engellenen hesabım hakkında bizle alay eden paylaşımlar yapanlara bir çift söz etmek istiyorum.

Çok uzun yıllardır X hesabım vardı ve ne hikmetse bu olaya kadar hiç kapanmamıştı. Zaten normalde ayda bir paylaşım yapardım, o da Gazze yardımlarıyla alakalı olurdu. Bunun dışında normal hayatımda işinde gücünde biriyim. X'e haftada bir iki anca girerdim. Allah biliyor kötü bir niyetim yok. Oğlum üzerinden de kimsenin ekmeğine yağ sürmüyorum. Derdim tazminat veya kan parası falan da değil. Sadece aile olarak oğlumuzun hakkını savunuyoruz. Kapatmak isteyen elbet bir kılıf bulur lakin oğlum hakkındaki milyonluk etkileşimden sonra bunun yaşanması çok manidar! "Halis Bayancuk ile alakam varmış da o yüzden kapanmış" falan. Buyrun engellenen x hesabım: x.com/abdlkdrpltresmi
Bu da youtube kanalım: youtube.com/@AbdulkadirPol…

Bakın araştırın didik didik edin. Eyvallah. Bırakın Halis Bayancuk'la irtibatlı olmayı onu eleştirdiğim onlarca videom ve paylaşımım var. Bayancuk'un iyi insanlığına hiç lafım elbette yok ama düşünsel olarak asla aynı çizgide değiliz. Ne hikmetse onların hesapları kapatıldı ama benim hesabım onlardan 1 hafta sonra kapatıldı. Vay be! Hikmete bakın.

Şimdi de oğlum Alper Yusuf Polat’ın, Kızılcahamam İlçe Meclis Üyesi Fatih Oral tarafından öldürülmesinden sonraki konuya geleyim.

Kazadan sonra çevreden gelenler, katil kaçmasın diye kontağı kapatıyor (tanıklarımız var).
Sık sık telefonla birilerine talimat veriyor (tanıklarımız var).
İlk ifadesinde frene basmadığını söylüyor (ifadesi var).
Sonra müdahale ettim diyor ama oğluma ve bize çeşitli kırıcı sözler söylüyor (tanıklar var).
Sonra araya aracılar koyuyorlar. (Tanığı ailemiz)

En sonunda da tüm ifadesini değiştiriyor ve 50 km ile gittiğini, müdahale ettiğini falan söylüyor ki "taksirle adam öldürmekten" az ceza alsın ve çıksın. Oysaki biz daha çok ceza alması için CMK’nın farklı maddelerine göre ceza almasını istiyoruz ki elimizde argümanlar çoktur.

Kaza raporu ise tam katil Fatih Oral’ın işine yarıyor. Bakkala giden oğlumu (bakkal kamerası görüntüleri bizde) yüksek hızla fren yapmadan öldürüyor ama 2918 sayılı Kanun’un 57/1-c maddesi kapsamında kontrolsüz kavşakta geçiş hakkına ilişkin kurala aykırı hareket ettiği için oğlum da kusurlu bulunuyor. Yahu bu çocuk be çocuk! Kamera görüntüleri elimizde. Oğlum yola çıkıyor, yolun yarısından fazlasını da geçiyor. Çıkışa 1 metre kala oğluma çarpıyor.

Ama katil Fatih Oral, %100 olmasa da, esas kusurlu olarak 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 52/1-a maddesinde düzenlenen “aracın hızını kavşaklara, dönemeçlere ve benzeri yerlere yaklaşırken azaltmamak” kuralını ihlal etmiş. Yani yine de az ceza alacak!

İşte biz katilin, bir süre sonra elini kolunu sallayarak çıkmamasını, kimsenin mahkemeye müdahale etmemesini ve hak ettiği cezayı almasını istiyoruz! Bu sözlerimi size bir video çekerek de anlatabilirdim ancak serum almaktan sağlığım hiç iyi değil. Bir babanın hakkını araması neden birilerini bu kadar rahatsız ediyor? Aynısını başınıza gelse siz ne yapardınız? Kaç gündür benim ve ailemin ciğerimiz yanıyor ne yapalım?!

Lütfen, bir gün evladınız bakkala giderken veya dışarıdayken bir trafik magandasınca öldürülmesin istiyorsanız sesimize ses olun. Allah korusun, bugün bize yarın size. Belki bu hesap da kaldırılacak veya benim de başıma bir çorap örecekler ancak asla korkmuyorum asla. Allah her şeyi görüyor. #AlperYusufPolataAdalet etiketiyle kimseden korkmadan sadece “Hasbunallahi ve nimel vekil” demeye ailece devam edeceğiz.

Sizlerden bir kardeşiniz olarak naçizane ricam; süreç içerisinde aylar geçse de bizi görmezden gelmeden destek olmanızdır. Destek veren herkese; küçük-büyük, az-çok demeden yanımızda olan tüm vicdan sahiplerine Rabbim mağfiret eylesin..

Yeni Sayfa 1 Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.kaabalive.net Bir Ayet Bir Hadis Bir Söz | www.medineweb.net Yeni Sayfa 1
.::.Bir Ayet-Kerime .::. .::.Bir Hadis-i Şerif .::. .::.Bir Vecize .::.

Medineweb Sosyal Medya Gruplarımız:  Medineweb  Medineweb  Medineweb  Medineweb Medineweb     

www.alemdarhost.com sunucularını Kullanıyoruz.