|
Konu Kimliği: Konu Sahibi bilinmez,Açılış Tarihi: 16 Aralık 2012 (14:52), Konuya Son Cevap : 31 Ocak 2014 (02:06). Konuya 91 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Ocak 2014, 20:30 | Mesaj No:21 |
Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER..
[YT]kyA6x_Kio9Y[/YT] Tarikatlar bu ümmetin gerçeğidir. Tarikatlarda yapılan yanlışlarla bütün Tarikat Tasavvufu yok sayamazsınız. | |
06 Ocak 2014, 20:38 | Mesaj No:22 |
Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER..
[YT]uMhoCTFKzqM[/YT] Din elden giderken ,Ümmeti Muhammed parça parça olmuşken ;hala tarikat var mıdır yok mudur tartışması içinde olanlar ,şirk midir değil midir le uğraşanlara ,ne diyelim !!!? Sözlükte size uygun kelime yok.!! | |
07 Ocak 2014, 20:33 | Mesaj No:23 | ||
Durumu: Medine No : 27674 Üyelik T.:
25 Nisan 2013 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER.. Alıntı:
|
08 Ocak 2014, 04:21 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 33823 Üyelik T.:
14 Kasım 2013 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER..
Medineweb forum kuralları madde 19 19. Alimler, Hocaefendiler, Tarikatlar, Cemaatler, İslam Tarihindeki Şahsiyetler ve Toplum tarafından değer verilmiş Saygın ve Kariyer sahibi, Siyasi Parti, Oda, Dernek, Kurum, Kuruluş VE Başkanlarını Küçük düşürücü, aşağılayıcı, Karalayacı, tekfir edici,Hakaret türünden Paylaşımlara İZİN verilmez.ve bu kurallara uymayan üye kalıcı siteden uzaklaştırılır. |
08 Ocak 2014, 08:20 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER..
Dikkat ederseniz burda verilenler,bizzat kendi görüş ,fikir ve davetleridir....Bunlar bi hakaret değil,bizzat gerçeklerdir...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
08 Ocak 2014, 10:16 | Mesaj No:26 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER.. Alıntı:
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
08 Ocak 2014, 11:04 | Mesaj No:27 | |
Durumu: Medine No : 26115 Üyelik T.:
16 Şubat 2013 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER.. Alıntı:
Bu sohbetin tamamini dinleyin boyle montajli halini degil. Ki bunla ilgili aciklmadi da var .
__________________ ALLAH, bütün olasılıksızların olanağıdır. | |
08 Ocak 2014, 11:09 | Mesaj No:28 |
16 Şubat 2013 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER..
Montajli videolar oyle cok ki youtube bakarak birilerini yargilamayin. Gidin bir kendisini dinleyin uymazsa yanlis bulursaniz dinlemeyin. Boyle onun bunun hazirladigi montajli videolarla degil. Bu her hoca( diye gecinenler de dahil ) icin soyluyorum. İnsanlari yargilamak cok kolay cok. Yapmayin etmeyin.
__________________ ALLAH, bütün olasılıksızların olanağıdır. |
08 Ocak 2014, 12:14 | Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 43 Üyelik T.:
03 Temmuz 2007 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER..
montaj bunun neresinde? sizide rahatsız eden(islama göre saçmalıklar)...bitürlü kabullenemiyorsunuz kılıf hazır :MONTAJ. |
08 Ocak 2014, 12:52 | Mesaj No:30 |
16 Şubat 2013 | Cevap: TÜRKİYEDEKİ TARiKATLAR VE KENDİ ANLATIMLARINDAKİ ŞİRKLER..
Montajli videoya bakip montaj bunun neresinde diyorsunuz :D ben size burda birkac kelimeyke bunu anlatamam ki bu durumu bende yasadim ve bircok hocai yakindan takip ettim sohbetlerini dinledim. Size tek tavsiyem ki dogru olan bu youtube videolarina bakip yargilamayin . Sohbetlerini dinleyin hatta gidin sorun niye bu sozleri soylemis diye imkaniniz yoksa arayin sorun mil atin . Size dogrudan yanit vermesede persembe gunleri aciklamalariyal elbette verir. Yapmayin etmeyin iki videoya izleyipte sirke dusmus demeyin. Ben mustafa islamoglunu sevmem ama burdan kalkip su ayeti yok saydi acikca videolari var bunlara bakip onu yargilayamam. Buna bilgim de yetmez sifatimda. Bunlar basit konular degil. Ben burda genel konusuyorum kimseyi herhangi bir cemaati savunarak degil. Allah hak yolunda yardimcini olsun. Hayirli gunler .
__________________ ALLAH, bütün olasılıksızların olanağıdır. |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |