|
Konu Kimliği: Konu Sahibi kamer34,Açılış Tarihi: 03 Şubat 2012 (06:05), Konuya Son Cevap : 03 Şubat 2012 (14:40). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Şubat 2012, 06:05 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13038 Üyelik T.:
14 Aralık 2010 | “”Hey millet/ibn-i arabi/ MARSTA”” “”Hey millet/ibn-i arabi/ MARSTA”” [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=navy][B]“”Hey millet/ibn-i arabi/ MARSTA”” [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi kamer34 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
“..Allah’ın velileri kimlerdir..?” | Allah(c.c) | Kara Kartal | 14 | 6627 | 17 Mart 2012 02:37 |
“İbn-i Teymiyye/ve/vahdeti-vücut “ | Tevhid Ve Şirk Konuları | Esadullah | 6 | 3348 | 16 Mart 2012 20:24 |
""Velayet..Şirki"" | Tevhid Ve Şirk Konuları | kamer34 | 0 | 1888 | 06 Mart 2012 19:05 |
"Seyyid Kutub kimidir...?" | Alimler(Rh) | bilinmez | 42 | 16324 | 20 Şubat 2012 23:31 |
""Tasavvuf/Büyüklerinin/Şirkleri""... | Tasavvuf-Tarikat | hiranur86 | 52 | 20880 | 08 Şubat 2012 21:11 |
03 Şubat 2012, 06:10 | Mesaj No:2 |
14 Aralık 2010 | Cevap: “”Hey millet/ibn-i arabi/ MARSTA”” KENDİ anlattıklarına kendileri bile gülüyorlar. Yani kendi kendilerine bir din uydurdular onada kendileri bile inanmadılar Talibetün bacım siz buna inandınızmı?
__________________ Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli. |
03 Şubat 2012, 11:36 | Mesaj No:3 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: “”Hey millet/ibn-i arabi/ MARSTA””
kamer hocam kıskançlık kişiyi yer bitirir sağlığına dikkat et,kıskançlık iyi değildir.
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
03 Şubat 2012, 12:13 | Mesaj No:4 |
14 Aralık 2010 | Cevap: “”Hey millet/ibn-i arabi/ MARSTA”” Doğrudur Muhsin hocam tabi ki kıskanıyorum. Ben burdan çarşıya gidip gelemiyorum,onlar Mars'a gidiyor...Tabi kıskanırım
__________________ Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli. |
03 Şubat 2012, 14:10 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: “”Hey millet/ibn-i arabi/ MARSTA””
AHKAF SÜRESİ.5.Allah'ı bırakıp kıyamet gününe kadar kendisine icabet etmeyecek kişilere tapandan daha sapmış kimdir? Oysa onlar, bunların tapmalarından habersizdirler. GAVS ,KUTUP EFSANAELERİ,dedekorkut hikayelerini geçmiştir.Bide adam araştırmacı yazar...gülermisin ağlarmısın...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
03 Şubat 2012, 14:28 | Mesaj No:6 |
Cevap: “”Hey millet/ibn-i arabi/ MARSTA””
Allahın velileri efsane mi dere korkut hezeyanlarımı sizce? Ey iman edenler, mü'minleri bırakıp kafirleri veliler (dostlar) edinmeyin. Kendi aleyhinizde Allah'a apaçık olan kesin bir delil vermek ister misiniz? (NİSA SURESİ / 144) İnkâr edenler birbirlerinin velileridir. Eğer siz bunu yapmazsanız (birbirinize yardım etmez ve dost olmazsanız) yeryüzünde bir fitne ve büyük bir bozgunculuk (fesat) olur. (ENFAL SURESİ / 73) Mü'min erkekler ve mü'min kadınlar birbirlerinin velileridirler. İyiliği emreder, kötülükten sakındırırlar, namazı dosdoğru kılarlar, zekatı verirler ve Allah'a ve Resûlü'ne itaat ederler. İşte Allah'ın kendilerine rahmet edeceği bunlardır. Şüphesiz, Allah, üstün ve güçlüdür, hüküm ve hikmet sahibidir. (TEVBE SURESİ / 71) Haberiniz olsun; Allah'ın velileri, onlar için korku yoktur, mahzun da olmayacaklardır. (YUNUS SURESİ / 62) aneknot: yukarıdaki saçma videonun hezeyanlarıyla alakası yok.veli kavramını,alimleri küçümseyen la diyebilmeğin dikkatine. | |
03 Şubat 2012, 14:40 | Mesaj No:7 | |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: “”Hey millet/ibn-i arabi/ MARSTA”” Alıntı:
Yalnız hakkı ve batılı birbirine karıştırmayalım,örneğin siz hastalanıp doktora gitmek için yola koyulunca sokakta karşınıza çıkan biri ben doktorum gel seni tedavi edeyeim dese ne dersiniz,ilk başta bu kişinin doktor olup olmadığını sorgular ve yinede belki hastaneyi tercih edersiniz değil mi... işte bakın sizin Allah dostu dediklerinizin Allahın dostu olmadıklarının ve yalancılar olduğunun delilidir yukardaki videodaki anlatılanlara göre... ve Allah dostu sadece bi zümrede olan insanlara atfetmek ve onların tekeline bırakmakta cehalettir.Benim için her MÜSLÜMANDA ALLAH DOSTUDUR,ve ben her müslümanada saygı ve dostluk kurmak istiyor ve böylede girişimlerdede bulunuyorum sizcanınızı sıkmayın.. Dede korkut efsanelerine gelince ALLAHI SEVİYORSANIZ ,YUKARDAKİ VİDEODA ANLATAILAN VE İBNİ ARABİDEN ANLATIN DEDEKORKUT EFSANELERİNDEN DAHADA HEZAYAN DEĞİLMİDİR..ve ben hiç bir islam alimini, hafife almaktan Alemlerin rabbi olan Allah sığınırım...
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |