|
Konu Kimliği: Konu Sahibi FECR,Açılış Tarihi: 22 Aralık 2013 (10:57), Konuya Son Cevap : 26 Ocak 2014 (21:51). Konuya 9 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Aralık 2013, 10:57 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Beddua Konusunda Gülen'nin Dünü ve Bugünü Beddua Konusunda Gülen'nin Dünü ve Bugünü Beddua Konusunda Gülen'nin Dünü ve Bugünü DÜN(ESKİDEN) ŞUNLARI DEMİŞTİ:Beddua Etmeyin [YT]koMBSaeQxvk[/YT] BUGÜN ŞUNLARI DİYOR: [YT]veIDUE73a90&feature=youtu.be[/YT]
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
Konu Sahibi FECR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Eskiden Hayat Daha Güzeldi... | Gönülden Dökülen Nağmeler | FECR | 0 | 85 | 12 Ekim 2024 10:01 |
Prof. Dr. Mehmet Görmez'den Önemli Açıklamalar | Muhtelif Konular | FECR | 0 | 119 | 07 Ekim 2024 20:33 |
Müslüman Bir Toplumu Çökertmek İstiyorsanız | Muhtelif Konular | FECR | 0 | 99 | 23 Eylül 2024 11:06 |
Şehit Haniye İçin Ezgi | MultiMedya-İzleme Vb | Esma_Nur | 1 | 117 | 03 Ağustos 2024 22:38 |
NELERİ BİLMELİYİZ? | Kur'ân-ı Kerim Genel | FECR | 0 | 161 | 01 Ağustos 2024 17:31 |
22 Aralık 2013, 11:16 | Mesaj No:2 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Beddua Konusunda Gülen'nin Dünü ve Bugünü
Resulullah bu beduayı taif müşriklerine bile etmemişti......
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
22 Aralık 2013, 13:17 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 14300 Üyelik T.:
08 Ekim 2011 | Cevap: Beddua Konusunda Gülen'nin Dünü ve Bugünü
Esede böyle beddua etmemişdir bu!...Gülene dikkat edin durduğu yerde duramıyor sanki altında raptiye var )))) Çok teşekkürler sizi daha iyi tanımamıza vesile oluyor bu tür sohbetleriniz içinizde ne varsa dökün!!
__________________ 'Ve KaLP 'Leri Birbirine Isındıran YanLızca ALLAH 'Dır.. '' [ENFÂL - 63] |
22 Aralık 2013, 15:27 | Mesaj No:4 |
Cevap: Beddua Konusunda Gülen'nin Dünü ve Bugünü
neye dayanıpta söylüyorsunuz bunu ya gözünüzle görüp kulağınızla işittiniz mi bunları söylediğini ben inanmıyorum
| |
22 Aralık 2013, 15:35 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 43 Üyelik T.:
03 Temmuz 2007 | Cevap: Beddua Konusunda Gülen'nin Dünü ve Bugünü |
22 Aralık 2013, 15:38 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Beddua Konusunda Gülen'nin Dünü ve Bugünü Videoda açıkça görülüyor.Ayrıca Samanyolu haber tvde ve hergül org.da devamlı yayınlanıyor.
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
22 Aralık 2013, 17:46 | Mesaj No:7 |
Cevap: Beddua Konusunda Gülen'nin Dünü ve Bugünü
Hocaefendiyi severdim... Bedduayı hiç yakıştıramadım kendisine... Velev ki kızmış ol, sen büyük bir cemaatin lideri konumundaydın hocam... Sana bakarak hayatına yön veren insanların hatırına beddua etmemeliydin... Şimdi sana bakarak açtığın çığırın izinden gidenlerin günahlarından da pay alacaksın, değdi mi... Tıpkı günümüzdeki katillerin işlediği suçların günahlarından Adem babamızın oğlu Kabil'e de günah yazıldığı gibi... Yazık olmuş... Keşke demek şeytandan olmasaydı ''Keşke'' derdim... Ama olmuyor işte... Müslümanın geçmişe dönük keşke demesi yasaklanmış ama geleceğe dönük keşkesi dua olduğu için yasaklanmamış... Onun için gelecek için Keşke diyorum... Keşke her şey yoluna girse... Keşke Müslümanlar birbirlerine artık beddua etmese... Keşke birlik olsak... Allahım... Keşke...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
22 Aralık 2013, 17:59 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Beddua Konusunda Gülen'nin Dünü ve Bugünü
Sayın üyemiz eleştiri hakkınız var.ama eleştirmek küfür etmek aşağılamak hakaret etmek değildir.medineweb kurallarına uymanızı önemle rica ediyorum! (abdulmelik) |
26 Ocak 2014, 19:39 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Beddua Konusunda Gülen'nin Dünü ve Bugünü
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
26 Ocak 2014, 21:51 | Mesaj No:10 |
Cevap: Beddua Konusunda Gülen'nin Dünü ve Bugünü Bu gibi yazılar,yazılanlar, gıy bet değil mi ??? herkes kendi kusurlarını görse idi etrafındakilerinin kini görmeye fırsatı olmazdı, yaptığı ya da yapılan yanlış olabilir öyle de ama bunu yargılamak, sorgulamak bize değil Allah a(c.c.) düşer. Beşerde ise kanuna …. günah kul ile Allah (c.c.) arasındadır .. İnsanlar başkalarının kusurlarını görmek hususunda, keskin gözlere sahip kartallara benzerler. Kendi kusurlarını görmekte ise başını kuma gömen deve kuşuna. Hz.Mevlana (yazdıklarım kimsenin şahsına değildir,sürekli benzeri konular açılmasına binaendi)... | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |