![]() |
Nerelisiniz Medineweb?? Sevgili Medine Ailesi "" Nereli oldugunuzu Nufüs Kayit Örnegi ile Bildirmeniz Gerekmektedir"" dermisim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Memleketlerinizi merak ediyoruz. Arkadaslar Memleketiniz neresi ve Neleriyle Meshur? |
Cvp: Nerelisiniz?? :) annem karslı. babam ağrılı. doğduğum ve yaşadığım yer ankara.. yaşamak istediğim yer istanbul..:) memleket neyle meşhur tam bilemiyorum ama peynirleri güzeldir..ishak paşa sarayı ağrıdadır.. ağrının dağı,karsınsa tarihi vardır..her iki memelekette misavirperverliği ile meşhurdur bence..sağlam insanlar çıkar:) |
Cvp: Nerelisiniz?? karadenizliyim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonra kırşehirliyim [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonra TÜRKİYE' LİYİM |
Cvp: Nerelisiniz?? zonguldak merkez kömuruyle meşhur bizim ilçe alaplı;fındığıyla |
Cvp: Nerelisiniz?? en son güncelleme ata neslim Rize.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] öz neslimiz bir... yaşamak istediğim yer cemali baki eder inşa Allah Mukadder nasibi...... |
Nerelisiniz?? Annem babam Tokatlı, Genel Müdürüm anladınız siz beni [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..... Doğma büyüme Ankaralıyım ve buraya sevdalıyım.[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Nerelisiniz?? İnzar Hocam hemşehri çıktık. Annem artvinli babam karslı. yaşadığım sabit bir yer yok.3yıl ankaradaydım.geçen sene karstaydım şimdi ise ardahandayım. BuralarınKAZI,KIZI ve BUZU çok meşhurdur. |
Cvp: Nerelisiniz?? Artvinliyim :) Yeşil artvin denir :) |
Cvp: Nerelisiniz?? ben sivaslıyım.sivas ın kangalı ve ketesi meşhurdur.he bir de dağları:))) |
Cvp: Nerelisiniz?? artvinun nerasindansiz ??? bizum artvinli eniştelarumuz vardur da...... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 12:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.