|
Konu Kimliği: Konu Sahibi medinelii,Açılış Tarihi: 17 Temmuz 2008 (18:49), Konuya Son Cevap : 21 Ağustos 2021 (13:50). Konuya 43 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Temmuz 2008, 02:04 | Mesaj No:31 |
Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? maşaAllah herkesten bir anı gelmiş birtanede ben yazayım Bu sene babam hacca gitmişti, geleceği gün bütün akrabalar bizim evde , herkesde böyle bir heyecan ablam bi an dediki; Hacc'dan gelenlerin avuç içi öpülürmüş unutmayın dedi bende akılma yazdım. Saat sabah'ın 4'ü babam geldi kapıdan girdi benim kalp atışlarım hızlanmaya başladı herkes öptü elini tabi kimsenin aklına gelmiyor avuç içini öpmek en sona ben kaldım babamın avuç içini öptüm öyle güzel kokuyoduki hayal bile edilemez babam dediki uçağa binmeden veda tavafında Hacer-ul Esved taşına dokundum ondan sonrada elimi hiç yıkamadım o zaman gözlerim doldu ağlayamıyorumda tıkandım kaldım orda çok güzel bi andır anıdır bu benim için ... Allah bizlere de nasip etsin haccı inşaAllah ... | |
28 Temmuz 2008, 12:21 | Mesaj No:32 | |
Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? Alıntı:
Amin... Gerçekten unutulmaz bir an olmuş.......... Allahım bütün hacıların haclarını kabul etsin gitmeyen gitmek için yananlara içinde bizede nasip etsin inşallah..............
__________________ Şu an yaptığınız hiçbirrr iş, Kılınmayı bekleyen vakit namazından daha önemli değildir!! | ||
28 Temmuz 2008, 19:23 | Mesaj No:33 |
Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? Amin.. Ellerine yüreğine sağlık güzel bir anı olmuşş.. Rabb'im bizlere de nasip etsin inşAllah kardeşim.. | |
14 Ağustos 2008, 18:30 | Mesaj No:34 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? aminn aminn.... gecenlerde balıklıgoldeyım yıne gezınıyorum arkadasımla mısır aldık, son paramıda mısıra verdıgımden eve yayan gıdıcektım.. neyse agacın dıbınde oturmus götürürken mısırları bir cocuk yaklastı yanıma abla bu elımdekı cevsenlerden alırmısın diye şimdi ne desem bilemedim... canım cok ısterdım ama son parayı mısıra verdım dedım ıkıye boldum o cocukla yedık) sonra bana bı cevsen hedıye etttı hitabı cok guzeldı aynen şöyle; - tuhçe abla gözıy çıkmıya hele kımının duası kımının parası al bını tah nazar deymıye sıye))) Canım benım şimdi sık ıdost olduk henuz dokuz yasında ama çok zekıı |
14 Ağustos 2008, 18:34 | Mesaj No:35 |
Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar??
çok tatlı maşallah.. abla ben de istiom mısır... senin duanı almış yavrum ne güzel.. | |
14 Ağustos 2008, 18:37 | Mesaj No:36 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? canım benım yanımda olsanda tencere tencere kaynatsam sana... kızz kıyamam ben sna |
14 Ağustos 2008, 18:39 | Mesaj No:38 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? oyy nerdeee bu yaz tatıl hakkımı kullandım rabbım nasıp etsın evlenınce artık) |
14 Ağustos 2008, 18:48 | Mesaj No:39 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar?? allah razı olsun insallah... biz emanetımle boyle bı acılmayı dusunuyoz ama du bakalım) |
06 Ocak 2009, 12:52 | Mesaj No:40 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cvp: anımsamaya bile kıyamadıgınız anlar??
ALLAH BAGIŞLARSA 3 tane evladım var onları ilk kucağıma aldığım an düşündükçe içim titrer birde ölen yakınlarımla geçirdiğim zmn lar onalrıda hatırladıkça kalbim sızlar
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |