|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mihrinaz,Açılış Tarihi: 12 Kasım 2018 (11:19), Konuya Son Cevap : 15 Aralık 2018 (00:03). Konuya 40 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Kasım 2018, 14:35 | Mesaj No:22 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Sayın ömer asaf kardeş tekrar hayırlı olsun.musadenizle bir soru da ben sorayim sizce oku ayeti ile yüce Allah bize ne anlatıyor. egitim sistemi hakkinda tavsiyeleriniz neler.yaradanin adiyla oku mesaji bize ne emrediyor.kuran ve hadisler ışığında nasıl bir yol izlemeliyiz.muslumanlarin genel sorunları ve gafletleri nelerdir.simdiden tesekkurler
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
26 Kasım 2018, 13:44 | Mesaj No:23 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Ayın üyesini boş ve yanlız mi biraktık sanki 🌹🌹🌹🌹🌹 Bende sorayım inşaAllah.. insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz?
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
26 Kasım 2018, 20:10 | Mesaj No:24 | |
Alıntı:
| ||
26 Kasım 2018, 20:22 | Mesaj No:25 | |
Alıntı:
Benim en kötü günüm dedigim gibi çok duygusalım sevdiklerim mutsuz olunca ben iyi olamıyor bazen bana kızıyorlar her zaman derimki benim sevdiklerim üşürse ben donarım. Küçük şeylerden mutlu olurum bazen bir kardeşimin tebessümü bazen yagmur yagması bir çıkolata bile mutluluk sebebi benim için 😄. Rabbimin rızasını kazanmak için ve sevdiklerim için sınırlar dahilinde vazgeçmiyecegim yada yapmayacağım şey yoktur tekrar teşekkür ederim kardeşim | ||
26 Kasım 2018, 21:19 | Mesaj No:26 |
18 Aralık 2010 |
Ben teşekkür ederim...Allah razı olsun yüreğinize sağlık.. Bazen bir soruda ve bazen de bir cevab da buluruz kişiliğimizi.. Ve cevablarınızda fark ettim ki duygusal olarak ne kadar benziyoruz 😊.. Ağlamaķ için bir sebeb bulur yine ağlarız ,oysa kendimize yapıyoruz ama ne yapsak da değişmeyen bir türlü bizden gidemeyen duygudur bu.. Rabbim iyi etsin bizi 😔 Hayırlısı diyelim inşaAllah... Tekrar teşekkür ederim ⚘🌱⚘🌱⚘🌱⚘
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
26 Kasım 2018, 21:28 | Mesaj No:27 |
Amin. Aglamakta insan için aglayalım ki kalplerimiz yumuşasın bazen istemesemde bence aglayamamakta çok kötü ben teşekkür ederim Allaha emanet olun
| |
26 Kasım 2018, 21:39 | Mesaj No:28 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 |
Allah razı olsun ne güzel cevaplar vermişsiniz teşekkür ederiz.Allah razı olsun.islamin ilk emrini iyi idrak etmeliyiz.biz müslüman olarak her zaman yenilikçi ve aydın olmalıyız.yuce Allah c.c kullarını eğitimli bilgili birer mümin olmamız için bize verdiği ögüttür oku ayeti.dusunmezmisiniz akınızı kulallanmazmisiniz ayetleri bize rehber oluyor.biz yeter ki akınızı kullanabilelim.bizim mumin olarak görevimiz Allahım emir ve yasaklarını kuran ve sünnet rehberliğinde yaşamak.Allah hepimize bu görevimizde başarılar versin.
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
03 Aralık 2018, 18:21 | Mesaj No:30 |
18 Aralık 2010 | içim rahat etmedi bir türlü ..sanki sessiz sessiz bir köşede bıraktık gibi geldi 😊 O yüzden biraz sessizliğine çare olayım can 😍 bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay?
Konuyu Toplam 2 Kişi okuyor. (0 Üye ve 2 Misafir) | |