|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Muhteşem,Açılış Tarihi: 08 Temmuz 2008 (12:33), Konuya Son Cevap : 31 Ocak 2023 (08:46). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Temmuz 2008, 12:33 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | dilsiz dua dilsiz dua bırakmadın ey rabbim beni yalnız gecenin zifiri karanlığında içime huzur veren sendin yalnızlıklarımda her zaman beni kollayan sendin ne mutlu bana ki senin himayen altındayım sen merhamet lütuf sahibi rahmansın rahimsin hannan mennansın benim yalnızlıklarımda karanlıklarımda nurumsun adına kurban olduğum rabbim seni çok seviyorum seni çok seviyorum ALLAHım seni çok seviyorum ALLAHım yalnızlıklarımın gerçek dostu hakiki dostum sensin ALLAHım senden gayrı edindiklerim boş ve yalan hakikat sensin ALLAHım aç gözlerimi de hakikatleri göreyim karanlıklardan aydınlığa kavuşayım ALLAHım nolur aç beni kilitlerimi çöz ALLAH ım mühürlerimi çöz sana ayan bana karanlık olan herşeyi sen hakkıyla bilirsin ve hakkıyla hükmedersin benim hakkım var mı ki senden istemeye! var değil mi ALLAHım senden başka kimden isteyim ki yok ki Rabbim sen varsın her halimle beni bilen gözeten kollayan dertlerime derman olan şafi olan bir sen varsın kalbim hep seni söylesin dilim hep seni ansın ALLAHım bana sana gelen kapılar aç ALLAHım hakkımda hayırlısını ver ALLAHım senden ne gelirse amenna ama rabbim beni bizleri bizden öncekileri tuttuğun ağır imtihanlara tabi tutma ben de o zatlar gibi sabır yok güç yok ben küçücüğüm acizim ALLAHım sense yücesin merhamet sahibisin üzerime katından yardımcılar gönder üzerime sabır yağdır ALLAHım darlıklardan ferahlıklara inşiraha çıkar ALLAHım bilinmemezlik karanlıklarında iken üzerlerine bilinme nurları yağdıran ancak ALLAHtır bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum defalarca milyonlarca trilyonlarca katrilyarlarca bilmiyorum ALLAHım sen bilirisin öğret alimsin en güzel muallimsin ve öğrendiklerimi hakkıyla uygulama gücü ver ALLAHım ben seni hakkıyla sevemiyorum ALLAHım sen sonsuz sevgiye layıksın vedudsun bir parçacık sevginden yağdır dağları taşları ağaçları seveyim yarattıklarını seveyim senden ötürü ben yine de seni elimde olan sevgi kadarınca seviyorum ALLAHım dilediğini yapan sensin ALLAHım boynum büküktür karşında dilediğini hidayete erdirirsin dilediğine nurunu veririsin dilediğine dilediğini yaparsın ben dilenciyim istiyorum dilersen veririsin dilemezsen vermezsin ama sen hikmetle yaparsın güvenirim versen de vermesen de hayr vardır onlarda ALLAHım ulaşamadığımda bana sabır ver ALLAHım ya da ulaşacak hayırlı kapılar aç benim bilemediğim senin bildiğin tüm dualara amin ALLAHım amiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiin
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
Konu Sahibi Muhteşem 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Neden allah'a yöneliş? | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 2202 | 24 Ekim 2011 14:14 |
allah korkusu ve hesap duygusu | Allah(c.c) | Kara Kartal | 1 | 2041 | 19 Ekim 2011 15:35 |
hak dostlarından nasihatler | Muhtelif Konular | YaŞuHa | 1 | 2313 | 15 Ekim 2011 19:53 |
umumi dua | Dua Bölümü | su damlası | 3 | 2777 | 06 Ekim 2011 19:57 |
Müftülükten ailelere öneriler: Eşinize saldırı... | Din Görevlileri | Medine-web | 4 | 2297 | 28 Eylül 2011 19:12 |
11 Temmuz 2008, 17:12 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: dilsiz dua Alıntı:
| |
31 Ocak 2023, 08:46 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | hayr vardır onlarda ALLAHım ulaşamadığımda bana sabır ver ALLAHım ya da ulaşacak hayırlı kapılar aç benim bilemediğim senin bildiğin tüm dualara amin ALLAHım Amin
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |