|
Konu Kimliği: Konu Sahibi AŞK'ÜL İSLAM,Açılış Tarihi: 26Haziran 2009 (15:55), Konuya Son Cevap : 03 Temmuz 2018 (23:40). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
26Haziran 2009, 15:55 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | Yazık değil mi bu bankacılara? :) Yazık değil mi bu bankacılara? :) MÜŞTERİ : para çekecektim. - hangi hesaptan - benimkinden. - tamam beyefendi de sizin hesap no.su kaç? - bilmiyorum. - isim neydi? - benim gendimin mi? - YOK ..... (denemiyo tabii..) ******** MÜŞTERİ : Ben aycell faturasını bankadan yatırdım. ama hattım borcundan dolayı kapandı. - nasıl olur? biz aycell tahsilatı yapmıyoruz ki? - ben oyak'dan yatırdım zaten. - ? - ona bi baksak. olmuyo mu? oyak çok kalabalık da... - olurmu kardeşim. ben nasıl görürüm oyağın hesaplarını? - şundan baksan?(bilgisayarı gösteriyor.) hani onlar da oradan bakıyo da. olmuyo mu öyle? - oluyo canım. hatta elim değmişken tapu da, muhtar falan da işin varsa onu da aradan çıkaralım. ************ -doğum tarihiniz? - 57 -tam tarih alıyım? - 1957 - *********** (kredi kartları için call center genelde anne kızlık soyismini ve mezun olunan ilk okulu güvenlik şifresi olarak kullanıyor) - mezun olduğunuz ilk okul? - ben lise mezunuyum. - tamam da bana ilkokul adı lazım. - iyi de ben liseyi bitirdim! - ? ******** anne kızlık soyismi? - bilmiyorum. - (pratiğiz ya!) dayınız soyismi ne? - ya bi kart vereceniz taa dayımı karıştırıyonuz. istemem kart mart. (hışımla şubeyi terk eder.) - ******** Meraba ben Serkan nasil yardimci olabilirim? - Benim telefonda bi problem var bankomatta islem yapamadim - Peki ilk önce telefonunuzun ''menü' tusuna sonra da '' 5' 'tusuna basin... - Evet... Tamam... - Ekranda ne var simdi? - Show tv... - ??? ******** - Iyi günler kredi karti basvurunuz için aramistim sizi... - Tabi buyrun.. - Mesleginiz nedir acaba? - Hayat kadini... - .. Özel sektör yaziyorum ben... - O da olur!..Kamu yazsanız..... ******** Kadin : Merhaba ben kredi kartinizla köpek almistim... Yetkili: Evet efendim?... Kadin : Bu köpegin kulaklari duymuyor. Acaba sigorta kapsamina giriyor mu? Yetkili: Ben bi üstüme danisiyim !!!?!!... ******** - Iyi günler, hosgeldiniz, nasil yardimci olabilirim? - Para çekemiyorum ben... - Sifrenizi yanlis giriyormussunuz Ahmet bey!... - Sifre mi? Benim sifrem hep aynidir, Istanbul'un kurtulusu... - Lütfen, bana sifreyi söylemeyin efendim. - Hah, tamam hatirladim, 1956!!! - Efendim o Istanbul'un kurtulusu degil ama... - Yaaaa!... Kaçti Istanbul'un kurtulusu? - Efendim ben malesef söyleyemem bunu size. - Niye sen de mi bilmiyosun?... - Biliyorum, ama güvenlik açisindan benim sifreyi bilmemem gerekiyor. - Ben sana sifreyi sormuyorum ki!... Istanbul'un kurtulusunu soruyorum. - Evet, ama... ???!!! ******** Buyrun Bankacilik Destek - Alo ben Konya, Ya benim bu printer çalismiyor!... - Windowstami çalisiyor? - Evet - Bilgisayar printeri görüyor mu Konya? - Evet, karsi karsiyalar!... ******** -Güvenliginiz için bir kaç soru sormam gerekiyor. -Dogum yeriniz? - Erzurum... - Dogum tarihiniz? - 23 Ocak 1957 - Annenizin evlenmeden önceki soyadi? - Anami karistirma lan bu ise! - ?????!!!!! ******** - Su an bankanizin ATM'sinden maasimi çekemiyorum. - Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü su an tüm sistemlerimiz off'tadir. (Bir saat kadar sonra müşteri yine arar) - Ben su an Of'dayim ve hala parami çekemiyorum... |
Konu Sahibi AŞK'ÜL İSLAM 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
İnsana Tapmanın Kuranı Kerimdeki Karşılığı | Kur'ân-ı Kerim Genel | Medineweb | 1 | 2913 | 01 Ocak 2013 16:58 |
Muhammed ve İnançlılar / Röportaj | Anket'ler-Röportaj'lar | EyMeN&TaLhA | 1 | 2770 | 02 Kasım 2010 01:14 |
Ebuzerr / (Ali Şeriati) | Ashab-Kiram(r.a) | Mihrinaz | 5 | 4969 | 16 Temmuz 2010 01:33 |
BAKMAK YETMEZ.... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Mihrinaz | 4 | 2236 | 24 Nisan 2010 15:15 |
İN'SANLARDAN... | Serbest Kürsü | Beytül Ahzan | 3 | 2266 | 02 Mart 2010 22:27 |
27Haziran 2009, 22:02 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | RE: Yazık değil mi bu bankacılara? :)
İnsanlarla iletişimi olan heryer bu şekilde malesef.. Hasta: Merhaba Merve:Merhaba, buyrun Hasta:Şöyle bir gösterecektik çocuğu Merve:Hmm muayene yani Hasta:Hayır muayene değil şöyle bir gösterecez(şöyle bir gösterme ne oluyorsa artık) Merve:Şöyle bir gösterme muayene olmuyor mu Hasta:He işte ondan ------------ Enjeksiyon (iğne yaptırma demek) Hasta:Bir iğnemiz vardı Merve:Enjeksiyon isim neydi Hasta:Yok enjeksiyon değil iğne.....(bide kızar bir biçimde) ----------------------------------- Doğuma geliyor hasta yatışa alıyoruz.. Merve:Hastanın adı soyadı Hastanın eşi:Ahmet .... Merve:(Şaşırma ifadesi ) : doğum yapacak hastanın adı Ahmet mi Hastanın eşi:Heyecandan ne dediğimi biliyormuyum... .... ... .. . Gibi uzatabilirz |
27Haziran 2009, 22:20 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | RE: Yazık değil mi bu bankacılara? :) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Erkekler dokuz doğuruyorlar, normaldir :P |
02 Ekim 2009, 11:49 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | çileden çıkaran diyaloglar
[size=x-large]Iyi günler hosgeldiniz nasil yardimci olabilirim? - Para çekemiyorum ben... - Sifrenizi yanlis giriyormussunuz Ahmet bey!... - Sifre mi? Benim sifrem hep aynidir Istanbul'un kurtulusu... - Lütfen bana sifreyi söylemeyin efendim. - Hah tamam hatirladim 1956!!! - Efendim o Istanbul'un kurtulusu degil ama.. - Yaaaa!... Kaçti Istanbul'un kurtulusu? - Efendim ben malesef söyleyemem bunu size. - Niye sen de mi bilmiyosun?... - Biliyorum ama güvenlik açisindan benim sifreyi bilmemem gerekiyor. - Ben sana sifreyi sormuyorum ki! Istanbul'un kurtulusunu soruyorum. - Evet ama --------------------------------------------------------------------- -Buyrun Bankacilik Destek -Alo ben Konya Ya benim bu printer çalismiyor!... -Windowstami çalisiyor? -Evet -Bilgisayar printeri görüyor mu Konya? -Evet karsi karsiyalar!.. --------------------------------------------------------------------- -Su an bankanizin Trabzon Merkez Sube ATM'sinden maasimi çekemiyorum. -Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü su an tüm sistemlerimiz off'tadir. (Bir saat kadar sonra yine arar) -Ben şu an Of'dayim (Trabzon) ve hala parami çekemiyorum... --------------------------------------------------------------------- -Güvenliginiz için bir kaç soru sormam gerekiyor. -Dogum yeriniz? -Erzurum... -Dogum tarihiniz? -23 Ocak 1957 -Annenizin evlenmeden önceki soyadi? -Anami karistirma bu ise! ---------------------------------------------- -Merhaba ben Serkan nasil yardimci olabilirim? -Benim telefonda bi problem var bankomatta islem yapamadim -Peki ilk Önce telefonunuzun ''menü" tusuna sonra da ''5'' tuşuna basın... -Evet... Tamam... -Ekranda ne var simdi? -Show TV... -??? [/size] |
03 Temmuz 2018, 23:40 | Mesaj No:8 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Iyi günler, hosgeldiniz, nasil yardimci olabilirim? - Para çekemiyorum ben... - Sifrenizi yanlis giriyormussunuz Ahmet bey!... - Sifre mi? Benim sifrem hep aynidir, Istanbul'un kurtulusu... - Lütfen, bana sifreyi söylemeyin efendim. - Hah, tamam hatirladim, 1956!!! - Efendim o Istanbul'un kurtulusu degil ama... - Yaaaa!... Kaçti Istanbul'un kurtulusu? - Efendim ben malesef söyleyemem bunu size. - Niye sen de mi bilmiyosun?... - Biliyorum, ama güvenlik açisindan benim sifreyi bilmemem gerekiyor. - Ben sana sifreyi sormuyorum ki!... Istanbul'un kurtulusunu soruyorum. - Evet, ama... ???!!! ********** Su an bankanizin Trabzon Merkez Sube ATM'sinden maasimi çekemiyorum. -Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü su an tüm sistemlerimiz off'tadir. (Bir saat kadar sonra yine arar) -Ben şu an Of'dayim (Trabzon) ve hala parami çekemiyorum... .......... Okuması iyi.güzel hoşta.Yazık bu müşteri temsilcilerine ve bankacılar. Hangi biriyle uğraşacaksın))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |