|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 16 Eylül 2010 (21:49), Konuya Son Cevap : 26 Eylül 2010 (23:38). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Eylül 2010, 21:49 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Yusuf.. Kuyu.. Zindan../İbrahim İnecik Yusuf.. Kuyu.. Zindan../İbrahim İnecik Beni Kuyudan çıkart.. Ben Yusuf... İpin sağlam , Kolların Kuvvetli olsun Sonra Mısır'a sat beni.. Züleyha Ol al beni köle pazarlarından.. Saraylara Götür. .Güzel Elbiseler giydir;Ruhuma benzeyen.. Sev beni; Sonra Adına Aşk 'de.. Ben Sırtımı Döner dönmez tut ve gömleğimi yırt.. At beni Zindana ! Aşk'ının şiddeti kadar Şeddit.. ve zalim Kırbaçlarını..Vur sinem'e. İnen her darbe kalbimden Günah tanelerini parçalasın.. Ben Yusuf.. Sen Zuleyha. Rüyalar Gör Söyle yorumluyayım sana.. Kuşlar uçsun.. cemreler düştükten sonra çıkart zindandan.. Ve Sultan et beni Zuleyha Şu Mısır'a.. Sonra Gökteki Ay ve Yıldızlara bak, Bak Kime Secde edecek O güneş !! Aşka'mı... Ben Yusuf..Kuyudan Çıkan. Ve Sen Zuleyha.. Gömleğimi Arkamdan Yırtan !! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kavuşmak İçin ayrılmak Gerek Bazen... Ölmemek İçin Ölmek Gibi... Gurbet Olmazsa ne tadı kalır Vuslatın.. Sevgili.. Gidiyorum dediğin gün beklemeye başladım seni.. Toprak; suyu ..anne yavrusunu nasıl beklerse.. Öyle Özlemle.. Sabırla.. bekledim seni.. Gelmedin.. Bekledim... Gelmedin.. yine bekledim.. öyle bir gitmişsin ki.. Rüya'larıma bile gelmedin.. Yâr.. Ben artık ;Ölü bir Kent'in sahibiyim... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1469 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1744 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2157 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1877 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2131 | 07 Şubat 2016 00:52 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |