|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 12 Ekim 2010 (11:13), Konuya Son Cevap : 07Haziran 2019 (08:38). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Ekim 2010, 11:13 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Git Ve Öl Diyor Gözlerin.../İbrahim İnecik Git Ve Öl Diyor Gözlerin.../İbrahim İnecik Ölü Kent'ten yazıyorum.. Asırlık Bir Öykünün Başladığı yerden saat bilmem hangi ayrılıkta.. Gece Ve karanlıkmış dünya.. Bir Şiir yakıyorum Cellada teslim edilmiş Ceylan niyetine. Bir de kendimi Yakıyorum.. cümle cümle. Duymuyorsun.. görmüyorsun.. bilmiyorsun.. Olsun.. yinede Seviyorum seni.. yada.. hayır.. seni değil..aşk'ı Seviyorum... Aşk'a beş.. Ayrılığa Üç Kala... Seni gördüm Rüyamda..Camlar açık.. Havada rüzgar... perdeler dışarıya saçılmış..Bir Çocuk ağlıyor.. Boncuk gibi iki damla yaş; süzülmüş yanağından.. Aynada akis eden ben'i Görüyorum sanki. Gözlerimde sen.. süzülüyorsun bi ceylan endamıyla... Gitmeye üç.. Ölmeye Sen kala... Giderek kararıyor dünya..Gözlerin gibi her yer.. Yâr.. Bu senden İlk ayrılışım..İlk Kıyamet provam.. Hava Soğuk.. Mevsim Kış… Yalnızlık ve ben. Üşüyoruz. Özlemek Sana Dair ne varsa.. Dünleri .. ve hiç gelmeyecek olan yarınları. en sevdiğin türküyü dinliyorum. Ahmet KAYA söylüyor.. Şiire Gazele Diyor en acı haliyle.. Ardından Haykırmak Geliyor..Seviyorum sensizliği..!! demek istiyorum.. Kilitleniyor cümleler en asabi haliyle.. Boğazım düğümleniyor.. sadece fısıldıyorum kendi kendime.. Seviyorum !! Seni.. Ölen'e aşk nasıl değerse.. öyle işte... Ben Ölüyorum.. Sen Bilmiyorsun. Habersiz yaşıyorsun benden..Biliyorum bana dair ne varsa sildin Düşlerinden.. Ve biliyorum Anımsamazsın çehremi.Sesimi duysan dönüp bakmazsın.. Gözlerimin rengini bilmezsin artık..silindiğimi biliyorum ömründen Sevgili.. özlüyorum be seni... Bu gece.. ve her gece.. kalbimin en derin sızısı oluyorsun.. Öldürüyorsun beni.. yavaş ve derinden.. Git ve öl diyor gözlerin.. Sen Ölürsen.. En fazla Kalbim Ölür.. Ben Ölürsem.. En fazla unutursun... |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1469 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1744 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2157 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1877 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2131 | 07 Şubat 2016 00:52 |
13 Ekim 2010, 00:06 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 206 Üyelik T.:
20 Eylül 2007 | güzeLdi teşekkürLer...
__________________ Nefsin eLinden kaçarken yırtıLmaktır aşk...!!! Ve tadını en iyi Yusuf'un gömLeği biLir.. |
08 Ocak 2018, 19:04 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
Ben Ölüyorum.. Sen Bilmiyorsun. Habersiz yaşıyorsun benden..Biliyorum bana dair ne varsa sildin Düşlerinden.. Ve biliyorum Anımsamazsın çehremi.Sesimi duysan dönüp bakmazsın.. Gözlerimin rengini bilmezsin artık..silindiğimi biliyorum ömründen Sevgili.. özlüyorum be seni... Bu gece.. ve her gece.. kalbimin en derin sızısı oluyorsun.. Öldürüyorsun beni.. yavaş ve derinden.. Yüreginiz dert görmesin.. Özledik yazılarınızı..
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
07Haziran 2019, 08:38 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Git ve öl diyor gözlerin.. Sen Ölürsen.. En fazla Kalbim Ölür.. Ben Ölürsem.. En fazla unutursun...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |