|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 01 Ocak 2011 (08:03), Konuya Son Cevap : 17 Mayıs 2011 (18:25). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Ocak 2011, 08:03 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Mecnun'dan Leyla'ya Bi Kaç Kelam/İbrahim İnecik Mecnun'dan Leyla'ya Bi Kaç Kelam/İbrahim İnecik mecnun'dan... Yara derin;irin küf ,kan kokulu Sana dair şiirler harap oldu ey yar.... Dağlar ,uçurum gözlerin ve yıldızlar.. Göremedim aynada yüzünü;mağfiretini, Karanlık gecelerde göz yaşlarımla anarken adını..... Oy yar... oy hewal... Yara derin, özlediğim nûn kara, Avuçların ırak benden ve çöller... Lamelif gibi soğuk bana, Çık hadi bedbaht topraktan,gel filizlen düşlerimde.... Özgürlüğü bağışladığın dudaklarına, Mısralarımıda al ,azad eyle dizeleri ben ölürken... Kılıç kalkan oynarken yeni doğmuş ; yumuk gözlü iblisler Hastalıklardan gem vurmasın ;kış mevsiminde beyaz laleler.... Tez gel azralin listesine girmişken ömrüm, Son deminde ; Gözlerine hudutmu çizdin bu sınırlar niye; Gülleri bile küstürdün dikenlere Elde yok birtek sen, Tez gel yar;tez gel hewal;tez gelesin leyl.... Nemrud-î bi atese attın içindeki İbrahimi; Yak hadi ;melekler odun taşısın , Mayısta yanan ateşine; Su vermem; sır vermem; el vermem;hayat vermem, Aşkı vermem ellerine.... Kör eyle gözlerimi;karanlık kesmiş deniz fenerlerinde; Dipsiz kuyuları taşla; okyanuslara göm adımı ; Taş bağla ayaklarıma.. // ben yüzme bilmem ki ey âmâ// İnceldiği yerden koptu kıyamet, Yine aklımdasın Leyl..; Göz kapaklarımda ;dilimde Düşlerim düşlüyor ;düşümde gördüğüm seni... Oy yar... hewal.... Çık hadi bedbaht topraktan,gel filizlen düşlerimde.... İbrahim İNECİK |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1456 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1727 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2140 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1860 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2119 | 07 Şubat 2016 00:52 |
02 Ocak 2011, 00:14 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 10886 Üyelik T.:
04 Ekim 2009 | Tez gel azralin listesine girmişken ömrüm, Son deminde ; Gözlerine hudutmu çizdin bu sınırlar niye; Gülleri bile küstürdün dikenlere Elde yok birtek sen, Tez gel yar;tez gel hewal;tez gelesin leyl.... Çok güzel paylaşım..Yürek nağmeleri okadar inceden inceye işlemişki okuyupta şevk almamak imkansız..Mevlam yüreğinizden razı olsun..wesselam..
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
18 Mart 2011, 22:59 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Cevap: Mecnun'dan Leyla'ya Bi Kaç Kelam
Bir Sevda Türküsüyle vururlar beni.. Gecenin yarısında.. uykularım kaçar.. her tarafta Devriye atan Kâbuslar... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |