|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 24 Ocak 2011 (22:45), Konuya Son Cevap : 24 Ocak 2011 (22:45). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
24 Ocak 2011, 22:45 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Her yanım sen dolu. Her yanım Sensizlik.../İbrahim İnecik Her yanım sen dolu. Her yanım Sensizlik.../İbrahim İnecik beni Kendinsiz acılara bırakıp gittiğin bir şehirden ; Yakamoz akşamlarında ağlaşan çocukların avuçlarına damlıyan; kahır dolu yalnızlıkların ardına sığınarak ; bitimsiz gece vardiyalarında Gözleri saate odaklanmış eski bir çehrenin solgun bakışlarında arıyorum...seni.. Her yanım sen dolu. Her yanım Sensizlik... Kızıla çalan gözlerim hüzünbaz kuşların uçuşlarını izliyor en serseri halimle.. Yalnızlıkların sarıp sarmaladığı kentin bu telaşsız ; bu vurdum duymaz sokaklarında , soğuklara galebe çalan Asi bir sevdayla yağan yağmurlara aldırış etmeksizin ; Şehrin En kalabalık isyanlarına doğru yelken açıyorum.. Önce Kendimi Terk ediyorum dağ başı varoşlarına.. Peşi sıra geliyor iç yangımlarımdan kalma ''sen '' kokuları.. ne yana dönsem sanki Sağımda.. Arkamda .. Berimdesin.. Göz ucuyla baktığım her yerde ;sana çarpıp; saçlarından tel tel aşk'ı bana getiren rûzgar'lar var.. Acıma başka acılar katmak için ayak uçlarımda dolaşan iblisler gibi.. Her an başka bir çamura sürüklüyor beni anılar.... Yâr ; diye üç harflik bir ölüm korkusu takılıyor aklıma.. Ruh'um titriyor .. En taze yâr(a) m kanıyor sanki Dicleye hayat veren küçük bir ırmak gibi.. Korku demişken Nefes almaktan bile korkar oldum bu düşler ülkesinin son gününde. Aldığım her nefesin dudaklarından çıktığını biliyorum çünkü.. Ve yavaş yavaş Zehirlendiğimi.. Kalbim ayak bastığın sokaklarda delice atmaktayken halen.. Ve gözlerim yolunu asırlar evvelinden gözlemekteyken ; bakışlarım kızıla boyanıyor her gece vakti.. Kan çanağından içip Sen Sarhoşu oluyorum.. Ama seni aradığım hiç bir düşte dahi göremiyorum.. Sevgili.. Beni Kendinsiz bıraktığın bu kent'ten .. Ölü Kentten Sesleniyorum.... Her yanım sen dolu.. Her yanım Sensizlik... İbrahim İNECİK - Ölü Kentin Kitabı.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1454 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1726 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2139 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1860 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2118 | 07 Şubat 2016 00:52 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |