|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 03 Mart 2011 (23:02), Konuya Son Cevap : 07 Mart 2011 (14:35). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Mart 2011, 23:02 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Erkekçe Bir Kavga/İbrahim İnecik Erkekçe Bir Kavga/İbrahim İnecik Ve gözlerinin buğusunda kayboldum.. Bir Akşam Vaktiydi... sensizliğin ölümcül dakikaları.. Afaki söylemlerle dört dönüyorum Koynumda yokluğun temrinleri.. Ellerin; ellerin nerde Sevgili... Parmaklarım saçlarını özledi.. Gözlerim gözlerini.. Tüm güller Sana benziyor.... Ay ışığı.. Mehtap.. yakamoz.. Bulutlardan düşen kar taneleri .. Ten'imde ki toprak kokusu .. Beni çağıran gözlerin.. Heyelanlar..depremler.. Boran'lar.. Sana benzeyen her şeyi özlüyorum Sevgili... Nefes kadar yakın.. Bakışların kadar uzaksın bana. Hayatımın en Militan sevdası idin bir zamanlar.. Devrim Oldu.. Öldün... Türküler eşliğinde; Özgürlüğe selam durup uğurladım seni.. Vuslat'a ramak vardı... Ve Kent'te kurulmuştu dar ağaçları... Hazırlan Kalbim.. Savaşa Giriyoruz.. bin yıllar sürecek bir harbin tam ortasına.. Önümüzde dağlar.. denizler.. yedi düel var.. Korkma düşmekten ; yara almaktan ; Ölmekten.. Şehirler düşecek.. Meydanları yanacak Kentlerin.. bulvar köşelerinde vurulacaksın Aşk'ça.. Çocuklar ağlayacak ardından.. Beyazıt Meydanından güvercinler havalanacak.. Ve.. zılgıtlarla örülü bir sur dibine düşüvereceksin.. Erkekçe.. Her savaş erkekçe olmaz bilirsin kalbim.. İhanetler hep arkadan gelir.. Dönüp bakınca geriye.. Sezar oluverirsin birden.. Sende mi Sevgili dersin.. hüzünlüce.. Sende mi.... Bir hançer saplanmıştır düşlerinin en koyu yerlerine.. sadece gidişleri görür gözlerin.. üstünde uçuşan akbabaları izlersin.. Hislerini yitiriverirsin acıyı duymaz bedenin.. soğumuştur artık gök yüzü.. Ve yenilgi.. Irmak gibi sarar seni.. boğulursun kahır dolu yalnızlıklarla.. Mazlum bir kalp kalır geriye.. Savaş bu ey yüreğim.. Kanlı bıçaklı.. acımasız . Brütüs'lerle dolu ... İbrahim İNECİK [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1456 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1727 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2139 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1860 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2119 | 07 Şubat 2016 00:52 |
07 Mart 2011, 14:35 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Cevap: Erkekçe Bir Kavga
Yüreğime Cemre misali düşüşünü kutluyorum Yâr demek Geliyor Sana içimden.. En gaip en bilinmez Mahzenlerden.. Kimsin sen.. ? Nerden Gelip böyle hoyratça gönlüme Giriyorsun.?? ... ( Ölü Kentin Kitabı) |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |