|
Konu Kimliği: Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK,Açılış Tarihi: 22 Ocak 2012 (22:13), Konuya Son Cevap : 02 Eylül 2023 (23:29). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Ocak 2012, 22:13 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 12643 Üyelik T.:
18Haziran 2010 | Aşk... /İbrahim İnecik Aşk... /İbrahim İnecik \Nazlı bir çehresi vardı .. Nazenin bakışları.. Kalbimin Ritmini Bozdu nefesi.. Aşk gibi bir şeye düştüm sanırım.. Anlıyamadım bu hali.....'' Soğuk bir Ocak akşamı ; Kar yağdı yağacak .. Evdeyim.. Haber bültenleri Ölümlerle dolu.. Sıkıldım..Ruh'umu omuzlayan bedenimle beraber dışarı attım ''Bizi'' Şehr-i İstanbul'un buz kesmiş sokaklarında Ben ve yalnızlık.. Kaldırımlarda binlerce insanın ayak izleri.. ''Ölü Kent'in Bestesi'' dilimin ucunda.. Saçlarıma çarpıp aklımı donduran Rüzgara İnat.. Şimdi ;''uzaklara gideni'' düşünüyorum .. Orta halli bir Otobüsün Cam kenarı Koltuğunda oturmuş.. yirmi numaralı biletin hüznünü yazıyor buğulanmış camlara.. ''Can Kenarımı'' ayırdığım gözlerinin ve gülüşlerinin kesiştiği deltada ''O''nu Özlüyorum... -'' Gitme desem canım ... Kalırmısın benimle.. Gitme desem gülüm.. Severmisin beni yine..'' şarkıları eşlik ederken bize... Gidiyor... Onaltı otuz'u vurunca saat... Hiç Bitmeyen ''- iki Hafta Sonra Geleceğim'''ler tükeniyor bir anda.. Söz bitiyor O an.. Kalem Susuyor... Sureti ''Aşk'' diyor.. Dili ''Elveda''.. - ''Hoş bak Zatına'' oluyor Son cümlem.. İçimde ki boşluklardan Kelimeler fışkırıyor Fezaya.. - Seviyorum .. Sevi.. Sev.. Ve uzaklaşıyor otobüs.. Uzak ; çok uzak .. daha da uzaklara... Aşk'a düşmüştüm.. Üstüm başım ''O'' olmuştu.. Sırılsıklamdım .. Yağmur başlamıştı.. Gözlerime Bulutlar kaçmıştı... Ve ben Özlemeye başlamıştım... Ibrahim inecik [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konu Sahibi İBRAHİM İNECİK 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Deliliğe varan şarkılar dinliyorum, dünya... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1469 | 01 Aralık 2016 15:05 |
ve göçmek cennet dahil her yerden ..../ibrahim... | İbrahim İnecik | İBRAHİM İNECİK | 0 | 1744 | 01 Aralık 2016 12:59 |
Kutsal Davalar. | İbrahim İnecik | Medine-web | 1 | 2157 | 19 Mart 2016 21:56 |
hayal | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 3 | 1877 | 11 Mart 2016 12:02 |
Diyarbekir Zindanında İki Gün | İbrahim İnecik | Mihrinaz | 2 | 2131 | 07 Şubat 2016 00:52 |
23 Ocak 2012, 11:44 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Aşk... sevgi her canlının doğasında vardır. Seni seviyorum demeyi ana baba kardeş çocuk eş dost ' a hatta akvaryumdaki balığınıza kafesdeki kuşunuza saksıdaki çiçeğinize kedinize söyleyin.Sonra bakın karşıdaki canlının değişikliğine ama fiilerinizle'de bunu belli edin. edinki daha sonra pişmanlık duymayasınız.Hayat kısa zmnımız yetmeyebilir.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
18 Mayıs 2012, 00:54 | Mesaj No:3 | |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Aşk... Alıntı:
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." | |
02 Eylül 2023, 23:29 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Alıntı:
Sevginin en güçlü,yenik hali...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |