|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 11 Ağustos 2014 (11:59), Konuya Son Cevap : 17 Eylül 2018 (20:03). Konuya 403 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Temmuz 2016, 00:53 | Mesaj No:141 | |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 | Alıntı:
Rabbim hastalığınıza şifa versin, sıkıntılarınızı gidersin. Tez vakitte sağlığınıza kavuşun inşaallah. Geçmiş olsun..
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
11 Temmuz 2016, 01:33 | Mesaj No:142 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Omu ilitamın kuranı kerim ezberleri çok yoğun. birde sakarya ilitamı bikiyorum ezberlerin yoğunluğu ve hocaların titizliği noktasını..özellikle gectiģimiz dònemde sınavlara komisyonla girme şartı getirildi..iki hoca onünde imtihan oluyoruz...zorluğu mufredatının içeriğiyle ilgili..son dönem 15 ezberimiz vardı.haliyle yetiştirmek hocaların istediği şekilde vermek sorun oluyor.diğer derslere yoğunluğu verince ezberler aksiyor malesef..omu de kurandan çoğunluk kaldığı için yaz okulunda kesintisiz açıyorlar.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
11 Temmuz 2016, 01:36 | Mesaj No:143 |
15 Kasım 2011 |
Uranyum Allah şifa versin kardeşim.sağlık gibisi yok.gerisi hallolur.hayırlı haberler alırsınız inşallah
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
14 Temmuz 2016, 01:29 | Mesaj No:144 | |
Durumu: Medine No : 55009 Üyelik T.:
29Haziran 2016 | Alıntı:
Anladığım kadarıyla zorluk şu oluyor: Çok fazla sayıda Kur'an-ı Kerim'den sure ezberi veriyorlar. Ve haliyle fazla sure ezberi zamansal açıdan sıkıntı oluşturuyor. Doğru mu anladım..? | |
02 Ağustos 2016, 05:49 | Mesaj No:145 |
Durumu: Medine No : 32153 Üyelik T.:
17 Ekim 2013 |
Çok sagolun arkadaşlar hayır dualarınız pek bi makbule geçti gün geçtikçe daha iyi oluyorum.Bugün vize vardı yaz okulunda sıra gelmek ne mümkün ...Yaz okulu kuran öğrenci sayısı 1500 muş.Diğer dersleri başarı ile verim kuran 1-2-3-4 den kalan sayısı da bi hayli fazla.Omü kuran neden zor.Hocalar çok katı .Mesela ben kuran bir den takıldıgım için kaldım.Orada heyecandan okuyamıyorken gözüne dik dik sanki hata yapmanı bekler gibi bi durumda okumak gerçekten zor.Ezberlerimiz çok fazla.Her donem 10 sayfa kadar bi ezberiniz var.Baştan oku bakayım demiyorlar .Aralardan en zor yerlerden soruyorlar.Tecvid coook dikkat ediyorlar mahreç de öyle.Velhasıl ben ezberledim geceyim olmuyor.
|
02 Ağustos 2016, 10:37 | Mesaj No:146 |
15 Kasım 2011 |
Rabbim şifa versin.dahada iyi ol inşallah.yaz okulunda yeni ezberler ekleyen tek okul olarak tarihe adını altin harflerle yazdıracak omü cuğümüz.misafir gelen öğrenciler perisan.İzmir ilitamlilar bizdede zor diyorlar,ama yaz ojulunds yeni eklenmiş ezberler ne demek diye şakınlar garibler...yaz okulu öğrenciye kolaylık olsun kolayca geçsin diye varken,bizde tamamen tersi oldu bu sene.vizesi..komisyonlu finali..3 ders alan arkadaslar biraktilar artık dönem uzatacaklar..parayı yatırdılar ama altindan kalkamiyorlar okadar ezberin. Bende bu haftaki vize curcunasına kalmadim şükür.hoca isteyen cuma günü versin demisti.cuma gunu verdim imzamıda attim ćıktim.şukür.1500 kişi.nasıl olcak bilmem.omu de daha cok duaya ve olması gerekenden daha fazla gayrete ihtiyacimız var.zor ötesi.
04 Ağustos 2016, 02:48 | Mesaj No:147 |
Durumu: Medine No : 32153 Üyelik T.:
17 Ekim 2013 |
Hocam komisyonlarda hep remzi hoca olacakmış.son notu ben vereceğim rahat olun demiş diye bi duyum aldim haberiniz var mi boyle birseyden.
|
04 Ağustos 2016, 09:11 | Mesaj No:148 |
15 Kasım 2011 |
Evet.komusyon biraz gözümüzü korkutuyor ama remzi hocanın kontrolunde olacak.yaşar hocanın bulunması ihtimal dışı.üstten ders alıyormusunuz
05 Ağustos 2016, 02:09 | Mesaj No:150 |
selamun aleykum bu sene dgs ye gireceğim nasip olursa istanbul ilahiyatı düşünüyorum okuyan veyA mezun olan arkadaşlara bi kaç sorum olacaktı ? - istanbul ilahiyatta şuan ders geçme notu nedir ? -kaç dersten kalınca sınıf tekrarı istiyolar? - hocaların ilitam öğrencilerine tutumu nedir? - odev varmıdır ? -ilk yıl hangi ezberleri soruyorlar ve kuran dersinde kuranı siz mi götürüyosunuz? -ders notlarını temin edebilecegimiz bi kırtasiye varmıdır? -okul anlatıldığı gibi çok zormudur -bütlerde yaz okullarında çıkmış soru soruyolar mı yoksa zorluyolar mı? şimdiden ALLAH razı olsun cevaplıyan arkadaşlardan HAKKINIZI HELAL EDİN çok heycanlı bi dönem ve bin bir soru oluyor insanın kafasında | |
Konuyu Toplam 14 Kişi okuyor. (0 Üye ve 14 Misafir) | |