|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 05 Aralık 2013 (15:43), Konuya Son Cevap : 06 Aralık 2013 (00:41). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05 Aralık 2013, 15:43 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Tuzu verir misin? :) Tuzu verir misin? :) K: Kadın --- E: Erkek K:- Tuzu verir misin ? E:- Önünde ya K:- Haftasonu alışverişe çıkmamız lazım E:- Sen çık benim ne işim var K:- Evin ihtiyaçları var ama E: - ya ne zaman eve diye çıksak , alakasız şeylere para harcıyoruz ,sen git K:- alakasız dediğin şeyler ne acaba ? E:- Şimdi tek tek nasıl sayayım K:- Ben ne gerekiyorsa onu alıyorum E:- Valla bu evdeki eşyaların yarısı gereksiz ve kullanılmıyor K:- O eşyalardan biri de sensin farkındamısın bilmem E:- Ne demek istiyorsun sen ? K:- Ben lafı bir kere söylerim E:- Bak buna inanmam işte , en az 10 posta geçiyorsun her şeyi K:- Yazıklar olsun demek çok konuşuyorum ben öylemi E:- öyle bir şey demedim ben K:- dökül bakalım başka neler var içinde E:- ne olcak içimde bir şey yok K:- Biliyordum zaten içinde bana karşı bir şeyler olmadığını ,neden devam ediyor bu evililik o zaman E:- Ya bu yaştan sonra konuşulacak şey mi bu ? K:- Öyle mi , demek biraz yaşın genç olsa boşayacaksın beni E:- Hayır ya ne boşanması ,mutluyum ben K:- Zaten sorun burada sen sadece kendi mutluluğunu düşünüyorsun,benim mutluluğumun ne önemi var ki ? E:- Ne yani mutsuz musun? K:- Bunu şimdi mi anladın E:- Neden söylemiyorsun o zaman ? K:- kadınlar anlaşılmak ister, bana bir kerecik olsun adam gibi baksan anlayacaksın mutsuzluğumu E:- Neden mutsuzsun ? K:- Senin ilgisizliğin yüzünden neden olacak ? E:- daha ne yapayım be sana , sen mutlu olmayı bilmiyorsun K:- Tabi suç bende dimi , her şey benim yüzümden E:- yok öyle demedim K:- sus tamam anladım ben her şeyi, sen benden sıkılmışsın E:- Sıkılmadım ama valla yoruldum K:- Tamam ben gidiyorum, artık bu evde işim yok E:- Nereye ? K:- sanane istediğim yere giderim , senin olmadığın bir yere E:- ya sen bensiz ne yapabilirsin ? K:- ben acizim ,işe yaramam dimi, sen olmadan yaşayamam dimi E:- Ya lütfen keselim artık, sinirlenmeye başlıyorum K:- Farkında mısın tartışamıyoruz bile E:- Ben tartışmak istemiyorum K:- Ne istiyorsun sen bir söyler misin ? E:- Sen kendin git alışverişe ben gelmiyim yeter K:- Ya evin ihtiyaçları diyorum anlamıyor musun ? E:- Çok mu ağır neden ben geliyorum K:- Hayır belki kredi kartı gerekir ,seninkiyle alırız E:- Tamam al o kartı sen git olur mu? K:- Nasıl yani kartı bana mı vereceksin hem de sen olmadan harcamam için E:- evet K:- Güveniyorsun bana yani E:- Hayatım neden güvenmeyeyim K:- Tamam o zaman ben giderim E:- Tuzu verir misin ? K:- Al canım |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 168 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2551 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2080 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2807 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2397 | 23 Kasım 2016 11:10 |
05 Aralık 2013, 20:53 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: Tuzu verir misin? :)
sesizce kartı verseydi de bu tür kargaşalar yaşamasalardı ya tuzu verirmisin kartı verirmisin |
06 Aralık 2013, 00:41 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | Cevap: Tuzu verir misin? :)
kartı verdiya esas tartışma ay başında alacak o tartışmaya avukat da dahil olacak
__________________ DÜNYA mü,minin (ahiretteki ebedi nimetlere göre)zindanı Kafirin de (ahiretteki azabına göre) cennetidir. hadis |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |