|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mahru,Açılış Tarihi: 01 Aralık 2012 (19:45), Konuya Son Cevap : 02 Aralık 2012 (23:47). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Aralık 2012, 19:45 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 22196 Üyelik T.:
30 Kasım 2012 | Yalnızlık Yalnızlık Yalnızım sudaki balık gibi. Bazen bunun için ağlayabilirim. Neçare çaresizlere yalnızlık ne çare yalanlar olan yüreklere sevgi . Sürekli sınavdayımm matematik kimya fizik vs. neden hiçbiri hayatı öğretmiyor , insanları anlatmıyor beni bana tanıştırmıyor? susuyorum olayları anlatıyorum anlaşılmazlıklara birde ben düğüm atıyorum . Bazen yazıyorum kendime geliyorum çoğu zaman korkuyorum gecedeki yıldzımın sönmesinden. Yazdıklarımın bir manası yomuş gibi yüreyime bakıldığında ne çare yalnızlık gezegeninde kaybolanlara söyleyin susmalımıyım. Söyleyin yüreyime kilitleri taktırmalımıyım yazdıklarım beni ele veriyor ama yazmasamda olmuyor boşverin yalnızlık kusursuzluğunda bir kusur olayım ne çare....
__________________ duygular gereksiz olsaydı ALLAH başta yaradmazdı |
Konu Sahibi Mahru 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yüreğimden izler... | Makale ve Köşe Yazıları | Mahru | 8 | 2028 | 15 Kasım 2013 21:43 |
Varsın! Peki Sorgulayan mısın? | Makale ve Köşe Yazıları | Mahru | 1 | 1696 | 05Haziran 2013 22:31 |
İştah Açıcı Ama Zehirli | Serbest Kürsü | Tuba_ | 13 | 7983 | 02 Mart 2013 19:34 |
En Sevdiğiniz Canlılar :) | Anket'ler-Röportaj'lar | Mahru | 5 | 2196 | 28 Şubat 2013 23:04 |
Bir Baba Aileyi Geçindiriyor | Serbest Kürsü | Mahru | 8 | 2033 | 24 Şubat 2013 22:23 |
01 Aralık 2012, 20:46 | Mesaj No:2 |
30 Kasım 2012 | Cevap: Yalnızlık
bugün ağlamaklıyım gözlerim biraz dayan yatma zamanına az kaldı sus hişş duyan olur bak sonra nedersin nasıl açıklarsın gözlerinden akan incileri biiliyorum dayanmak zor ama erken yatarsan yanına gelirlr hastsın sanarlar sonra gene yakalanırsın biliyorum yalnız kalmak istiyorsun, biliyorum herşey boş geliyor sana ama benide anla az dayan gözlerim az daha azcık valla bak gene aktı gözüm inci ağlama kes artık sus birisi duyucak sus... lütfen her zamanki gibi içinden ağla ister kan ister yaş lakin dışarı vurma bunu insanlar anlamazlr bilirsin kimi palavra sanar kimide abartı gerçek dışında herşeyi önüne sunarlar...
01 Aralık 2012, 21:09 | Mesaj No:3 |
bu benim hani anne dünya çok güzeldi benim gördüğüm pencere mi fakrlı yoksa ben kan görüyorum haksızlık göryorum görmemem gereken herşeyi tüm çıplaklığı ile görüyorum ama çoğu zaman susuyorum görmemezliten geliyorum anne ve baba ben neden böyleyim çaklı kaya yapıyorum neden kırlgandır cam susyorum insanların neden şiirlerimi okumasını istiyorrum yoksa budamı dertleşme anne bilemiyorum bir fon müziğinde bile ağlıyorum nefesim kesiliyor yazdıkça yazasım geliyor şiir yazmak güzel birşey evet ama dışardan öğle anne bu şiirdeki her kelime yüreğimizde uçan kelebek olduğunu az insan görür gören umursamaz o kelebeyin bir gün öleceğini evet kabul ediyorum ben şiirlerimle dertleşyorum....
02 Aralık 2012, 23:47 | Mesaj No:4 |
yoruldum günahlardan yoruldum akan kanlardan ben çok yoruldum Allah ım çalışıpta yapamamaktan kırgınım uçan kuşa susadım Allah ım ben yorgunum geceleri ağlamaktan ben sensizlikten çok yorgunum sadece yorgunum yorgun...
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |