|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Bedia Özdemir Tokel,Açılış Tarihi: 21 Şubat 2013 (23:35), Konuya Son Cevap : 28 Eylül 2018 (10:32). Konuya 18 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22 Şubat 2013, 23:04 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 25542 Üyelik T.:
04 Şubat 2013 | Cevap: Genclik Egitimi Üzerine Bir Calisma |
22 Şubat 2013, 23:21 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Genclik Egitimi Üzerine Bir Calisma
Açıklamanız için teşekkürler.
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
21 Mart 2013, 23:05 | Mesaj No:14 |
Cevap: Genclik Egitimi Üzerine Bir Calisma
Yazdıklarınıza tüm ıctenliğimle katılıyorum sevgılı ablacım.Önerılerınızın bır kısmının uzun zaman ıstedıgını dusunsemde,aıle ıcı egıtımın gencler ıcın buyuk mıktarda onem tasıdıgına ınanıyorum.Anne,baba olarak egıtım payından bızlere dusen buyuk dılımın farkında olalım insaallah...
| |
13 Nisan 2013, 00:07 | Mesaj No:15 |
Cevap: Genclik Egitimi Üzerine Bir Calisma/ Bedia Özdemir Tokel
Gerek yazı ,gerekse yorumlar gerçekten doğru.Fakat gençlerden beklentilerin fazla olduğundan dolayı herşeyin kolayına kaçmayı tercih ediyorlar. Bence bunları birazdaha basit,eğlenceli ve çekici bir şekilde yapılabilirse daha yararlı olunabilir diğe düşünüyorum. Benim nacizane fikrim böyledir | |
13 Nisan 2013, 08:15 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 13966 Üyelik T.:
27Haziran 2011 | Cevap: Genclik Egitimi Üzerine Bir Calisma/ Bedia Özdemir Tokel
gunumuz fravularinin gozetimi ve egitim tasarlamariyla ancak bu kadar egitim olur;yaznizin basinda verdiginiz ayetin isiginda su sozu animsadim... cocuklarinizi fravunlarin egitim okullarinin egitimine birakacaginiza nile birakin daha faydali olur sonuc bakimindan.....en azindan ayetin geregini yapmis oluruz YAKITI TAS VE INSAN OLAN CEHENNEM YERINE SERIN VE ESNLIKLI BI YOL OLAN NiL....
__________________ önce yazdığım katılım yaptığım beğeni yaptığım paylaşımların arasında azda olsa kuran ve sünnete uygun olmayan düşünceler olabilir.Bunların bana sorulmadan dikkate alınmasından mesul değilim... ... |
10 Kasım 2013, 23:57 | Mesaj No:17 |
Durumu: Medine No : 14876 Üyelik T.:
01 Aralık 2011 | Cevap: Genclik Egitimi Üzerine Bir Calisma/ Bedia Özdemir Tokel
Namazsızlığın bu kadar yaygın olması..Para için harama bulaşmaktan korkulmaması..İslamın sadece camiye ait bir şey haline gelmesi..Ahlaki dejenerenin had safhada olması..herkesin Alim kesilmesi... başımızdaki belalar o kadar çok ki... Gençlerin eğitimi demişiz,,,Büyükleri kim eğitecek..? Her kim ki ''evimizde şu kadar kişiyiz.Hepimiz namaz kılarız..''diyebiliyorsa Şükür secdesi yapsın...
__________________ |
26 Ocak 2015, 21:32 | Mesaj No:18 | |
Cevap: Genclik Egitimi Üzerine Bir Calisma/ Bedia Özdemir Tokel Alıntı:
Hayrı Allah rızası olanın hayal kırıklığı olmazmış. Aferim o gence. Örnek olur inşallah. Allah razı olsun hocam. Güzel bir makale...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | ||
28 Eylül 2018, 10:32 | Mesaj No:19 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |