|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Erkam Taylan,Açılış Tarihi: 21 Mart 2014 (21:26), Konuya Son Cevap : 07 Mart 2022 (12:17). Konuya 25 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
04 Nisan 2014, 18:02 | Mesaj No:11 |
Durumu: Medine No : 44761 Üyelik T.:
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı Güldüğüm Gün Öldüğüm Gün Olsun.. Bir günüm olsun istiyom son günüm olsun o günüm de en güzelimle olsun istiyorum bilmiyorum yar o günüm olacakmısın bilki ben her zaman bekleyecem seni vuslatına firaklar eylediğim sevgili son sözümle anmayı ümitlendiğim sevgili rüyalarda sevdanla andıgım sevgili uyandıgımda bulurmuyum seni her güne yeni bir ümitle uyanırken adını anarken bile ürperirken adımlarım beni yollarda tepe taklak savururken tutarmısın beni yolunda sabit kılmaya Sevdanla yürüyenleri görünce içimde birşey kopar sanki gıbda ederek bakdıgımda beni kanımla müjdelermisin sevgili 15.04.2011
__________________ Özgürlük Akılların Kiradan kurtulması ile Başlar.. |
13 Nisan 2014, 18:08 | Mesaj No:12 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı Hani hasret yağan geceler varya, Özlemle büyür gelir üstüne üstüne, Hüsran Hüzünlü Kalbin buruktur, İşte öyle bir hasret yağmurundayım.. Dertlerin Bir Çığ gibi büyür gelir üstüne Nefesin çıkmaz,sanki Suyun derinliklerinde gibi Kara Bulutlar kapamıştır Güneşini, İşte öyle bir Wuslat Akşamındayım Yıldızlar yok olmuş gökyüzünde umutlarım kırık,Prangalar vurulmuş gibi, Sebebli sebebsiz Hırçınlaşan deli dalgalar gibi İşte öyle bir hüznün doruklarındayım... Göz yaşlarıma sakladıgım umutlar gibi, Sabırla karanlıklardan güneşini bekledigin gibi , Yada beklerken yarınlara sakladıgın ümitlerini, Bir Wuslat aksamında dindir özlemimi.... 21.04.2011
15 Nisan 2014, 21:40 | Mesaj No:13 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı
Ve sonbahar dayandı kapıya biz ölüme hazırmıyız.... Şehid, Mızginın... Dı Riya Azadiyéda... Şehid, Müjdedir... Özgürlüğe Giden Yolda...[/B][/CENTER]
13 Mayıs 2014, 21:51 | Mesaj No:14 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı Bir cümledir bin yıl sürer insan kalbinde,yaşadıkça tazelenir,andıkça ismini kanayan bir cümle olur....Sen ölürsün kalır o cümle,mecnunu leylanın güzelliği değildi sevdiren suan seni yakan o cümleydi...Murat EROĞLU
04 Ekim 2014, 21:15 | Mesaj No:15 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı
Bir Aşk destanıdır ötelerde gelen her yanı sarmalayan birdi milyonları bulan...Birine Anam babam fedadır diyen milyonlar.... Bu aşkdır destanımız ,bu sevdadır .....
11 Ekim 2014, 18:34 | Mesaj No:16 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı
Kimisi partisini yüceltti…kimisi mezhebini yüceltti…kimisi tarikatını, cemeatini, şeyhini, yüceltti…kimisi liderini yüceltti ! . Sen İse ; Sadece Rabbini yücelt. . . {Müddesir 74}
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
08 Mart 2015, 08:42 | Mesaj No:17 |
20 Mart 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı/Murat EROĞLU
Bana Aşkı soruyorlar ,gidin Halid bin velidin in vucudundaki mızrak ve ok izlerine bakın. İşte Aşk budur, kardeşim...Musab bin umeyrin kısa gelen kefenine sorun...o yakısıklı gencin sırtını döndüğü dünyaya sorun... işte Aşk budur,Ebuzeri gıfarin Ümmüzerine sorun,aclıkta ve toklukta ebuzerin yanında olan ümmüzere sorun...
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
27 Temmuz 2015, 23:29 | Mesaj No:18 |
09 Temmuz 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı/Murat EROĞLU
Bir Aşk Hikayesi Son Buldu,Yakupta.. Hüzünle vuslat arasında bir bakıştı baba yüreği yakupta, Güneşin Buğranlar arasında Ayın gölgesi altında kalan bir yusuftu kuyu ışığında Kurak toprakların aşkına susuz bir kuyuda kaybetdik coçokluğumuzu Kardeşlerin Düşman kesilmesinde yitirdik sevgimizi, Su kuyusu bir nur bulmuştu ve dibini görebiliyor ,Yanlızlığına bir dost ,hasretini gidecek bir yar buluyordu, Hüzün peygamberi mahsun girdaplar içinde yusuf yusufum diyemiyordu aşkısına ve bizler kardeşliğimizi kaybetdik kuyuya atılınca , ve bir peygamber evladını kaybediyordu kuyuda, Çöl en kızgın anında yakarken etrafındakilerini,ve coçuga kıyanları , Kuyu esenlik içinde yusufa bir gölge oluyordu,, Seneler Acı gözyaşları ile dökülürken Yakupta,Bünyamin sevgi olmaya çalışıyordu hüzün babası yakuba , ve bizler yezidi ellerle atıldık kuyulara ve o kuyularda aradık coçukluğumuzu. Garip ve mahsunluğu tatmıştık dibsiz gibi görülen kuyularda,Onlarca kardeşin içinde kardeş bulamamayı ilk tatdığımızda o kadar derin yaralar bırakmıştı ki içimizde,yıllar süre gelen bir vuslat özlemi olmuştu... Özlemlerimiz yusufi özlem, sabrımız Yakubu sabır olmuştu.ilk kuyuya atılan insanlığının kıskançlığı olmuştu, Yusuf sevdanın kurbanıydı,Habil!gibi sevdayı kıskananların kurbanı olmuştu... Sevdası büyütüyordu onu ,kendi diliyle Beni büyütün ,beni yediren,beni içiren Rabbimdir diyordu,kuyular pınarlar oluyordu kücük bedene...Belkide ileri zından hayatı icin bir tecrübe...
04 Eylül 2015, 18:39 | Mesaj No:19 |
20 Mart 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı/Murat EROĞLU Hazırlık Aşamasında Bir Yazı. Ben Yalan Söylemedim Sadace Sevdim!!! Çocuk ağlamalı bir şekilde annaesini dinliyrdu hakim amca dedigi adamın karşısında , ve Annesi yalan konusuyıordu hakim amca bilmiyordu ama... Günler gecti cocuk büyüdü koskkacaman adam oldu kınardı hep annesini yalan konusuyor diye ne zamanki basına geldi kki! kuytu bir noktada düşünmeye basladı.. sevdigini knedisinden uzaklastırmak ,sevdiginin sevgisine olan degeri kaldırmayacagını düşündüğü icin kırmıs incitmiş ve hep yalan söylemişti.. gün geldiginde Annesini kınadıgı sey gün geldi basına geldi.. Yalan ,gün gelir insan kazanmak icindir , Yalan ,gün gelir insan kaybetmek icindir.. Her iki sonucta hüsran ve acıdır sonu... Bir yanımız tebessüm olsa bile diğer yanımız hep icten ah lı ve ahlamaklıdır.. Sahi sevdigini kaybetmek icin hic yalan söyledinmi? Yada Uzaklastırmak icin ? Ama ben Yalan Söyledim!!! Gözüne yalan görünen hersey,sana öyle olması gerekenlerdir, benim gerceklerim ise Seni sevmemdir... Ben Yalan Söylemedim,Sadace sevdim...
05 Eylül 2015, 22:01 | Mesaj No:20 |
20 Mart 2014 | Cevap: Bir Aşk Destanı/Murat EROĞLU
seré çiya berf u barane dıl dınağle,bırin kure bé dermane,nalina agıri derdeké gırane gelo çima deng nake Mem çima riya Zin i nızane minaki berf u zin dıhale kaniya çaveyi zahabuye liber riyaye Mem i gevır hatın xari helbestana zin i gelo mum u ra deng naye minaké berfin zahabu zin i minaké berfin hüsti xarbu tari zılmat zin i ra yar bu ..
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |