|
Konu Kimliği: Konu Sahibi AŞK'ÜL İSLAM,Açılış Tarihi: 23 Şubat 2009 (20:29), Konuya Son Cevap : 25 Şubat 2010 (23:20). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
23 Şubat 2009, 20:29 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | İLAHİYATÇI / RESULLAHA MEKTUBUMDUR İLAHİYATÇI / RESULLAHA MEKTUBUMDUR • insanlık kan ağlarken,baba evladını diri diri gömerken,cehaletin vahşetin en koyusu yaşanırken, putperestlik,zülüm,anarşi kol gezerken,zifiri karanlıkla boğuşurken,güneş gibi sen doğdun ya RESULLALAH (sav)…. • İnsanlığın en vahşi asrını,asrı saadete Sen çevirdin YA RESULLALAH(sav)… • Öz kızını diri diri gömen ömer bin hattab’ı ,adalet piri,takva deryası yapan,seni öldürmeye gelip,islamla dirilen hz.ömer’i (ra),hamurunu sen yoğurdun,yüzkarası bir toplumu kiyamete kadar emsali görülmeyecek bir ümmeti sen tesis ettin YA RESULLALAH(sav)… • Bilali habeşiyi,selmanı farısıyı,suheybi rumiyi ve nice mazlum ve köleleri kardeşin ilan ederek, arabın aceme üstünlüğü yoktur,üstünlük ancak takvadadır buyurarak,IRKÇILIĞI FAŞİZMİ KÖLELİĞİ lanetleyen,ÜMMETÇİLİĞİ KARDEŞLİĞİ tesis eden sen oldun YA RESULLALAH(sav)… • İnsanlık esfelesafilin yaşarken,onları eşrefi mahluk seviyesine sen getirdin YA RESULLALAH(sav)… • Kadın hayvandır,şeytandır,necistir,pistir,insan değildir diyen şeytani düzenleri islam tokadı ile yerle bir ederek:”cennet anaların ayağı altındadır” buyurarak kadını tahtına layık konumuna sen oturtun YA RESULLALAH(sav)… • İlk insan hakları dersini dünyaya sen verdin,cehaletin babasını sen yok ettin,zalimin kafasını sen kopardın,mazlumun gözyaşını sen sildin,faizi,putperestliği,kula kulluğu,fuhşu, sen yok ettin YA RESULLALAH(sav)… AMA IZDIRABIM VAR BU ASRI ŞİKAYET EDİYORUM SANA YA RESULLALAH(SAV); 1. asrı saadette diri diri TOPRAĞA GÖMMEKTEN kurtardığın çocukları, bu zalim asır diri diri cehenneme gömüyorlar:cehaletle,uyuşturucuyla,dinsizleştirmek le,tinerle,afyonla,eroinle,fuhuşla,din düşmanlığıyla…. Ebu cehilin öldürdüğü çocuk masum idi ve cennete gidiyordu.ama bunların öldürdüğü çocuklar cehenneme gidiyor!!!!ebu cehilin, firavunun öldürdükleri daha şanslı!!!çocuklarımız mahşer gününde ey zalim anne babalar ben firavunun öldürdüğü çocuk kadar bile şanslı olamadım, katiller diyecekler!!!!!!!.İMDAT YA RESULLALLAH(SAV)…….. 2. EBU CEHİLİ öldürdün ama, ebu cehiller ,ebu lehebler,Abdullah bin sebeler,firavunlar bu asra hakim oldu .. İMDAT YA RESULLALLAH(SAV)…….. 3. tüm insanların adem (as)dan olduğu hepimizin topraktan yaratıldığını,ırkçılığın haram olduğunu öğrettin…bunlar ormanda kuyruklu maymundan olduklarını ilan ettiler,hayvan oğlu olduklarını kabul ettiler,ve yıllarca eğitim adı altına bunu çin işkencesi gibi bize de tattırdılar …. İMDAT YA RESULLALLAH(SAV)…….. 4. ırkçılığı yasakladın,ümmet iken üç kıtaya hükmettik!!!!faşizmi icat ederek kan gövdeyi götürdü,şimdi karılarına bile hükmedemiyorlar ….el EMAN YA RESULLALLAH(SAV)…….. 5. Cennet anaların ayağı altındadır buyurarak kadını kutsallaştırdın.bunlar kadınları fuhuş bataklığına batırdılar.resmi vesikalı fahişe icat ettiler …….el EMAN YA RESULLALLAH(SAV)…….. 6. hayvanlaşan insanlığı insanlaştırdın,BU İZM’LER insanları hayvanlaştırıyorlar….. ilkokuldan ta üniversiteye kadar ders kitaplarında ALLAHTAN KORK sözcüğüne rastlanmıyor!!!!! el EMAN YA RESULLALLAH(SAV)…….. 7. mazlumun gözyaşını sildin,bunlar mazlumun gözyaşı üzerinde yüzüyor,yaşama şanslarını mazlumun gözyaşına bağlamışlar…... İMDAT YA RESULLALLAH(SAV)…….. 8. SANA MÜŞTAKIM, HASRETİM,SENİ ÇOK ÖZLEDİM,SANA KAVUŞMAYI ÇOK İSTİYORUM,SANA KAVUŞMAYA UTANIYORUM,SANA LAYIK OLAMADIM, ÜMMETİM DİYECEKMİSİN DİYE!!!AĞLATMA BİZİ YA RESULLALLAH(SAV)…. 9. GÜNAHKARIM,ÖDEVİMİ YAPAMADIM,SANA LAYIK ÜMMET OLAMADIM,”KİŞİ SEVDİĞİ İLE BERABERDİR” dedin; VALLAHİ SENİ YERYÜZÜNDE HİÇ BİR VARLIKLA BİR TUTMADIM,ÜMMETİNİ SİYAH BEYAZ KIRMIZI AYRIMI YAPMADIM,HEPSİNİ KARDEŞ BİLDİM,ALLAH İÇİN SEVDİM.ALLAH İÇİN NEFRET ETTİM.BENİ SEVDİKLERİMDEN AYIRMA YA RESULLALLAH(SAV)….. 10. VALLAHİ SON NEFESİME KADAR İSLAMIN HİZMETKARI OLACAĞIM.ŞEFAATINI BENİM GİBİ GÜNAHKARLARDAN MAHRUM ETME YA RESULLALLAH(SAV)……… 11. BU GECE DÜNYAYA TEŞRİF ETTİN.ANAM BABAM,CANIM,RUHUM SANA(SAV) FEDA OLSUN.HOŞ GELDİN GÖZLERİN NURU,KALBLERİN SURURU,MAZLUMLARIN SIĞINAĞI, ZALİMLERİN ,KAFİRLERİN,PUTÇULARIN,IRKÇILARIN,FAŞİSTLERİN,ATEİ STLERİN,ATAİSTLERİN,İZMLERİN,DARWİNCİLERİN, MAOCULARIN,KOMUNİSTLERİN,MASONLARIN,STALİNCİLERİN HİDAYET REHBERİ,HOŞ GELDİN….. ilahiyatçı syglr Not : Forumda daha evvel yayınlanmıştır, İLAHİYATÇI başlığı altında düzenlemek istedim.. sYGLR.. (yAĞMUR ) |
Konu Sahibi AŞK'ÜL İSLAM 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
İnsana Tapmanın Kuranı Kerimdeki Karşılığı | Kur'ân-ı Kerim Genel | Medineweb | 1 | 2883 | 01 Ocak 2013 16:58 |
Muhammed ve İnançlılar / Röportaj | Anket'ler-Röportaj'lar | EyMeN&TaLhA | 1 | 2760 | 02 Kasım 2010 01:14 |
Ebuzerr / (Ali Şeriati) | Ashab-Kiram(r.a) | Mihrinaz | 5 | 4952 | 16 Temmuz 2010 01:33 |
BAKMAK YETMEZ.... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Mihrinaz | 4 | 2225 | 24 Nisan 2010 15:15 |
İN'SANLARDAN... | Serbest Kürsü | Beytül Ahzan | 3 | 2224 | 02 Mart 2010 22:27 |
11 Mart 2009, 11:43 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | RE: İLAHİYATÇI / RESULLAHA MEKTUBUMDUR
Peygamberimizin tüm güzelliklerini anlamaya ve uygulamaya hizmet etsin tüm müminler özelliklede hicri takvime göre peygamberimizin doğduğu bu mübarek haftada...
|
11 Mart 2009, 11:46 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | RE: İLAHİYATÇI / RESULLAHA MEKTUBUMDUR
Resulullaha Ümmetin olan ihtiyaçlarını çok güzel dile getirmişsin Allah bizi ona ümmet olma şuuruyla yaşatsın.Parçalanmış ümmeti vahdet bayrağı altında birleştirsin amin.
|
23 Ağustos 2009, 15:55 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | RE: İLAHİYATÇI / RESULLAHA MEKTUBUMDUR
Bunu okumaktan ve haykırmaktan hiç bıkmayacağım canım abim... Mekanın cennet olsun.... EN SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE.... |
25 Şubat 2010, 22:41 | Mesaj No:5 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | RE: İLAHİYATÇI / RESULLAHA MEKTUBUMDUR
Kainatın iftihar tablosunun bu karanlık dünyaya teşrifinin yıldönümün,islam aleminin uyanışına vesile olması dileğiyle,tüm müslümanların gözü gönlü imanı aydınlık olsun.. salat selam Resulullah sav in üzerine aline ashabına... bu güzel mektub güncellenmeli. |
25 Şubat 2010, 23:20 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: İLAHİYATÇI / RESULLAHA MEKTUBUMDUR
11. BU GECE DÜNYAYA TEŞRİF ETTİN.ANAM BABAM,CANIM,RUHUM SANA(SAV) FEDA OLSUN.HOŞ GELDİN GÖZLERİN NURU,KALBLERİN SURURU,MAZLUMLARIN SIĞINAĞI SENSİN YA RESUL,ALLAH (allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali muhammed) |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |