|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YaŞuHa,Açılış Tarihi: 01 Temmuz 2011 (01:08), Konuya Son Cevap : 01 Temmuz 2011 (12:33). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Temmuz 2011, 01:08 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | hey gidi sinsi insanlar hey gidi sinsi insanlar hey gidi sinsi insanla İş yerinizde, okulunuzda-sınıfınızda veya evinizde, ve hatta paylaşım yaptıgınız sitede her nerede olursa olsun, karşılaşmışsınızdır böyle insanlarla Dıştan iyi,içten fesat dolu Kendini devamlı sevdiren,dışa güzel görünen,yapıcı bir görünüme sahiptir bu insanlar , ancak ; içten yıkıcı,fesatçı,kindar bir zihniyettir, sinsi insanlar Öyle ki, arkadaşının veya dostunun ,kuyusunu kazar ,hem de yüzüne gülerekyüzüne karşı överde, arkadan çekiştirir ha bire Bir bakmıştır ki insan ,iş işten geçmiş,kuyusu kazılmış, dost bildiği yüzden,darbeyi yemiştir çoktan Kimi insan da vardır,sözünü esirgemez, belki saygısız,belki ahlaksız, belki de tartışmacıdır.Ancak içi de bir dışı da birİşte böyle insanlar ,o sinsi insanlardan daha güvenilir,daha emin insanlardır doğrusu… Çünkü içi de bir dışı da birdir.Dışını bildiğiniz gibi içini de biliyorsunuzdur. Sinsi insanın ne zaman ne yapacağını asla kestiremezsiniz.Çünkü içini bilmiyorsunuz zira.İyi sanıyorsunuz,dost biliyorsunuz,zararsız görüyorsunuz çünkü Ta ki içindeki fesadı görünceye kadar Ondan dolayıdır ki; Sinsi dostum olacağına,varsın içi-dışı bir saygısız dostum olsun daha iyi ALLAH TEALA sinsileşmiş İnsanlardan ve Fesatcı nefislerden Daim Korusun Bizleri İnşALLAH |
Konu Sahibi YaŞuHa 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Aile Edep demekti | Şiirler ve Şairler | YaŞuHa | 2 | 2287 | 04 Mayıs 2014 21:47 |
Kardeşimize dua lütfen | Dua Bölümü | MusabBinumeyr | 4 | 2563 | 04 Aralık 2013 19:38 |
Kilonuz mu Var? Sorun Değil Artık/Medineweb | Diyet | gün ışığı | 4 | 3000 | 27 Kasım 2013 21:45 |
Üzüm çekirdeği mucizesi | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | YaŞuHa | 2 | 2491 | 27 Kasım 2013 21:34 |
Peki Anne senin yüregini kim sogutacak? | Makale ve Köşe Yazıları | Mihrinaz | 7 | 3352 | 26 Kasım 2013 20:23 |
01 Temmuz 2011, 02:37 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13038 Üyelik T.:
14 Aralık 2010 | Cevap: hey gidi sinsi insanlar Sinsilik münafıkların özelliklerinden biridir. Münafıklar insanlığın yüz karası bir karakter olarak kuranda işlenir. Münafıklar cehennemin en dip kısmında azapların en çetini ile azaplandıralcakları bizlere bildirilmektedir. İnsanın böylesi karakterlerden mümkün olduğu kadar uzak durması gerekir.
__________________ Kimin Ne Dediği Değil / Allah'ın Ne Dediği Önemli. |
01 Temmuz 2011, 10:46 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: hey gidi sinsi insanlar
ALLAH TEALA sinsileşmiş İnsanlardan ve Fesatcı nefislerden Daim Korusun Bizleri İnşALLAH Amin yaşuha çok güzel bir paylaşımda bulunmuşun Münafıklar cehennemin en dip kısmında azapların en çetini ile azaplandıralcakları bizlere bildirilmektedir. inş kamer hocam hayatta en kortugum tiplerdir. ama insan bu tipleri ancak darbelerini yedikden sonra anlayabiliyor. o an üzülüyor insan ama şöle düşününce diyorumki ben ne üzülüyorum onlar düşünsün RABBİME havale ediyorum kuş gibi oluyorum
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
01 Temmuz 2011, 12:33 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: hey gidi sinsi insanlar Bizi geride bırakan 5 sinsi hastalık Büyüklerimiz genel itibarıyla müminlerin önünde bir set gibi duran beş afetten (âfet-i hamse) bahsederler. Bu âfetler ruha tuzak kurmuş, kalbi öldüren hastalıklardan ibarettir. Bir mümin topluluğu içinde bu hastalıkların yaygınlaşması o toplumu baş aşağı getirir.1. ESKİYLE ÖVÜNÜP AVUNMA:
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |