|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YASEMİN ATAMAN,Açılış Tarihi: 16 Aralık 2011 (23:18), Konuya Son Cevap : 19 Aralık 2011 (16:51). Konuya 25 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Aralık 2011, 12:17 | Mesaj No:21 | |
Cevap: Hüküm Allah'ındır Alıntı:
Ne güzel paylaşım allah razı olsun.. Bu davada sessiz kalanlar Hakkın huzuruna nasıl varacaklar. Biz müminler esas davamızı gündemde tutmalıyız tutabilmeliyiz. kafirin gözüne batmalı yüreğine onun düşünce özgürlüğü varsa buda benim düşünce özgürlüğüm, Başörtümü üzerimde görmek istediğim gibi sahibi olduğum ülkede rahat gezmek istiyorum. Adaletse adaletli olun .....Bu ülke insanı değilsem alın kimliğimi bana sahip çıkmayan ülkeye hizmet etmek vatandaşıyım demek zorunda değilim. | ||
17 Aralık 2011, 18:01 | Mesaj No:22 |
Cevap: Hüküm Allah'ındır AÇIK BİR BAYANIM; fakat yarın aranızda kapalı bir kardeşiniz olarak yer alacağım. bana dua edin. hayatımda hiçbir zaman bu zülümü onaylamadım çünkü kapalı kardeşlerimiz herzaman saygılı edepli onlar hep güzel insanlar. | |
17 Aralık 2011, 18:02 | Mesaj No:23 |
Cevap: Hüküm Allah'ındır O gün ayetler, sizin omuzlarınızdan söz ediyordu.. Başörtüsünü bir sancak gibi yapan Eliftiniz. İnce Ceylan derisinde, sülûs yazılarla, süslü ''Nur'' ayetlerinin şavkıydı dalgalanan.. Üç küçük ağaç dallarını size dönüp çiçeğe döndü O gün. Rüzgar bazen pervaz ediyor, ince beyaz çiçeklerin arasından süzülüp, sizin başörtünüzdae duruluyordu... Onlar okumak istiyorlar.. Ama gel görki senin torunlarını başörtülü diye sokmuyorlar okullarına.. O gün fransız, ingiliz yunan dölleri; Bayrağa, başörtüsüne, namusa el uzatıyordu.. Bugün adı müslüman olan, Mehmetler, Ayşeler maalesef birer başörtüsü celladı kesilmişler.. Başörtüsünü düşman bellemişler. -- Başörtüsünü düşman bellemişler.. BACIMIN İFFETİ BATMAKTA REZİLİN GÖZÜNE.. ACIRIM TÜKRÜĞE BİLLAHİ ! TÜKÜRSEM YÜZÜNE diyor merhum Akif Reziller görevlerini yapıyorlar.. Peki ya bizler? Adı müslüman olan bizler.. Lafı gelince mangalda kül bırakmayan bizler, üzerimize sanki ölü toprağı serpilmiş.. | |
18 Aralık 2011, 01:44 | Mesaj No:24 |
Durumu: Medine No : 11916 Üyelik T.:
02 Mart 2010 | Cevap: Hüküm Allah'ındır
__________________ |
18 Aralık 2011, 02:04 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 2 Üyelik T.:
10 Nisan 2008 | Cevap: Hüküm Allah'ındır [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah'ın Hükmü Üzere Hüküm Koyanlar ile alakalı bir çalışmamın linki ...
__________________ Sakın başkasının kölesi olma; çünkü ALLAH seni hür yaratmıştır . -İmam Ali- (a.s) |
19 Aralık 2011, 16:51 | Mesaj No:26 |
Cevap: Hüküm Allah'ındır
Allahım bana yardım et aldığım karardan döndürme. hüküm senin, eşimin çevremin sözleri baskısıyla yeniden saptırma. Bu yazılar bu çocuğun haykırışı beni dahada güçlendiriyor inşallah bende sabit durabilirim. | |
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |