|
Konu Kimliği: Konu Sahibi CaferTayar,Açılış Tarihi: 20 Eylül 2007 (23:53), Konuya Son Cevap : 09 Temmuz 2014 (18:00). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Eylül 2007, 23:53 | Mesaj No:1 |
oruç beni tutarken gördüklerim oruç beni tutarken gördüklerim hani oruç bize reyyanın bir hasret iz düğşümüydü hani oruçla gönülleri sükuna erdirecektikya hani biz çok mütevazi ve bi okadarda aza kanaat ehliydikya hani biraz tuz biraz sirke katık eder giderdikya hangi hani bir çorba bir salata işte bizim övün savmamızdıya şimdilerde ne olduysa biraz kül biraz duman biraz işve biraz aman sanki ramazan bir ziyafet sofrasıymışta bizde tıksırıncaya kadar yiyerek israf etmiyormuşuz aklın kimliğinde yazılı bir görüşki böylesi bir ahvali nefse hoş eyledik her evde her akşam olmazsa olmazlarımızdanmışcasına bir telaş en az yedi çeşit azamisi ise ombeşe kadar gidiyor sonrada mütevazi olmanın canhıraş feryadıyla ahkam kesmeyede devam afki af ne olacak bu nefisler sevgi değer doslar kuranı kerimi kelamı mukabelede mütekellim bir edayla zikrederken furkanlıktan bir haberki ne kuran bizi okuyor hakikatte ne biz onu ram olunan rahmetin ay kolyeleri her gece takılırken boyunlara gerdanlarmı gerilmiş yoksa kolyelermi dar yapılmış bir türlü anlaşılamıyor el eylemine devam kullara zulum adına dil zemmine devam malayani tecessüslerle oruçmı bizi biz mi orucu tutuyoruz belli değil reyhana müptela olmuşcasına şehvet sarhoşluğunda reyyana ilanı aşk ediyoruz bize el tutsun diye bir kez daha sarsıyorum kendimi sen ey nefsim ne yapıyorsun hani ümmetin mana hazzında cem olarak idda daydın rahmetin kelam sırrı bu ayla özdeşirken ümmetin ayına kucak açmadaydın bumu senin baya ram oluşun bumu sendeki ihlas afki af vay bana bu tuuli emellerin harında yanarken birde utanmadan dem vurursun siyamın azzından gönüldostu | |
Konu Sahibi CaferTayar 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hacet kapısın tıklarken | Şiirler ve Şairler | CaferTayar | 0 | 2056 | 13 Eylül 2008 11:34 |
geçmiş zaman aynası | Şiirler ve Şairler | CaferTayar | 0 | 2149 | 13 Eylül 2008 11:29 |
Cuma Günü Selevat Getirmenin Önemi: | Dua Bölümü | Seyyid | 1 | 2509 | 12 Eylül 2008 12:39 |
rahmet katrelerinde bir cuma soluğunda dua | Dua Bölümü | CaferTayar | 0 | 2383 | 12 Eylül 2008 12:31 |
Hayat ve kulluğumuz açısından Ramazan | Üç Aylar / Kandiller | CaferTayar | 0 | 2074 | 06 Eylül 2008 13:07 |
21 Eylül 2007, 00:18 | Mesaj No:2 |
Cvp: oruç beni tutarken gördüklerim ............. bumu senin baya ram oluşun bumu sendeki ihlas afki af vay bana bu tuuli emellerin harında yanarken birde utanmadan dem vurursun siyamın azzından emeğinize sağlık...yine gönül dili ile taşa tutmuşsunuz azgın nesfislerimizİ.. ŞİİİİŞŞŞŞŞT DUYUYORMUSUN NEFSİM!!!!!!!! | |
09 Temmuz 2014, 18:00 | Mesaj No:3 | |
Durumu: Medine No : 27691 Üyelik T.:
26 Nisan 2013 | Cevap: oruç beni tutarken gördüklerim Alıntı:
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |