|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 06 Ocak 2008 (13:57), Konuya Son Cevap : 19 Ağustos 2024 (23:40). Konuya 555 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
30 Kasım 2014, 19:37 | Mesaj No:451 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | re: Protesto Ediyorum/
Mihrinaz bnm komsum olurmusun
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
30 Kasım 2014, 19:42 | Mesaj No:452 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Cevap: Re: Protesto Ediyorum ... biz gönül dostu değilmiyiz..gönülden olduktan sonra komşunda olurum ...arkadaşında.. rabbim razı olsun ,bu güzel temennin içinyalnız bende çocuk çok..pişman olursun sonra ama teyzesi her biri sorumluluklarının bilincindeler..hiç üzmezler seni..ama çocuktur genede bi düşün derim
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
30 Kasım 2014, 19:42 | Mesaj No:453 | |
09 Kasım 2013 | Re: Cevap: Protesto Ediyorum ... Alıntı:
+ses tahammul yoksa namaza niyaza dogaldir cogu sol goruslu inanci az kisiler rabbim islah etsin
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. | |
30 Kasım 2014, 19:47 | Mesaj No:454 | |
09 Kasım 2013 | Re: Cevap: Re: Protesto Ediyorum ... Alıntı:
Senin kuzularin uzmez beni hepsini bnm icin op masaallah
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. | |
01 Aralık 2014, 00:00 | Mesaj No:455 | |
Cevap: Protesto Ediyorum ... Alıntı:
- Hocam akşam sizin evden acaip gürültüler geldi. Sebebi neydi? - Sorma komşum elbisem merdivenlerden yuvarlandı. - Hocam elbise bu kadar ses çıkarır mı? - Uzatma işte komşum, içinde ben de vardım. Aklıma bu fıkra geldi... Sadece namaz ise sorun yok, eğer merdivenlerden yuvarlanmadıysanız. Şakaydı. Allah kaza vermesin. Ama benim kafama evin ses yalıtımı da geldi. Eğer bu kadarcık ses rahatsız ediyorsa, sizin sohbetlerinizi de dinliyordur bunlar. Aklınızda olsun. Amaaann.. Neyse... Benim tavsiyem; siz namazı gürültülü kılmaya devam edin. Ezanı duymayanlar gürültünüze kalksın. Sabah namazına kaldırdığınız için sevaba girersiniz. Size bu konuda gelen şikayetleri de hiç ciddiye almayın. Şikayete gelirlerse, tamam tamam namaz kılıyorduk bir dahakine daha sessiz oluruz, deyin. Defalarca şikayete gelselerde aynı şarkıyı söyleyin. ''Namaz kılıyorduk. Yarın daha sessiz oluruz, sizi bu şekilde namaza kaldırdığımız için kusura bakmayın'' deyin. Belki utanırlar... Sonuçta onlar da insan. Belki ilgi istiyorlardır. Arada sırada yaptığınız yemeklerden bir tas götürün. Namaz kılmıyorlarsa bile namaza başlatırsınız inşallah. Şikayetlerin önüne geçmenin yolu: Tamam tamam deyip bildiğinizi yapın. Kızmadan... Hadi kolay gelsin.
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | ||
01 Aralık 2014, 14:27 | Mesaj No:457 |
09 Kasım 2013 | re: Protesto Ediyorum/
Kendimi protesto ediyorum
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
02 Şubat 2015, 19:15 | Mesaj No:458 |
09 Kasım 2013 | Cevap: Protesto Ediyorum ...
Hala kendimi protesto ediyorum
15 Şubat 2015, 12:12 | Mesaj No:459 |
Cevap: Protesto Ediyorum ... Tarsus'ta insan şeklinde görünen bir yaratık ortaya çıkarak genç bir kızımızı katletti. Minicik bir bebekken, onu büyütürken üzerine titrediğiniz yavrunuz, bir gün geliyor sizin yanında olamadığınız bir zamanda vahşi bir yaratık tarafından parçalanıyor. Böyle bir toplum içinde yaşamak hepimiz için çok zor. Kim bilir nasıl bir yardım bekledi acı içinde. Kim bilir sevdiklerinin yanında olamadığı o anlarda ne kadar korkmuştu. Sana yardım edemediğim için çok üzgünüm küçük kız. Hem de çok... Bu yavrumuzu katleden o vahşileri protesto ediyorum. Böyle insanları(insan görünümlü yaratıkları) görünce insanlığımdan utanıyorum. Hükümetimizden bir vatandaş olarak rica ediyorum. Lütfen idam cezasını geri getirin. Ve bu vahşileri en ağır cezaya çarptırın... Ya da bırakın biz linç edelim. Bazen linç lazım diye düşünüyorum...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
15 Şubat 2015, 15:56 | Mesaj No:460 |
09 Kasım 2013 | Cevap: Protesto Ediyorum ...
Cok buyuk bir aci Allah acisin Rabbim kotu insanlar ile karsilastirmasin Allah'ım sen koru evlatlarimizi seytan bile aklina gelmez:(
Konuyu Toplam 23 Kişi okuyor. (0 Üye ve 23 Misafir) | |