|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KalbinNûru,Açılış Tarihi: 16 Ocak 2008 (11:50), Konuya Son Cevap : 23 Nisan 2014 (22:31). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Ocak 2008, 11:50 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 25 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Benim Adım Aşk Benim Adım Aşk varmı beni içinizde tanıyan yaşanmadan çözülmeyen sır benim kalmasa da şöhretimi duymayan kimliğimi tarif etmek zor benim Bülbül benim lisanımla ötüştü Bir Gül için can evinden tutuştu yüreğime toroslardan çığ düştü Yangınımı söndürmedi kar benim nicelersultandı kraldı şahtı benimle değişti talihi bahtı yerle bir eyledim tac ile tahtı akıl almaz hünerlerim var benim kamil iken cahil ettim alimi vahşi iken yahşi ettim zalimi yavuz iken zebur ettim selimi her oyunu bozan gizli zor benim yeryüzünde ben ürettim veremi Lokman Hekim bulamadı çaremi aslı için kül eyledim keremi İbrâm'in atıldığı kor benim sebep bazen leyla bazen şirindi hatrım için yüce dağlar delindi Bilek gücüm ferhat ile bilindi kuvvet benim kudret benim fer benim İlâhi'mle Mevlânâ'yı döndürdüm Yunus'umla öfkeleri dindirdim Günahımla çok ocaklar söndürdüm Mevlâ'dan hayr benim şer benim Benim için Yaratıldı Muhammed -sallâllâhu aleyhi ve sellem- Benim için yağdırıldı O Rahmet Evliyâ'nın sözündeki Muhabbet Enbiyâ'nın yüzündeki Nûr Benim Kimsesisim hısmımda yok hasmımda Görünmezim cismimde yok resmimde Dil üzmezim tek hece ver ismimde Barınağım gönül denen yer benim Benim adım AŞK. |
Konu Sahibi KalbinNûru 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
kim yaptığını Allâh için yapıyor. | Soru Cevap Arşivi | NUR | 3 | 2321 | 14 Ekim 2008 23:21 |
GÜL | Şiirler ve Şairler | Ağlama_Karanfil | 10 | 5227 | 27 Eylül 2008 23:58 |
mübârek gecelerde yazılan mesajlar | Dua Bölümü | TÜRKcan | 1 | 2242 | 27 Eylül 2008 00:54 |
ben geldim :) | Şiirler ve Şairler | KalbinNûru | 10 | 6941 | 25 Ocak 2008 23:17 |
Kötülükten Alıkoyan Namaz | Namaz-Abdest-Teyemmüm | kebuter | 2 | 2738 | 22 Ocak 2008 21:59 |
16 Ocak 2008, 11:54 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: Benim Adım Aşk Aşk nedir? dediler Mansur’a. Sabredip bekleyin dedi. Üç güne varmaz görürsünüz. Önce kollarını ayaklarını kestiler Her uzvu Aşk dedi. Astılar, bedenini o yine Aşk dedi. Yakıp küllerini nehre saçtılar Her bir zerresi Aşk ile Enel-Hak dedi. EyvAllah kalbin nuru Allah razı ola. |
16 Ocak 2008, 17:00 | Mesaj No:3 |
Cvp: Benim Adım Aşk Kudsi bir hadiste rabbimiz : كنت كنر مخفي ا فا حببت لل عر ف Okunuşu :Kuntu kenzen mehfiyyen fe ehbebtu lil uaraf. Manası :Ben gizli bir hazine idim.Bilinmeme muhabbet ettim. __de yaratmayı murad ettim.___ buyurur. O bizi muhabbeti için yarattı. Bize azab etmek için değil. Ama O kim ne hak ederse, O'na onu verir. Rabbim muhabbetini görenlerden kıla inşa Allah.. Ahhh ahh... | |
28Haziran 2009, 14:37 | Mesaj No:4 |
RE: Benim Adım Aşk
Yunus Allah aşkıyla coşarak diyor ki: Gönlüm düşdi bir sevdaya gel gör beni 'ışk neyledi Başımı virdüm gavgaya gel gör beni ışk neyledi Ben yürürem yâne yâne ışk boyadı beni kane Ne âkilem ne dîvâne gel gör beni ışk neyledi
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
02 Temmuz 2009, 21:25 | Mesaj No:5 |
RE: Benim Adım Aşk
aşk dediğin bir zaman makinesiyle çocukluğa dönmek bir uçurtmaya kuyruk olmaktır çıplak elle yüreğine dokunmak zincirlerini kırmaktır aşk dediğin yaşadığını sanmaktır birbirini tamamlayan iki parça gibi uçuca ulanmak başka bir tende kendini aramaktır aşk dediğin gecenin sessizliğine bir ıslık olmaktır everestin tepesine tırmanmak kollarını açarak haykırmaktır aşk dediğin gecenin bir zifiri kuytusunda yaralı bir kuş gibi çırpınmaktır tüm kelimeler taşınmış başka kentlere en konuşkan dillerde binbir düğüm kalemler grevde sanki hakkı verilmediği için aşk dediğin gülüm, çaresizliğin doruğuna çıkmak eritip kendini mürekkep niyetine işte böyle kağıda akıtmaktır | |
26 Aralık 2010, 18:00 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 10886 Üyelik T.:
04 Ekim 2009 | varmı beni içinizde tanıyan yaşanmadan çözülmeyen sır benim kalmasa da şöhretimi duymayan kimliğimi tarif etmek zor benim Çok güzel ve manidar paylaşım..Okuyunca şevk aldım Mevlam razı olsun sizden..
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
26 Aralık 2010, 19:39 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 13076 Üyelik T.:
22 Aralık 2010 |
yazarın kalemine buraya getireninde emegine saglık
__________________ Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN.. |
23 Nisan 2014, 22:31 | Mesaj No:9 |
Cevap: Benim Adım Aşk Seni hakkıyla bilemedik Aşkım... Seni hakkıyla tanıyamadık Aşkım... Ama Senin Sen (CC) olduğunu bildik iman ettik... Sen Aşksın, Sen Aşksın, Sen Rabbimizsin... Aşk ile...
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |