|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 03 Mart 2008 (10:25), Konuya Son Cevap : 19 Mayıs 2009 (18:18). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Mart 2008, 10:25 | Mesaj No:1 |
seni seviyorummm seni seviyorummm Yaradan eyledi cihana sultan Kurtulaşa erer yolunu tutan Ümmetin derdine bulunmaz derman Öyle özlüyoruz ya Resulallah Seni çok seviyoruz ya Habiballah Beklerim geceler düşümde görem Cemalin aşkıyla teselli bulam dünya oldu bana yaşanmaz zindan Öyle özlüyorum ya Resulallah seni çok seviyorum ya Habiballah nefis tuzak kurdur perişan oldum üç günlük ömrümü boşa devirdim Kabul eyle nolur kapına geldim öyle özlüyoruz ya Resullah Seni çok seviyoruz ya Habiballah Musibet bilirim gayrı kullara dileğim mevlam sabrını vere Anlatılmaz olan arzumuz dille Öyle özlüyrum ya Resulallah seni çok seviyorum ya Habiballah SENİ ÇOK ÖZLEDİK EFENDİM dünyada iken hoşnutluğunu ve rızanı kazanmayı ölürken ve kabirde sana yakın aolmayı mahserde vahşi gibi olsa da seni görmeyi mevlam nasip kılsın seni çooook özledik efendim dünyada ziyaretinle mehserde şefaatinle şerflendir doğduğun zamanki gibi ümmetim de bana da ümmetim de seni çokk özledm efendim acaba sen de bizi özlermisin yoksa neyse aksi kabus olur bana rabbim sana layk kılsın seni seviyorum ya Resulallah | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2733 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2360 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3113 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2334 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2060 | 12 Kasım 2009 21:43 |
03 Mart 2008, 22:44 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: seni seviyorummm Seni seven, Sana gönül veren, Sana kucak açan herkesi ve her şeyi seviyoruz biz. Sanki Senmişsin gibi seviyoruz. Bütün Müslümanları seviyoruz; Sana tabi olan ümmetin hürmetine… Bütün şehirleri seviyoruz; Mekke Medine hürmetine… Bütün Mescidleri-Câmileri seviyoruz; Mescid-i Haram, Mescid-i Aksa, Mescid-i Nebi hürmetine. Bütün dağları seviyoruz; Arafat, Hira Nur, Sevr, Bedir, Uhud hürmetine… Bütün çölleri seviyoruz; çöl seferlerinin hürmetine. Bütün yolları seviyoruz; yürüdüğün yollar hürmetine. Bütün develeri, atları, katırları seviyoruz; bindiğin develerin, atların, katırların hürmetine. Seviyoruz yâ Rasûl! Nereye baktınsa, orayı… Nereye dokundunsa, onu… Kimleri sevdinse, onları. Her şeyi, hepsini… Seviyoruz yâ Rasûl! Senden ötürü… |
03 Mart 2008, 22:53 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: seni seviyorummm Ey kupkuru çölleri cennetlere çeviren gül Gel o bayıltan renklerinle gönlüme dökül Vaktidir ağlayan gözlerimin içine gül Ey kupkuru çölleri cennetlere çeviren gül. Allah razı ola hoş bir paylaşım.. |
18 Mayıs 2009, 21:39 | Mesaj No:5 |
RE: seni seviyorummm
Ey nebi ey sadrımın sahibinin habibim dediği Ab-ı didem gül-i rana ey vefa yamaçlarının gülü Peygamberim… Ondört asır evvel yine bu günlerden bir gün , Bir güneş gibi doğdunuz karanlık dünyamıza. Bir rahmet yağmuru gibi yağdınız, kuruyan çatlamış topraklarımızın üzerine. Pusulasını kaybetmiş insanlığa kutlu bir rehber oldunuz. Özledik sizi ya Resulullah! Özledik Ey vefalı dost, Peygamberim… Öpsem o kutlu mübarek ellerinizden, ayaklarınızın tozu olsam keşke!.. varsam dizlerinizin dibine kabul buyurur muydunuz beni. Sizi görenler size doyamadılar. Sizi göremeyen ümmetinizse sizin hasretinizle yanıyor. Özledik sizi ya Resulullah özledik. Mevlana’ya yolunun toprağıyım dedirten sizin hasretiniz değil mi? Sizin için gözyaşı döken Fuzuli’ye gül yanağının hasretiyle Ağlasam da ne çıkar, gül çıkarmak için dikenlere su vermek kayıp sayılmaz dedirten sizin sevginiz hasretiniz değil mi? Kimse sizde kusur bulamadı sizi bilmeyen an... | |
18 Mayıs 2009, 23:25 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: seni seviyorummm
Allah Birdir Peygamber HakAllah birdir Peygamber Hak Rabbül alemin mutlak Senlik benlik nedir bırak Söyleyim geldi sırası Kürt'ü Türk'ü ve Çerkes'i Hep Adem'in oğlu kızı Beraberce şehit gazi Yanlış var mı ve neresi? Kuran'a bak İncil'e bak Dört kitabın dördü de Hak Hakir görüp ırk ayırmak Hakikatte yüz karası Binbir ismin birinden tut Senlik benlik nedir sil at Tuttuğun yola doğru git Yoldan çıkıp olma asi Yezit nedir, ne kızılbaş Değil miyiz hep bir kardaş Bizi yakar bizim ateş Söndürmektir tek çaresi Kimi ne çeker dilinden Hem belinden hem elinden Hayır ve şer emelinden Hakikat bunun burası Şu alemi yaratan bir Odur külli şeye kadir Alevi Sünnilik nedir Menfaattir varvarası Cümle canlı hep topraktan Var olmuşuz emir Haktan Rahmet dile sen Allah'tan Tükenmez rahmet deryası |
18 Mayıs 2009, 23:31 | Mesaj No:7 |
Kırk yaşına girdi risalet geldi, Alemlere rahmet idi peygamber. Seçilip övülmek ne de güzeldi, İnsanlığa ışık saçtı peygamber. Oku dedi Ona Cibril-i emin, Ben okuma bilmem dedi peygamber. Nur yağdı semadan, inledi zemin, Kur'anla muhatap oldu peygamber. İnsanlar güvenip inandı Ona, Suffe'de öğretmen idi peygamber. Canlar feda olsun Onun yoluna, Savaşlarda komutandı peygamber. Yeri geldi imam oldu ashaba, İslamı dünyaya yaydı peygamber. Yeri geldi evde müşfik bir baba, Zulmetleri aydınlattı peygamber. Savaşta düşmanın belini kırdı, Müşriklere korku saldı peygamber. Yanında dostu Ebu Bekir vardı, Kendisine hürmet etti peygamber. Sonunda ayrılık vakti yaklaştı, İnsanlara veda etti peygamber. Aile fertleriyle helallaştı Faniden bakıye göçtü peygamber. Yürekler yanıyor ashap perişan, Ehl-i beyt ağlıyor, yoktu peygamber. Böyle bir acıya dayanmaz insan, Bizi yetim koyup gitti peygamber |
19 Mayıs 2009, 15:03 | Mesaj No:8 |
RE: seni seviyorummm
Yetimiz O yokken Bağlar bülbülsüz kaldı Medine bilalsiz kaldı Sıddıkın içi nasıl da yandı Yetimiz biz O yokken........... | |
19 Mayıs 2009, 18:18 | Mesaj No:9 |
Ehlibeyt'in Peygamber Kokan Bağında Çeçen doğdum kartal kayalıklarında! Filistin’li olarak öldüm Gazze topraklarında! Bir Türk olarak meydan okudum dünyaya! Ehlibeyt’in peygamber kokan bağında! Irkçılık yoktur asla bizim lugatımızda! Renk renk gözlerle bakarız yarınlara! Sonsuzluğa uzanır kollarımız aslında! Ehlibeyt’in peygamber kokan bağında! Barış, adalet ezgileri dudaklarımızda! Hakikatler taşınır asil ruhlarımızda! Temizlenir kalplerimiz pak olurda! Ehlibeyt’in peygamber kokan bağında! Nur Cemalullah’a ram olmuş kullar! Hak yolunda verilir al kanlar! İlahi kelama muhataptır canlar! Ehlibeyt’in peygamber kokan bağında! Kevser havuzunun başında şanlı Nebi! Nübüvvet nurunun daimi varisleri! Annemiz Fatımatüz Zehra, babamız Ali! Ehlibeyt’in peygamber kokan bağında! Rabbin nurlu kudret eli avuçlarımızda! Nurlu bakışları mahzun bakışlarımızda! Kıyametin koynunda bir gonca gül açarda! Ehlibeyt’in peygamber kokan bağında! Nübüvvet mührü sol omuzlarımızda! Kutlu emaneti muhabbetle taşırız sonsuzluğa! Hak geldi batıl sonsuza dek yok oldu da! Ehlibeyt’in peygamber kokan bağında! Bilinir ki sonsuz kudret yalnızca onundur! Allah'a iteat tek ama tek kurtuluş yoludur! Enes Muhammed onun aciz bir kuludur! Ehlibeyt’in peygamber kokan bağında! Enes Muhammed |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |