|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Huzurİslam,Açılış Tarihi: 19 Temmuz 2008 (18:31), Konuya Son Cevap : 22 Kasım 2012 (18:13). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
19 Temmuz 2008, 18:31 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Bizi Kurtarmaya Gelmişlerdi... Bizi Kurtarmaya Gelmişlerdi... Kirlenmişti Babil'in bahçeleri Erdem, fazilet insalık Kaybolmuştu. Dijital bir dünyada Tribüne oynuyordu füzeler Kravatlı caniler Gülücükler dağıtıyordu Büyülü camlardan Özgürlük, Herkesin hakkıydı evet Ama daha çok Onların hakkıydı Çünkü onların Füzeleri vardı Uçakları, tankları Özgürlük anıtları Çünkü onlar Bizden daha çok düşünüyorlardı Evet, çiçeklerle karşıklamadık onları Dostça bakmadık Bizi kurtarmaya gelmişlerdi Biz yıkılmış evlerimizi gösteriyorduk Kolu bacağı kopmuş, Hayalleri kopmuş, Geleceği kopmuş Çocuklarımızı gösteriyorduk Cahildik, bilmiyorduk Bizi kurtarmaya gelmişlerdi Çok uluslu şirketler, Petrol avcıları, Evangelist misyonerler, Psikopat katiller, Şaron denen kuduz itin Enikleri Cirit atıyorlardı ortalıkta Geçmişimizi, geleceğimizi Namusumuzu, inancımızı Yağmalıyorlardı Ama biz bilmiyorduk Cahildik işte Bizi kurtarmaya gelmişlerdi... Ebu Gureyb Filistin, Çeçenya, Vietnam, Hiroşima Zulüm Somut bir mekân buluyor her zaman Ama sen, Ebu Gureyb! Unuttum çok şeyi seni duyunca Oysa hafızam diri kalmalıydı Direnebilmek için Guantanamo'yu Kunduz'u Mezar-ı şerifi Unutmamalıydım Ama içimde Bitmez bir ağıt Yakıcı bir feryat oldun Yaşamı ağır bir yük yaptın Bu sağır dünya İstedim ki Duymasın artık sesimi Irzı çiğnenirken müslüman kadının Ve ben hala Yaşama dair hesaplar yapıyorsam İstedim ki Bu sağır dünya Duymasın artık sesimi Maskeler yırtılsada gam değil Alçaklığın felsefesini yazar derin bilgeler Fukuyamalar Huntingtonlar Hayvanlaşmanın Yükselen değer olduğunu, Deklare eder Ve biz tartışırız. Çİzili bir alanda Bir süreliğine/izin bu kadar Öylr ya maskeler yırtılsada gam değil Ne sıffinler yaşandı bu coğrafyada Ne kufe’ler, ne ihanetler... Yezidler,haccaclar,saddamlar... Halepçe kavruldu feryatlarla Hiç kesilmedi Kerbela'da ağıtlar Ve bu topraklar, Kan kokuyor yüzlerce yıldır İhanet zakkumları yeşeriyor, boy boy Zulüm diz boyu Nereye kadar? Söyle nereye kadar, ey mazlum coğrafya Fellucede atan bir kaç bir kaç yürek yeter mi? Gök gürültüleri, Örter mi Ebu Gureyb'in çığlıklarını? Yeni bir endülüs dramıdır can evimde Saçlarından sürüklenen kızlar, Sado-manyak yaratıklar için Ah! Söyleyin bana Ağlamak neye merhem olmuş şimdiye kadar Biz cahildik bilmiyorduk Bzi kurtarmaya gelmişlerdi Saraylar onlarındı, Silahlar onlarındı, Ebu Gureyb onlarındı Kıyafetleri değişmişti yalnızca Bir dehavlamyı andıran Sarhoş sesleri... Ölüm yine bizimdi Acılar bizim Mahzun yüzlü çocuklar, Yine bizimdi Nmusu çiğnenen, Bizdik yine Ama bilmiyorduk işte Cahildik Bizi kurtarmaya gemişlerdi Paslı zincirlerden, İnancımızdan, şerefimizden, Kurtaracaklardı bizi Bilmiyorduk... Maskeler yırtılsada gam değil Tekno-putperest bir dünyada, Global değerlaerin anaforunda Dumura uğramıştır köle zihinler Kara sarayların Çokbilmiş ulufeli yorumcuları Hazırlaralar büyülenmiş kalpleri Bir Musa yumruğu, bir Yed-i Beyza, Bir İbrahim baltası, Bozar büyüleri belki, Evet, kolaydır cezalandırmak Birkaç oyunbozan Sacid sihirbazı Maskeler yırtılsada gam değil Siyonist medya cellâtları, Bir kaşık suda fırtınalar koparır Beyinler uyuşur bilimsel kroşelerle İçi boşalır değerlerin Semptomları, Anlaşılmaz baş ağrılarıyla çıksa da ortaya Ne güne duruyor Huxley!in tabletleri Ya da Orwell'in sevgi bakanlığı Maskeler yırtılsada gam değil Tabi ki, İki kere iki beş eder Ebu Gureyb Bir zindandan bir zindan Sesler ulaşmıyor Ama acılar, Ama ağıtlar Ama feryatlar bölüyor geceleri Kalbin acılarını Buruk gülüşler örtemiyor Bir sancı beliriyor arada bir İki damla yaş... Hasan Sabaz |
Konu Sahibi Huzurİslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yüreğimden Nağme-i Ç/alıntılar | Şiirler ve Şairler | HakikaT | 3 | 2393 | 13 Ocak 2010 22:19 |
Sabr-ı Sükut/ medineweb.net | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 4 | 2621 | 13 Ocak 2010 22:12 |
Sen Bilme Beni, Ey Ebed Güzeli! | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 3 | 2352 | 13 Ocak 2010 21:56 |
54.Haftanın Misafiri ''kocaklar'' | Hafta'nın Misafiri | Emekdar Üye | 26 | 11519 | 10 Ocak 2010 20:32 |
Yâr Kucağı | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 1 | 2041 | 09 Ocak 2010 00:08 |
20 Temmuz 2008, 11:27 | Mesaj No:2 |
Cvp: Bizi Kurtarmaya Gelmişlerdi...
Allah davamızın derdi ile dertlenmeyi nasip kılsın tek derdimizi de islam davası eylesin...
| |
22 Kasım 2012, 18:13 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: Bizi Kurtarmaya Gelmişlerdi... Söz : Hasan Sabaz Şiir : Mazlum Işık Ezgi: M. Ali Oğuz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |